Wellness + HotelekBalcsiCsaládi kiruccanásNyári vakációRomantikus kikapcsolódás

Balaton, wellness és nyaralás egyszerre: irány a siófoki SunGarden Hotel!

1 perces olvasási idő
SunGarden Hotel Siófok

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de szerintem 2017-ben már nagyon kevés, ha egy wellnesshotel csak medencével és szaunával tud kikapcsolódást nyújtani. Nekem legalábbis nagyon fontos, hogy ha több napot eltöltök egy szállodában, kínáljanak olyan programlehetőségeket is, amivel szívesen elütöm az időt. Ha pedig emellett még meg is becsülik és honorálják, hogy őket választottam….nos, az maga a főnyeremény!

SunGarden Wellness & Conference Hotel Siófok ****

Néhány napja Balaton-parti szálláshelyeket nézegettem és a siófoki SunGarden Wellness & Conference Hotel**** -ben éppen az fogott meg, hogy odafigyelnek a vendégekre. A családi nyaralás csomagban például minimum 4 éjszakás foglalás esetén minden vendének ajándék sétahajózás jár, minimum 7 éjszakás foglalás esetén minden éjszakát hétköznapi árakon számolnak. Ha pedig valaki vasárnap érkezik, vendég egy 2 fogásos ebédre a Borostyán étteremben. A gyerekeket animáció és Kaméleon gyereksarok, a felnőtteket Napsugár üdvözlőkoktél és 2 000 Ft értékű masszázs kupon várja.

Sőt, a négylábú kedvenceknek sem kell otthon maradnia, a siófoki SunGarden ugyanis állatbarát hotel és felár ellenében szívesen látja a háziállatokat is.

Foglalás a SunGarden Wellness Hotelbe >>

SunGarden Wellness & Conference Hotel Siófok ****

SunGarden Wellness & Conference Hotel Siófok ****

A hotel elhelyezkedése ideális, a Balaton partja 150 méterre található, a fákkal határolt Batthyány utca pedig -szerintem- Siófok legszebb sétánya. Reggeli után tehát nincs más dolgunk, mint felkapni a bikinit/fürdőruhát és irány a Balaton!

De ha valaki ennél is többre vágyik (lehet egyáltalán megunni a vizet???), Siófok belvárosában remek programok közül válogathat.  Július 13-16. között a Fő téren New Orleans Jazz Fesztivál, július 5. és 9. között pedig Európa legjobb vízparti fesztiválsorozata, a Balaton Sound veszi kezdetét. Emellett egész nyáron színházi előadások, táncbemutatók és koncertek színesítik Balaton nyári fővárosának életét.

SunGarden Wellness & Conference Hotel Siófok ****

Ha netán a nyaralás idején 1-2 nap borongósabbra fordul az idő, remek látnivalókat tudok javasolni Siófokon és környékén. Tudtátok például, hogy Magyarország egyik legnagyobb magán ásványgyűjteménye a Kálmán Imre sétányon található? Vagy hogy a bőszénfai vadasparkban állatokat is lehet simogatni?

Fotó: Bőszénfai Szarvasfarm/facebook

Gondolatban én már el is töltöttem egy teljes hetet Siófokon, már csak a szállásfoglalás és az utazás marad hátra. Ki tart velem?

Üdvözlettel:

(fotók: szallas.hu, 123rf.com)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%