Külföldi kalandokCsaládi kiruccanásTéli tájoló

Hófödte csúcsok és modern sípálya Budapesttől 200 km-re, Donovalyban

1 perces olvasási idő
Síközpont Donovalyban

Gyönyörű környezet, hófödte hegycsúcsok, mindez Budapesttől 200 km-re!

Síközpont Donovalyban

Donovaly egyike a legnagyobb szlovák síközpontoknak, ahol az elmúlt években robbanásszerű fejlődés történt. Hotelek és apartmanok épülnek, egyre több étterem és vendéglátóhely várja a turistákat. A sípályán összesen 16 felvonó működik, a pályák hossza kb. 11 km. Este sem kell korán hazaindulni, egy reflektorokkal megvilágított pálya 21 óráig biztosítja a zavartalan síelést. Az utóbbi évek fejlesztéseinek köszönhetően új liftek is létesültek, így valóban minden a síelők kényelmét szolgálja.

Donovaly nemcsak az alpesi sízők, hanem a sífutók paradicsoma is. A sífutópályák hossza több mint 30 km. Az év kiemelt programja a kutyaszánhúzó-verseny, amelyre a világ számos pontjáról érkeznek vendégek és versenyzők is. Ha pedig valaki inkább a passzív pihenés híve, fél órás autóútnyira található a Besenova termálfürdő, ahol kellemes feltöltődés vár mindenkit.

És hol érdemes megszállni? Szállásajánlatok Donovaly-ban, 3 különböző pénztárcára szabva:

1. HOTEL KATEGÓRIA ⇒ Hotel Encián Donovaly ***

Mesés környezetben, az Alacsony Tátra Nemzeti Park területén található hotel ideális szálláshely lehet a síelés szerelmeseinek.

Hotel Encián***

A szálloda 2 km-re fekszik a Park Snow Donovaly sípályától és 14 km-re a Gothal Liptovská Osada Aquaparktól, de saját wellness részleggel is rendelkezik. Az 50 fős étteremben különleges gasztronómiai fogásokat élvezhetünk, miközben gyönyörködünk a csodálatos kilátásban.

Hotel Encián***

További részletek ⇒

2. APARTMAN KATEGÓRIA ⇒ Villa Gardenia Donovaly

A Villa Gardenia apartmanház tökéletes választás lehet azoknak, akik a síelés miatt érkeznek Donovalyba.

Villa Gardenia

A Nová Hoľa és Záhradište sípálya felvonói, valamint a síiskola és a Fun Park gyermek-sípálya is könnyen elérhető gyalogosan, a szálláson sítároló és síbakancs-szárító is rendelkezésre áll. A szálláshelyen összesen 12 apartmanház várja a vendégeket, a közös nappaliban kandalló, bár és gyereksarok található.

Villa Gardenia

További részletek ⇒

 

3. Panzió (pályaszállás) kategória ⇒ Villa Gloria Donovaly

A Villa Gloria közvetlenül a Park Snow Donovaly sípálya mellett található (a kék pálya mellett, feljutás a szálláshelyhez autóval).

Villa Gloria

Vendégeink ezt írták a szálláshelyről: Gyors kiszolgálás, tisztaság és rend mindenhol. Teljesen felszerelt mindennel, kényelmes, modern, csendes, barátságos. 5 napot töltöttünk itt és nagyon jól éreztük magunkat. Donovalyban ez a legjobb szállás, és jövőre is ezt fogjuk választani.

Villa Gloria

További részletek ⇒

Még több európai sípályát keresel? Itt tudsz válogatni: Gyerünk a hegyre, hódítsuk meg Európa kedvenc sípályáit!


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%