ÍzkalandProgramok hétvégéreRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongás

6 kihagyhatatlan étterem a gasztronómia szerelmeseinek

1 perces olvasási idő

Keszegsütő – Eger

A házias ízek kedvelőinek mindenképpen el kell látogatnia Eger belvárosába, a Keszegsütőbe. Nosztalgikus hangulat, házi savanyú, házi kenyér és házi szörp is jár a finomabbnál finomabb halételek mellé – ezt Ti sem hagyhatjátok ki.

Bővebb információ a Keszegsütőről

Kattints a legjobb egri szálláshelyekért>>

 

Végállomás BistorantMiskolc

Megéheztetek a kisvasúton? Térjetek be az elbűvölő Végállomásba és kóstoljátok meg a Bükk legfinomabb fogásait. Az étterem romantikus vacsorákhoz, baráti ebédekhez is megfelelő helyszínt biztosít változatos, évszakokkal együtt változó étlapjával.

Még több információ a Végállomásról

A legjobb miskolci szálláshelyek ide kattintva>>

 

Hatpöttyös Étterem – Székesfehérvár

Ha a friss alapanyagok és az egészséges étkezés elkötelezett híve vagy, Téged is vár egy finom ebéd vagy vacsora a székesfehérvári Hatpöttyös Étteremben. Választhatsz hagyományos, kímélő vagy vega menüből. A hely különlegessége, hogy dolgozói megváltozott munkaképességű és sérült emberek.

További információ a Hatpöttyös Étteremről

Itt éred el a legjobb székesfehérvári szálláshelyeket>>

 

Oliva Étterem – Veszprém

Szereted a mediterrán konyha ízeit, a jó borokat és a lágy jazz zenét? Ha a válaszod igen, akkor ott a helyed Veszprém történelmi belvárosának központjában, az Oliva étteremben. Siess, amíg tart a jó idő, a kerthelység biztosítja a legjobb helyszínt egy kellemes vacsorához. 😉

Még több információ az Oliva étteremről

Kattints a legjobb veszprémi szálláshelyekért>>

 

Borcsa Étterem – Balatonfüred

Családi étkezés, Tagore-sétány, játszótér, strand és kilátás a Balatonra – igen, ez csak Balatonfüred lehet. Ha egyszerre szeretnétek élvezni a felsoroltakat, ne hagyjátok ki a Borcsa Éttermet! Kóstoljátok meg a balatoni borvidék legjobb italait, sör–, kávé- és fagylaltkülönlegességeit a panoráma teraszon, élő háttérzenével. Ide akár fürdőzés közben is betérhettek. ☺

Bővebb információ a Borcsa Étteremről

Itt találod a legjobb balatonfüredi szállásokat>>

 

Lepke Étterem – Tihany

Miért ne csodálnátok meg vacsora közben a Balaton felett lenyugvó nap lélegzetelállító látványát? Ha a tihanyi Lepke Éttermet választjátok, a változatos étlap mellett ebben az élményben is részetek lehet. Itt garantáltan megtaláljátok a kedvetekre való fogásokat – bármiről is legyen szó.

Még több információ a Lepke Étteremről

Ide kattintva éred el a legjobb tihanyi szálláshelyeket>>

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%