BalcsiBarátokkalCsaládi kiruccanásNyári vakációVízparti szállások

10 balatoni szálláshely, ahol még foglalható szoba nyár végére

1 perces olvasási idő
Club Dobogómajor Cserszegtomaj***+superior

Sokan panaszkodnak, hogy a nyár utolsó napjaira már nem találnak szabad szálláshelyet a Balaton körül. Szeretnénk most ezen segíteni, ezért összegyűjtöttünk 10 olyan szállást, ahol nagy valószínűséggel lehet még szobát foglalni augusztus 14. hétfő és augusztus 17. csütörtök között. A helyek között van apartman, panzió, sőt hotel is, emellett igyekeztünk mind az északi, mind a déli partról is válogatni.

Figyelem! A szabad szállások hamar gazdára találnak, ne gondolkozzatok sokáig, foglaljátok le azonnal a szobákat! Íme az ajánlatunk:

Hotel Kiss Family – Balatonföldvár

A Hotel Kiss Family egyik legnagyobb előnye, hogy alig 80 méter távolságra található a Balaton napsütötte partjától, így a vendégek egész nap élvezhetik a vízpart nyújtotta kellemes környezetet és az általa kínált kikapcsolódási lehetőségeket. A szálloda emellett közvetlenül a Keleti strand szomszédságában fekszik, ahol változatos sportolási- és játéklehetőségek várnak.

Szállásfoglalás >>

Holiday Hotel Tihany 

A Holiday Hotel Tihany 16 szobával, ebből nagyobbrészt 2 fős szobával, de megtalálható 3 fős, 4 fős és 1 db 5 fős apartman is. Hangulatos drinkbárral, úszómedencével, zárt kerttel, teraszokkal rendelkezik, a Tihanyi Bencés Apátságtól 300 méterre található a Balaton-felvidéki Nemzeti Park közepén.

Holiday Hotel Tihany

A szálloda Tihany szívében, csendes környezetben, ideális szálláshely a romantikára és kikapcsolódásra vágyóknak.

Szállásfoglalás >>

Hotel Magnólia Balatonszepezd

Hotel Magnólia Balatonszepezd

A Hotel Magnólia a Balaton északi partján Balatonszepezden, nyugodt, kellemes környezetben, a strandtól 300 m-re, a vasútállomástól és a buszmegállótól 200 m-re, a balatoni kerékpárút mellett várja a vendégeket.

Szállásfoglalás >>

Club Dobogómajor Cserszegtomaj***+superior

Club Dobogómajor Cserszegtomaj***+superior

A Club Dobogómajor egyedülálló üdülőfalu Keszthely és Hévíz között félúton, egy korábbi természetvédelmi terület csodálatos környezetében. A 312 apartman nyújtotta kényelmet wellness, fitness, beauty, és szabadidős szolgáltatások széles választéka teszi teljessé.

Szállásfoglalás >>

Panzió Molnár Zamárdi

Panzió Molnár Zamárdi

A panzió Zamárdi központjában helyezkedik el, mindössze 100 m-re a 3 km hosszú szabadstrandtól. A szálláshely 2-3-4-5 ágyas szobákkal és 5 fős apartmanokkal rendelkezik. Mindegyik szobához külön fürdőszoba ( WC, mosdó, zuhanykabin ) tartozik, a legtöbb szoba erkélyes, teraszos.

Szállásfoglalás >>

Sunrise Apartman Zamárdi

Sunrise Apartman Zamárdi

Zamárdiban a Balaton partjától mindössze 200 méterre fekvő felújított vendégház várja a vendégeket. A 4 km-es szabad strand egyenesen az utca végén található.

A házban nyolc hálószoba, két fürdőszoba, három WC, egy jól felszerelt tágas konyha-étkező, három nagy kerti terasz és egy kerti grillező várja a vendégeket. A 8 hálószoba három külön lakrészben helyezkedik el, a szobák mindegyike 2 ágyas (igény esetén franciaággyá alakítható), valamint az emeleti szobák erkélyesek.

Szállásfoglalás >>

Csillag Villa Balatonalmádi

Csillag Villa Balatonalmádi

A Csillag Villa Balatonalmádi Káptalanfüredi részén, 11 km-re Balatonfüredtől, rendkívül hangulatos, nyugodt környezetben található. 1000 m2-en hatalmas tölgyfás, szinte erdőszerű kerttel várja a kikapcsolódni vágyókat.

Az épület az 1930-as években épült, formája, patinája maradt az eredeti, azonban teljes felújításon esett át 2016-ban. A villában 5, különböző igényekre szabott apartman közül lehet választani. 3db 2 fős és 2 db 4 fős két hálóteres.
A lakrészek teljesen felszereltek, külön fürdőszobával rendelkeznek (zuhanyzóval, wc-vel, hajszárítóval).

Szállásfoglalás >>

Magistern Panzió Balatonföldvár

Magistern Panzió Balatonföldvár

A családias hangulatú üdülő a város legszebb részén, a Magasparton fekszik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra. A platánfák alatt napozóágyak és kerti asztalok teszik kellemesebbé a pihenést. A vízpart tízperces sétával elérhető, ahol jól kiépített szabadstrand várja a fürdőzni vágyókat.

Szállásfoglalás >>

Rózsa Panzió Balatonfüred

Rózsa Panzió Balatonfüred

A Rózsa Panzió Üdülőház Balatonfüred központjában helyezkedik el. 2-3-4 ágyas saját, zuhanyzóval, WC-vel, TV-vel, hűtővel felszerelt szobák állnak a vendégek rendelkezésére. A gyermekek a kertben ill. a 100 m-re található játszótéren tudnak játszani. Igény esetén reggelit, vagy félpanziós ellátást biztosítanak, vacsora a közelben lévő partner étteremben történik.

Szállásfoglalás >>

Szundi Vendégház Balatonfüred

Szundi Vendégház Balatonfüred

A vízparttól kb. 700 – 800 m-re, közel a strandhoz és a városközponthoz található az apartmanház, ahol  3 db 2 személyes , 1 db 4 személyes , 1 db 5 személyes szobában és 1 db stúdió apartmanban tudják fogadni a vendégeket.

Minden szobához a szobából nyíló kádas fürdőszoba tartozik. Teakonyha szintenként 1 db,amit a vendégek közösen használhatnak.

Szállásfoglalás >>

***

Az időközben történt változásokért, a szálláshelyek telítettségéért felelősséget nem vállalunk!


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%