Site icon Szallas.hu Blog

10 cukrászda, ahol olcsóbban falatozhatsz – mutatjuk hogyan


Egy csésze forró kávé nélkül el sem tudod képzelni a napod? Esetleg hatalmas süteményrajongó vagy? Színes fánkok, házi készítésű sütemények és olasz kávékülönlegességek várnak hazánk válogatott cukrászdáiban, ahol az ízek legalább olyan utánozhatatlanok, mint a vendégszeretet. Mutatjuk, melyik az a 10 cukrászda, ahol olcsóbban falatozhatsz Szallas.hu Hű! kedvezménnyel!

10 cukrászda Szallas.hu Hű! kedvezménnyel

Mondj igent a gasztorélményekre, és gyűjtsd be a legjobb sós és édes ízeket, amelyek garantáltan szebbé teszik a napodat! 

Szilágyi Cukrászda, Zalakaros

Szallas.hu hűségprogram kedvezmény: 10%

Teszteld Zalakaros első cukrászdájának színes kínálatát, és máris megtudod, miért térnek vissza ide újra és újra a fergeteges ízek, és a barátságos kiszolgálás kedvéért.  

A Kis-Balatontól és a Kányavári-szigettől mindössze 10 percre fekszik a cukrászda, amely az egyik legkedveltebb találkozóhely a helyiek és turisták körében. Ha Zalakaroson pihensz, ragadd meg az édes élményt

Szállások Zalakaroson Szallas.hu hűségkedvezménnyel >>

Apátsági Rege Cukrászda, Tihany

Szallas.hu hűségprogram kedvezmény: 10%

Tihany egyik legnépszerűbb cukrászdája változatos fogásokkal, házi süteményekkel és villás reggelivel várja vendégeit az év minden napján.

Az édes ízek rajongóinak nagy kedvence lesz a levendulás krémes és a sajttorta, de a házi csokoládétortát, a málnás paleo sütit és a somlói galuskát sem érdemes kihagyni. Ételérzékeny vagy? A kínálatból így is bátran válogathatsz. 

Tihanyi szállások Szallas.hu hűségkedvezménnyel >>

Tokaji Kávépörkölő Manufaktúra és Kávéház, Tokaj

Szallas.hu hűségprogram kedvezmény: 10%

A kávéház, amely főként az olasz kávéiskola specialitásaival csalogat, Tokaj belvárosában, a Tokaji Múzeum szomszédságában helyezkedik el, sétatávolságra a Bodrogtól és a Tisza-parttól

A kávézó zöld kávéi a világ több pontjáról származnak, a legmagasabb minőséggel rendelkező kávéból készítik el a legfinomabb kávékat a vendégeknek. 

Tokaji szállások Szallas.hu hűségkedvezménnyel >>

Fedezd fel Tokaj-Hegyalja varázslatos borvidékét >>

Rondella Kávézó, Esztergom

Szallas.hu hűségprogram kedvezmény: 10%

Tegyél egy sétát az esztergomi Várhegyen és térj be egy finom kávéra vagy süteményre a kávézóba, amelynek teraszáról közvetlen közelről élvezheted a Bazilika látványát.

Kóstold meg a helyben készített limonádékat, kávékat és minőségi borokat, ha pedig megéhezel, különféle sütemények és snackek közül válogathatsz. A kávézóból mesés kilátás nyílik a Mária Valéria hídra, a Dunára, a Vízivárosra és Párkányra. 

Esztergomi szállások Szallas.hu hűségkedvezménnyel >>

Kapca Café & Bistro, Szeged

Szallas.hu hűségprogram kedvezmény: 10%

Hagyományos magyar ízvilággal, barátságos légkörrel és kiemelkedő ízekkel várja vendégeit a modern, de családias hangulatú bisztró Szeged alsóvárosi részén. 

A bisztró szezonális étlapja folyamatosan változik, de a legnagyobb közönségkedvencek az év minden részében megtalálhatóak rajta. A hamburger-rajongók számos izgalmas ízvariációban kóstolhatják meg az étterem omlós húspogácsáit, amelynek hozzávalóit helyi termelőktől vásárolják. 

Szegedi szállások Szallas.hu hűségkedvezménnyel >>

Manooka Kávézó és Reggeliző, Eger

Szallas.hu hűségprogram kedvezmény: 10%

Eger első baba- és gyermekbarát kávézójában mindig frissen indíthatod a reggelt, a minőségi kávézás jegyében a választékba bársonyos, aromás specialty italok kerültek. 

A kávéd mellé bagelbe bújtatott szendvicsek, reggeli tálak, és a helyben sütött, adalékmentes péksütemények közül válogathatsz. A kisgyermekes családokat jól felszerelt baba-mama szoba és egy játszósarok várja.

Egri szállások Szallas.hu hűségkedvezménnyel >>

Stop Bistro & Bar, Békéscsaba

Szallas.hu hűségprogram kedvezmény: 10%

A kávézó, amely bár és open lounge is egyben, modern, letisztult környezetben várja vendégeit egy finom kávéra és házi süteményekre, melyek tradicionális receptek alapján készülnek. 

A tortaválaszték mellett érdemes feltérképezni a francia desszerteket és különleges szendvicseket is, emellett hűsítő turmixok és koktélok is tarkítják a kínálatot. 

Békéscsabai szállások Szallas.hu hűségkedvezménnyel >>

The Box Donut, Szombathely

Szallas.hu hűségprogram kedvezmény: 10%

A szombathelyi fánkozó prémium minőségű kockafánkokkal, mesés színekkel és feltétekkel teszi színesebbé a napod. 

Az állatbarát üzletben mindenki megtalálja az ízvilágához passzoló fánkot, legyen szó mogyoróról, csokoládéról, liofilizált gyümölcsökről, magvakról, virágszirmokról, vagy éppen kandírozott gyümölcshéjakról. 

Szombathelyi szállások Szallas.hu hűségkedvezménnyel >>

Luther Teaház és Ajándékbolt, Nyíregyháza

Szallas.hu hűségprogram kedvezmény: 10%

Nyíregyháza szívének eldugott kis utcájában, a Luther ház patinás épületében található a teázó, ahol nyugodt, csendes környezetben teázhatsz a barátaiddal. 

Közel 100 féle izgalmas ízvilágú teából választhatsz, melyek mesterséges anyagokat nem tartalmaznak. Emellett jeges kávék, shakek, pohárdesszertek és melegszendvicsek bővítik a kínálatot. 

Nyíregyházi szállások Szallas.hu hűségkedvezménnyel >>

Vivace Caffé Étterem, Balatonfüred

Szallas.hu hűségprogram kedvezmény: 12%

​Az étterem, amely Balatonfüred szívében, a Kiserdőtől sétatávolságra fekszik, ideális választás mindenkinek, akik ízletes ételekre és hűsítő italokra vágyik a Balaton egyik legnépszerűbb részén. 

Érezd otthon magad a toszkán hangulatot idéző étteremben, ahol olasz kávéspecialitások, magyar és olasz ízek, valamint finom sütemények teszik izgalmassá a kínálatot. 

Balatonfüredi szállások Szallas.hu hűségprogram kedvezménnyel >>

Bátran teszteld a cukrászdák színes kínálatát Szallas.hu hűségprogram kedvezménnyel, és foglalj szállást tagként a Szallas.hu kínálatából >>

Szállások azonnali Hű! kedvezményekkel >>

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Exit mobile version