Családi kiruccanásNyári vakációWellness + Hotelek

Kolping Hotel – családbarát élmények felsőfokon

2 perces olvasási idő

A Balaton gyönyörű környezetében, Hévíz szomszédságában található az alsópáhoki Kolping Hotel, ahová ha belépünk, úgy érezhetjük magunkat, mint Alíz csodaországban. Bobóország paradicsomában megtalálhatjuk azt, amire testünk-lelkünk vágyik: a nyugalom, pihenés, kikapcsolódás és sok-sok nevetés birodalmát. Ez a harmonikus környezet garantáltan a gyerekek, a szülők és a nagyszülők kedvenc helye lesz, fedezzük fel együtt!

Bobóország

Itt az idő, hogy megtudjuk, milyen az önfeledt szórakozás egy nyugodt, biztonságos környezetben. Ezért most egy igazi családi paradicsomba invitálunk titeket! A Kolping Hotel igazi kincs a pihenni vágyó családok számára, ahol a négycsillagos szolgáltatásokon kívül létrehoztak egy gyerekbirodalmat, Bobóországot.

Bobó, a gyerekek kedvence

Bobóország a hotel házi kedvencéről, egy vízilóról kapta a nevét. Ez a rendkívül kedves, plüssbe öltöztetett figura teszi játékossá és vidámmá a hotelben eltöltött napokat. A kúszó-mászó csöppségek, totyogók, rohanó vagy rollerező fiatalok kedvence lesz, akit ha meglátnak, örömmel mesélik el neki napi élményeiket, és akár egy közös játékra is felkérhető a hotel kedvence.

Programok Bobóországban

Bobóországban különböző irányított játékokkal, kézműves programokkal várják a gyerekeket a szakképzett óvónők és mediátorok. Amíg a szülők pihennek, teljes biztonságban játszhatnak a gyerekek. A hotel szinte minden korosztályú gyermekcsoport igényéhez igazodik.

A gyermekfelügyelet a hotel vendégei számára ingyenes!

Egészen kicsikkel, 1-3 év közötti gyerekekkel is érkezhettek, hiszen a hotel nem csak a babakocsiról és a pelenkázóról gondoskodik, de olyan bababiztonsági dolgokról is, mint például gyermekbiztos dugaljak, bébiőr, éjjeli fény, cumisüveg melegítő, fürdető kád… Hát nem csodálatos, hogy nem kell otthonról mindent elhozni? A külön babáknak kialakított játszószobában a legkisebbek is biztonságos környezetben gyűjthetnek élményeket. Bébi hinta, óriás építőkockák, labdafürdő, csúszda és számtalan játék segít a két alvás közötti pár órát eltölteni. A csecsemővel és nagyobb gyerekkel/gyerekekkel érkező szülők kényelméért pelenkázó szoba, szoptató szoba és melegítő konyha is van a játszóház közelében. Így amíg a nagyobbak játszanak, a kicsiket is nyugodtan el lehet látni minden szükségessel.

További információk a Kolping Hotelről ⇒

A 3 év feletti gyermekek számára Bobóországban az év minden napja mozgalmasan telik, még maga Bobó is benéz minden délelőtt egy kicsit az óvodába. Ha a gyermekek társasozni, építeni vagy éppen főzőcskézni szeretnek, akkor a polcokról csak ki kell választania a megfelelő játékeszközöket. De érdemes a kézműves programba is bekapcsolódni. A nap végén pedig közös esti mesén vehetnek részt a fiatalok a hangulatosan berendezett olvasókuckóban.

Tavasztól őszig a hotel udvara is megtelik élettel

A családi pihenés, a közös programok a tartalmas együttlét idejét növelik. A nagyobb, iskoláskorú vagy kamasz fiatalok is megtalálják a számításukat. A felnőttek is élvezni fogják a családi csocsóval, billiárddal és egyéb családi játékkal, társassal felszerelt szobákat. Közös élmények hiányában nem lesz kevés. Csodás, hogy a gyerekeket úgy hagyhatjuk magukra egy játékgépekkel teli szobában, hogy nem kell rettegni attól, hogy rosszat tanul majd a fiatal. Ezek a gépek csupán ügyességüket és kreativitásukat fogják fejleszteni.

Nyitva tartás:

  • Bobóország: minden nap 9.00-12.00 és 13.30-19.30
  • Csoportos gyerekfelügyelet 3 év felettieknek: minden nap 9.00-12.00 és 13.30-18.30 (helyszíni egyeztetéssel)
  • Csoportos gyerekfelügyelet 1-3 év közöttieknek: minden nap 9.00-12.00 (helyszíni egyeztetéssel)
  • Bobó labdafürdős játékvára: minden nap 8.00-22.00
  • A gyermekfelügyelet a hotel vendégei számára ingyenes!

Szobák és lakosztályok

Természetesen itt nem ér véget a fantasztikus kínálatok sora, hiszen választhatunk szobát, lakosztályt vagy bioházat is a pihenés napjaira. Számtalan lehetőség adott ahhoz, hogy teljes mértékben otthon érezzük magunkat. Képzeljétek el, hogy a 3-6 éves kor közötti gyermekek számára a szobában találunk bilit, wc-szűkítőt, zsámolyt, fürdető kádat, etető széket is. A családi lakosztályban külön szoba várja a gyerekeket. A három hálóval és két fürdővel rendelkező bioházakat pedig a nagyobb családok számára alakították ki. A hotel területén és azon belül pedig akadálymentes közlekedés segíti a kicsik és nagyok közlekedését.

Bobóország étterme

Ha már bababarát szolgáltatásokról beszélünk, akkor az éttermi részt sem szabad kihagyni. A félpanziós ellátásba egy minden igényt kielégítő svédasztalos reggeli és vacsora tartozik. A bőséges kínálatból minden korosztály kedvére válogathat, a kicsik számára pedig üveges bébiételeket és házilag készített pépeket is biztosítanak. A családok és a gyermekek számára külön babakonyha is rendelkezésre áll, ahol a gyerekek jól szórakozhatnak az étkezés végéig. A különböző ételigényeket, ételallergiákat, ételintoleranciákat is figyelembe véve, számos lehetőség közül választhatnak a vendégek.

Bobóország és a wellness

A Kolping Hotelben természetesen azokra a szülőkre is gondolnak, akik a mozgalmas hétköznapokból kiszakadva, a gyermekeiket jó helyen tudva, szeretnének testileg-lelkileg is feltöltődni. Így a szálloda két egyedi részleget alakított ki. Az egyik a már említett Bobóország, a másik a felnőttek nagy kedvence, a Hanami Beauty & Spa, ahol hévízi gyógykúrát is igénybe lehet venni. A sportkedvelő szülők számára tenisz-, strandröplabda, foci- és gokartpálya, illetve fitnessterem edzőkkel és gyógytornászokkal teszi emlékezetessé a pihenést. A felnőttek számára rendelkezésre áll a gyerekzsivaj-mentes csendes wellness részleg gyógyvizes medencével, külön szaunaparkkal, ami nem csak a lelki, de a testi regenerálódást is biztosítja.

Kolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok ****

Bobóország igazi kincs, hiszen fiatal családosok, nagycsaládosok, nagyszülőkkel érkező fiatalok, generációs probléma nélkül együtt élvezhetik a megérdemelt pihenést. Nincs más dolgunk mint hátradőlni és hagyni, hogy magával ragadjon minket a gyermekbirodalom önfeledt öröme. 

További információk a Kolping Hotelről ⇒


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%