Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásNyári vakációTavaszi zsongás

Wellness hétvége vagy nyaralás 100% pénzvisszafizetési garanciával? – LEHETSÉGES!

1 perces olvasási idő

Mi, a szallas.hu-nál azért dolgozunk, hogy számodra élmény legyen a szállásfoglalás, és hogy minden, amit mondunk, az úgy is legyen. Erre akár 100% pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk.

Mit jelent ez pontosan?

Nagyon egyszerű! Foglalsz a Szallas.hu-n egy garanciás szálláshelyre. Elutazol oda és mi garantáljuk, hogy minden úgy is lesz, ahogy mi azt ígértük.

Ha mégis találsz olyan dolgot, amivel nem vagy elégedett (pl. Mi azt ígértük, hogy lesz ingyenes wifi a szálláshelyen és mégsincs), akkor jelezheted felénk, hogy nem voltál teljesen megelégedve a szolgáltatásokkal és mi az eset rövid kivizsgálása és jogos panasz esetén, visszafizetjük az utazásod árát.

Melyek a 100% garanciás szálláshelyek?

Garanciás szálláshelyeink listája folyamatosan bővül. A követelményeknek megfelelő szálláshelyek ajánlatánál láthatod a 100% garancia emblémát.

Garanciás szálláshely lista >>

⇒ LEGJOBB ÁR

A megjelölt szálláshelyeinknél most előfoglalási kedvezménnyel foglalhatsz és ha bárhol máshol ugyanazon feltételekkel, ugyanaz a szállás jobb áron található, csak szólj és egy kedvezőbb ajánlattal állunk elő.

⇒  ELÉGEDETTSÉG

Értékeléseddel segíted munkánkat, így Te is hozzájárulsz ahhoz, hogy folyamatosan a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk számodra.

⇒  ÉLMÉNY

Célunk, hogy az utazás minden szakasza élmény legyen, a foglalástól a szálláshelyen töltött időig, és ami a legjobb: foglalásod mellé ajándék kedvezményes programlehetőségeket biztosítunk, így akár 50% kedvezménnyel fedezheted fel a környéket!

⇒  PÉNZVISSZAFIZETÉS

Garanciát vállalunk arra, hogy minden úgy legyen, ahogy az akcióban résztvevő szálláshelyek adatlapján található.

A 100% garancia kampány további részletei a szallas.hu oldalán olvashatók.

 A 100% garancia kampány további részletei a szallas.hu oldalán olvashatók.

Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%