Site icon Szallas.hu Blog

10+1 családi szálláshely trambulinnal, amit a gyerekek is imádni fognak


Valljuk be, ha családi nyaralásról van szó, nem mindig könnyű összeegyeztetni a felnőttek nyugodt pihenését a gyerkőcök hiperaktivitásával. Szerencsére sok olyan családi apartman található itthon, ahol játszótérrel és egyéb gyerekbarát szolgáltatásokkal gondoskodnak róla, hogy a lurkó lefoglalja magát. Ezek közül is nagy kedvenc a trambulin! Következzen most 10 családi szálláshely trambulinnal: mindegy, hogy Balaton, Bakony, Eger vagy az Őrség – itt a gyerek kiugrálhatja magát, a szülők pedig szuper környezetben töltődhetnek fel!

10+1 családi apartman trambulinnal, amit a gyerekek is imádni fognak

Hópihe Apartmanok Bakonynána

Képzeld el, hogy egy fűthető kerti dézsában ázol, harapnivalóan friss levegőt szippantasz és zöld erdő vesz körül. A szállásod egy hangulatos faházikó, az udvarból pedig játszó gyerekzsivaj árad feléd, és a teljes nyugalomban csak egy gondolaton töprengsz: a közeli Kéktúrán kiránduljatok legközelebb, esetleg a Tés-Csőpusztán található barlangegyüttest fedezzétek fel, vagy inkább a bakonynánai római fürdő lesz a befutó? Ha itt foglaltok szállást, mindegy, hogy tél van vagy nyár, mert a 4 személyes apartman fűtéssel és légkondival felszerelt, így egész évben kiadják.

Szálláshely kínálatunk a Bakony-vidéken! >>

Hópihe Apartmanok Bakonynána

Szent Iván Apartman Eger

Az egy dolog, hogy Eger már önmagában főnyeremény, de ez az apartman a lehető legjobb helyen található: Eger kedvelt részén, az Almagyar dombon, a vár szomszédságában, a Dobó tértől 10 percre, panorámás helyen. Újszerűen felszerelt, modern apartmanok, ahol a gyümölcsfás kertben és a közös használatú, Bükkre nyíló teraszon is lehet egyet lazítani. A gyerekek nem csak a trambulint fogják imádni, de Eger megannyi látnivalóját és programját is >>

Itt tudtok foglalni Eger egyik legjobb családi apartmanjába >>

Balatonalmádi – Balatoni ház

Hiperaktívak a gyerkőcök? Nem baj, itt könnyű lesz lekötni a figyelmüket: a közelben kalandpark, kerékpárút, állatkert és erdei kirándulóösvény is garantálja az aktív kikapcsolódást. Ha ráadásul nagy család vagytok, még jobb: a ház hatalmas, akárcsak a hozzá tartozó 300 négyzetméteres, gondozott kert is. Ringatózzatok a hűs árnyékot adó fák alatti hintaágyban, míg a gyerekek kiugrálják magukat a trambulinon, vagy hintáznak, homokoznak! És ne felejtsétek: 10 év alatti lurkóknak ingyenes a szálláshely trambulinnal!

A részleteket itt találjátok a szállásról >>

Judit Nyaralóház Balatonederics

Balatonederics talán nem tartozik a legnépszerűbb balatoni települések közé, de éppen ebben rejlik a vonzereje. Nyugodt, csendes környék, mesés zöldövezettel: itt található a Judit Nyaralóház is. A tágas apartmanok mindegyikéhez tartozik terasz, amelyről a Keszthelyi-hegységre kaptok panorámát és persze ez is az egyik legjobb szálláshely trambulinnal.

Tovább a szállás oldalára >>

És hogy mit lehet csinálni a környéken? Egy kis ízelő: lehet horgászni, lovagolni, golfozni, a balatoni strand és az Afrika Múzeum körülbelül 1 km, a szigligeti vár pedig egy kellemes gyalogtúra. Ha autóval vagytok, ugorjatok át a megunhatatlan sümegi várhoz, vagy a tapolcai tavasbarlangokhoz! Ugye, hogy Balatonederics igazából milyen szuper helyen van? 

Judit Nyaralóház Balatonederics

Napsugár Apartmanház Balatonlelle – szálláshely trambulinnal

Az mind szép és jó, hogy napközben a gyerekeket lefoglalja a sok program, de azért a szülőknek is kellene egy kis pihenés! Az apartmanban este 10 után figyelnek arra, hogy hangos zene és buli ne zavarja a vendégeket, így teljes lesz a nyugalom. Egyébként minden adott az aktív kikapcsolódáshoz: az apartman mellett nyugágyas kert vár, trambulinnal, ping-pong asztallal és bográcsozó hellyel, a városban pedig go kart pálya és cirkusz is található. A Napfény Strand és Élményfürdő pedig csak 800 méter!

Tovább a szálláshely oldalára >>

Napsugár Apartmanház Balatonlelle

Barbara Wellness Panzió Keszthely

Legyen családias és vendégszerető a szállás, de ugyanakkor modernül felszerelt és wellness-szel is ellátott? Jó helyen keresgéltek, ennek az ötvözete a Barbara Wellness Panzió, ami Keszthely legszebb zöldövezetében fekszik, a strandtól csak 400 méterre. Mindenki megtalálja a számításait: az is, aki a szaunában szeretne lazítani, a környékbeli teniszpályát vagy lovaglást kipróbálni, az udvari játszótéren kalandozni egyet, vagy ugrálni egy hatalmasat a trambulinon. A sokat dicsért büfé- és kontinentális reggelijük pedig változatos és friss!

Irány Keszthely! Itt tudtok foglalni a wellness panzióba >>

Barbara Wellness Panzió Keszthely

István Ház Balatonkeresztúr

Ha nagycsalád vagytok, vagy több család és nagyobb baráti társasággal kerestek egy kellemes szálláshelyet trambulinnal 300 méterre egy balatoni szabadstrandtól, ne keressetek tovább! A Balatonmáriafürdői központtól pár száz méterre vár az István ház, ahol a 3 apartman külön és együtt is bérelhető. Igazi gyerekbarát hely, kisággyal, etetőszékkel, trambulinos játszótérrel az udvaron. Biciklit ingyen biztosítanak, így a napközbeni strandolás után levezetésnek tekerhettek egyet a környéken, vagy csak süssetek szalonnát a kertben!

Többgyerekes nagycsaládok, baráti társaságok, irány Balatonkeresztúr! >>

Erdélyi Major Nyíregyháza

Milyen lehet egy 10 hektáros szabadidő park területén megszállni, tó partján és erdő mellett? A puding próbája az evés, ha még nem szálltatok meg egy ilyen hatalmas kiterjedésű és mesés zöld környezet szívében, itt az idő. A 2 apartmanban összesen 7 fő fér el, a közelben lehet szabadtéren sütögetni, horgászni, vízi biciklizni, és persze a játszótér sem marad el, trambulinostól, mindenestül.  A csendes környezet adott a pihenéshez, de a látnivalóktól hemzsegő Nyíregyháza is csak egy pár perc autóval.

Foglalás és részletek >>

Rita Világa Apartman Vonyarcvashegy

A balatoni gyerekparadicsomot keresitek? Egy szóval tudunk válaszolni: Vonyarcvashegy. Na jó, azért kifejtjük: Vonyarcvashegyen található az egyik legjobb gyerekbarát strand, a Lidó Strand, ami homokos parttal és sok-sok gyerekbarát szolgáltatással vár, ráadásul tavaly el is nyerte a Balaton Családbarát Strandja címet. Ez az apartman 800 méterre található a parttól, 4 fős apartmanjai panorámásak, de még szauna és jacuzzi is van. A kicsik nem csak a trambulint, de a fedett pancsolót is imádni fogják!

Tovább az apartman oldalára >>

Rita Világa Apartman Vonyarcvashegy

Mihály Vendégház Őriszentpéter – szálláshely trambulinnal

Egy 3000 négyzetméteres, zárt telek csak neked és családtagjaidnak, medencével, golfpályával, játszótérrel, és két kis pónival a kisállat ólban… Klasszul hangzik, nem? Az Őrség mesébe illő, hullámzó lankái között bújik meg ez a barátságos vendégház, ahonnan garantáltan feltöltődve tértek haza. Többgyerekes családoknak, nagyobb baráti társaságoknak kifejezetten ideális. Az amerikai típusú konyhák remekül felszereltek, a földszinten pedig hangulatos társalgó található. Összesen 16 főt tudnak elszállásolni!

Fedezzétek fel családostul az Őrséget, itt tudtok foglalni >>

+ 1 TIPP: Borbarátok Apartmanok Bogács

Jöhet egy finom pohár bor a kertben ücsörögve, a madárcsicsergést hallgatva a Bükk ölén? A bogácsi termálfürdő közelében, Eger szomszédságában bújik meg a 8 apartman. A gyerekeket ping-pong, kerti focipálya, trambulin és játszótér várja. A közelben kirándulhattok egy jót, vagy elautózhattok Egerbe is! A szülők romantikázhatnak is egy kicsit – a borozók és a Cserép úti pincesor csak pár száz méterre van.

Foglaljatok Bogács trambulinos családi apartmanjában >>

Borbarátok Apartmanok Bogács

Ha a gyerekek szeretnek kint játszani, ti pedig kényelmes, jól felszerelt szállásra vágytok, válasszatok a fenti listából egy családi apartmant! Azt nem ígérjük, hogy a felnőtteknek nem jön majd meg a kedve egy jó kis ugráláshoz… 

Még több belföldi szálláshelyet a szallas.hu oldalán találtok >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version