Black Friday a Szállásguru.hu-n! Ennél olcsóbb már nem lesz a wellness!

Black Friday, vagyis fekete péntek. Ez a hivatalos megnevezése annak a november végi napnak (idén november 25.), amit az Egyesült Államokban hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon kezdetének tekintenek. A hálaadást követő első pénteken ugyanis óriási leértékelések zajlanak országszerte és nem ritka, hogy a nagy akciókkal nyitó üzletek előtt órák hosszat várakoznak az emberek azért, hogy bejussanak és kedvező áron vásárolják meg a karácsonyi ajándékokat.

970x250_v2

Néhány éve a Black Friday Magyarországon is elterjedt annyi különbséggel, hogy hazánkban nem muszáj órákig sorban állni, hanem interneten is lehet vásárolni, Sőt, ma már nem csak az elektronikai cikkekre vonatkoznak a szuper árak, hanem akár wellness hétvégékre is!

A szallasguru.hu oldalán eddig is a legjobb félpénzes ajánlatokat találtuk, most pedig soha nem látott akciókat ígérnek a Black Friday napjára, november 25-re! Ahhoz, hogy Ti se maradjatok le az év legnagyobb szállás akciójáról, iratkozzatok fel a hírlevélre és csapjatok le a legjobb ajánlatokra november 25-én!

970x250

Egy wellness hétvége a szülőknek, egy külföldi városnézés a barátoknak, sőt még magunkat is meglephetjük egy kényeztető pihenéssel január első napjaiban, így garantáltan mindenki jól jár.

Decemberben pedig nem lesz más dolgunk, mint hátradőlni és nyugodtan, stressz nélkül várni az ünnepeket.

Kérem a szallasguru.hu BLACK FRIDAY ajánlatait >>