Wellness + HotelekŐszi élményszüretTéli tájolóVidéki víkend

Hunguest Hotel Béke, a gyógyulni vágyók Medinája

1 perces olvasási idő

Ha Hajdúszoboszló a reumások Mekkája, akkor a Hunguest Hotel Béke a gyógyulni vágyók Medinája!

Hunguest Hotel Béke, Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló az egyik legnépszerűbb hazai fürdővárosunk, termálvizének egyedi összetétele egyre több külföldi turistát csábít Magyarországra. A nátrium-kloridban és ammónium-kloridban gazdag víz elsősorban ízületi gyulladások, gerincbetegségek és izomfájdalmak gyógyításában alkalmazható kiváló eredménnyel, az pedig, hogy reumatikus panaszokra a hajdúszoboszlói gyógyvíz kiváló gyógyír, régóta köztudott. 1925 októberében, miközben szakemberek földgáz után kutattak az alföldi városban, legnagyobb meglepetésükre gyógyvíz tört a felszínre. A föld mélyének bársonyos, barna, forró kincse elárasztotta a környékbeli mélyedéseket, s az emberek az első meglepődésen hamar túlesve fürdőzni, mosni kezdtek benne. A helyiek hamar észrevették, hogy a víz csodás hatással bír: gyorsabban gyógyultak a sebek, enyhültek a reumatikus fájdalmak. Mára kutatások sora igazolta a gyógyhatását a gyógyvíznek.

Hunguest Hotel Béke, Hajdúszoboszló

A Hunguest Hotel Béke ezt a csodálatos gyógyhatást felhasználva segít megelőzi az öregedéssel járó fájdalmas tüneteket vagy ha azok már kialakultak, megfelelő kezelésekkel enyhíti a problémákat.
Egész évben üzemelő bel- és kültéri gyógymedencéje mellett különböző gyógyászati kezelések is segíthetnek a tünetek enyhítésében vagy teljes megszüntetésében. A szállodában több mint 30-féle kezelés áll a vendégek rendelkezésére, amelyek nagy része hatékonyan segít a reumatikus panaszok enyhítésében. Természetesen nem csak a mozgásszervi panaszokkal rendelkezőknek ajánlott a gyógyvíz vagy a gyógykezelés. Megelőzésben is nagyon hasznos lehet, illetve ha felfrissülni vagy egyszerűen csak kikapcsolódni szeretne, akkor is a Hunguest Hotel Béke lehet Önnek a legjobb választás!

Hunguest Hotel Béke, Hajdúszoboszló

SZÁLLÁSFOGLALÁS >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%