Vidéki vendégségCsaládi kiruccanásNyári vakációTavaszi zsongás

Gyerekbarát panzió egy önfenntartó biofaluban – Állatsimogatás és kertészkedés

1 perces olvasási idő
Gyönyörű szobák

Komlóskára érkezve megnyugszik a vendég, a kis zsákfaluban ugyanis egy teljesen más világ fogadja. Az önfenntartó biofaluban egymásra és a vendégekre nagyon figyelnek a helyiek, ahogy a házigazda mondja: „Itt nincs térerő, csak tér és erő.” És valóban, hatalmas zöld terület, amerre a szem ellát, madárcsicsergés, állatok, csörgedező patak, és a hegyek ölelése marasztal, hogy maradjunk még tovább. Szívesen elkísérnek pincelátogatásra, és megkóstolhatjuk a kecskesajtot, ami itt a legjobb.

Gyönyörű szobák

A Sólyomvár panzió házigazdái, Renáta és Laci lányuk, Eszter érkezése után teljesen bababaráttá alakították a panziót (amit azóta második gyerekük, László Benedek is „letesztelt”), így valódi kikapcsolódás ez a kisgyerekes szülőknek, akár még rossz idő esetén is.

A ház felső szintjén ugyanis gyerekráccsal védett rengeteg játékkal felszerelt birodalom várja a kicsiket, de a gyönyörű kertben is izgalmas játszótéren, trabulinon ugrálhatnak, amíg a szülők az üdvözlőitalt kortyolják.

Családbarát panzió játszótérrel

A stílusos két- és háromágyas szobákban, illetve a családi apartmanban fenyőfából, egyedileg ide készült bútorok, kényelmes matrac, finom textilek várják a vendégeket. Családbarát panzió, 4 éves korig a gyerekek számára ingyenes. A családi szobában két külön helyiség van, és egy kis konyha is. Minden szoba fürdőszobás.

Természetes anyagok a szobákban

További képekért kattints ide>>

 

A gyerekek imádják megetetni az állatokat, felülni a lóra, vagy a kutyával játszani. De mindez nemcsak játék lehet: ha szeretnének bekapcsolódhatnak az állatok és a kert napi teendőibe, és így a felelősséget is átérezhetik.

A panziót nemrégiben teljesen felújították és egy csodálatos wellness-részleggel kiegészítve. Így szaunázás után kellemes pihenőágyakon olvasgathatunk, vagy nézhetjük a tájat a hatalmas panorámaablakokon.

Igazi pihenés

Hangulatos közös tér

 

A házias svédasztalos reggeli isteni, a helyben készített vacsora kihagyhatatlan, és jó időben a fedett teraszon, a végtelen zöld táj látványába gyönyörködve fogyaszthatjuk el. Az alapanyagok mind helyi termelőktől származnak.

Ha neked is megtetszett a Sólyomvár panzió, kattints ide a foglaláshoz>>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
100%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%