Kedvenc szállásokCsaládi kiruccanásKülföldi kalandokTéli tájoló

Mesés alpesi szállások Ausztriában

1 perces olvasási idő

Ausztria és az Alpok a legtöbbször nyáron és a síelés időszakában jut eszünkbe, holott az év többi időszakában is kínál látnivalókat. Az alábbiakban összegyűjtöttünk 5 különleges alpesi szálláshelyet, az olcsóbb vendégházaktól a négy csillagos hotelig mindenki megtalálja a neki leginkább tetszőt. Indulhatunk?

Hotel OTP Birkenhof Bad Kleinkirchheim ****

Az ausztriai Alpok déli részén, az 1100 méteren fekvő, festői szépségű Bad Kleinkirchheimben található a négycsillagos Hotel OTP Birkenhof.

A több mint harminc éve üzemelő szálloda, mely nevét az udvarban álló nyírfákról kapta, évről évre új arcát mutatja Vendégeinek. Magyaros vendégszeretet osztrák környezetben – ez a titok nyitja.

Aki eltölt egy hetet szállodánkban, nemcsak egyszerű pihenésben részesül. Test és lélek olyan kényeztetést kap, mellyel ismét tökéletes formába kerülhet.

Wellnessoázisunkban 6 x 16 m-es úszómedence (27 C), ülőmedence (36 C), a szauna, a gőzkabin, az infraszauna és a szolárium jótékony melegét élvezhetik és szinte újjászülethetnek egy üdítő masszázs után, melyet további terápiás és szépészeti kezelések egészíthetnek ki.

Foglalás >>

Belvedere Semmering ***

Egy emlékezetes ausztriai utazásra vágyik? A Belvedere Semmering hotel 17 kényelmes szobában köszönti a Semmering településen megszállni kívánó vendégeket.

Ha szívesen fogyasztana a helyszínen, a hotel saját éttermében várja Önt minden nap frissen elkészített finomságokkal. Parkolási lehetőség autóknak a közelben elérhető. Lehetősége van frissítő wellness szolgáltatásokat is igénybe venni, beltéri medence is várni fogja. Az aktív pihenés kedvelői sem fognak csalódni, a közelben lehetőség van kerékpár-kölcsönzésre és minigolfozásra is.

Reptéri transzfer előzetes egyeztetéssel biztosított. Egy találkozóhoz vagy kellemes esti beszélgetéshez ideális környezetet biztosít a kávézó vagy a bár.

Foglalás >>

Hirschen Wohlfühlhotel Schoppernau ****

A Hirschen Wohlfühlhotel Schoppernau 45 barátságosan berendezett szobával várja a Schoppernau településen megszállni kívánó vendégeket.

A hotel saját éttermében várja Önt minden nap egy laktató ebédre vagy meghitt vacsorára.

Parkolási lehetőség a közelben az autóval érkezők részére elérhető. A helyszínen elérhetők frissítő wellness szolgáltatások is, gőzfürdő, szolárium és beltéri medence is rendelkezésére fog állni.

Az aktív időtöltést kedvelő vendégek nagy örömére a közelben a lehetőség adott kerékpárt kölcsönözni és röplabdázni is. A helyi fitneszterem nyújtotta lehetőségeket is érdemes kihasználnia. Kellemes esti beszélgetésekhez és találkozókhoz ideális helyszín a saját bár.

Foglalás >>

AlpenParks Residence Zell am See Areitbahn

A Glosslockner közelében kényelmes szobákkal várja vendégeit Zell am Seeben az AlpenParks Residence Zell am See Areitbahn.

A legkorábbi érkezési időpont 15:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. A munkatársak angol és német nyelven állnak rendelkezésére.

Foglalás >>

Acker Apartment Alpbach

Kiránduljon néhány napra Ausztriába és legyen utazása idejére az Acker Apartment Alpbach vendége!

Az apartman barátságosan berendezett szobával várja az Alpbachban megszállni kívánó vendégeket.

Foglalás >>

***

És ha már a téli síelést tervezitek, nézzétek meg a magyarok kedvenc síterepeit Ausztriában >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%