Site icon Szallas.hu Blog

10 gyerekbarát szállás, ahol télen sem fogtok unatkozni


Sárkányok, csúszdás gyerekmedencék, színes játszókuckók és animátorok teszik izgalmasabbá a pihenést hazánk családbarát szálláshelyein a csemeték számára. Mutatjuk, melyik az a 10 gyerekbarát szállás, ahol télen sem fogtok unatkozni! 

10 gyerekbarát szállás, ahol télen sem fogtok unatkozni

Összegyűjtöttük nektek azokat a szálláshelyeket, ahol a legkisebb csemeték és a kamaszok is jól érezhetik magukat. 

Gyerekbarát szállás a Dunakanyarban – Erdőszéli Vendégház Zebegény

A jól felszerelt, gyerekbarát szállás Zebegényben várja azokat a családokat, akik a Dunakanyarban szeretnének pihenni. 

Programok Zebegény környékén >>

A házban, ahol akár több generáció is kényelmesen elfér, pelenkázót, etetőszéket, utazóágyat, mesekönyveket, kültéri és beltéri játékokat is biztosítanak a csemeték és szüleik legnagyobb örömére. 

Családbarát hotel a Velencei-tó partján – Velence Resort & Spa

Magyarország egyik legnépszerűbb gyermek- és családbarát wellness szállodája a Velencei-tó partján található, a hotelbe elsősorban az óvodás és kisiskolás korú gyermekkel érkező családokat várják. 

Látnivalók a Velencei-tónál >>

Az összenyitható, családi szobáknak, a gyermekmedencének, a büfének és az animációs programoknak köszönhetően a hotelben a család minden tagja élvezheti az önfeledt kikapcsolódást. 

A szállásról bővebben itt olvashattok >>

Kikapcsolódás a Tűztorony panorámájával – Hotel Sopron

A négycsillagos szálloda csupán néhány lépésre található Sopron szívétől, a szobákból páratlan kilátás nyílik a városközpontra, és a Tűztoronyra.

Programok Sopronban >>

A családbarát szállás sok játékkal, Tündérkert Játszóval, csocsóval, asztali tenisszel, valamint Xbox élményekkel gondoskodik a gyerekek vidám pillanatairól.

7 ok, amiért imádni fogod a Hotel Sopront**** >>

Kutya- és gyermekbarát szálláshely – Cserszegi Vendégház Bócsa

A falusi szálláshely az erdő szélén, a bócsai tanyavilágban fekszik, a Kiskunsági Nemzeti Park szomszédságában, így a csend és a friss levegő itt az alapfelszereltség része.

Látnivalók a környéken >>

A gyerekbarát szálláshelyen kiságyak, utazóágyak, etetőszékek, babakád, bili, wc szűkítő, babakocsi, babahordozó, mikrohullámú sterilizáló, bébiétel készítő, és bébiőr is rendelkezésre áll. A közösségi helyiségben játszósarok teszi színesebbé a kikapcsolódást. 

Élvezd Esztergom vendégszeretetét! – Portobello Wellness & Yacht Hotel 

A Portobello Hotel Esztergom belvárosában, a Prímás-szigeten, a Kis-Duna partján fekszik. A hotel megközelítése könnyű, a kényelmes szobák mellett wellness élmények várják a vendégeket. 

Programok Esztergomban >>

A családbarát szálloda kérés esetén babaágyat, kiskádat, wc szűkítőt, fellépőt, és gyermekágyneműt is biztosít a gyerekek részére, emellett gyerekbarát programokkal és játszósarokkal csalogatja a csemetéket. 

Portobello Wellness & Yacht Hotel – a kisgyerekes családok új “kikötője” Esztergomban >>

Kétszobás vendégház wellness szolgáltatással – A Ház Vendégház Kismaros

A kutyabarát vendégház Börzsönyligetben található, Budapesttől mindössze 45 km-re, csendes erdei környezetben

Megnézem a programokat >>

A környék minden évszakban számos látnivalóval, állatbarát programmal és kirándulóhellyel várja a családokat, emellett a házban olvasósarok, illetve játszósarok is található. 

Lazíts Hajdúszoboszlón! – Hunguest Hotel Aqua Sol 

A hotel Magyarország legnagyobb, dinamikusan fejlődő gyógyfürdőjének szomszédságában található, a vendégeknek díjtalan az átjárás az Aqua-Palace fedett élményfürdőbe és a Hungarospa Gyógy- és Strandfürdőbe.

Látnivalók a környéken >>

Az Aqua Palas területén bébi- és anyuka medence, bébiúsztató, gyermekfoglalkoztató, gyermekpihenő terem, családi, illetve pezsgőmedence, valamint gyermekcsúszda várja a családokat. 

Mit lehet csinálni Hajdúszoboszlón? 6 családi program hétvégére >>

Gyerekbarát szállás játszókuckóval – CsaládBarát Vendéglak Szeged

A szegedi vendégház csendes, kellemes környezetben fogadja vendégeit, a 9 férőhelyes házban a nagyobb családok is kényelmesen elférnek. 

Gyerekbarát programok Szegeden >>

A gyerekbarát szállás a babák számára 1 db babaágyat, 1 db etetőszéket, babatányért és evőeszközt, illetve babakádat biztosít, emellett a gyerekeket barátságos játszókuckó várja. 

6 családi program gyerekekkel – Mit lehet csinálni Szegeden? >>

Ideális választás családoknak – Danubius Hotel Bük Bükfürdő

A hotel all inclusive kínálattal, élmény- és úszómedencékkel, szaunavilággal, wellness és szépségkezelésekkel várja vendégeit Bükfürdőn.

Látnivalók a közelben >>

A gyerekbarát hotelben a gyerekek saját fürdőrészlegen és új kalandmedencében pancsolhatnak, emellett játszószobák, kamasz játékterem és a Bubbles Club animációs programjai gondoskodnak a gyerekek szórakoztatásáról. 

TIPP: Töltsd le most a Szallas.hu mobil appot ingyenesen, találj és foglalj szállást egyszerűen! Letöltöm Androidra >> , Letöltöm iOS-re >>

Játszóparadicsom Sárváron – Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa 

A négycsillagos szállodában barátságos légkör és színes élmények fogadják a vendégeket. A szobaár tartalmazza az all inclusive ellátást és a korlátlan fürdőbelépőt a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe.

Programok Sárváron >>

A gyerekbarát szállás szolgáltatásai és változatos programjai játékos feltöltődéssel kényeztetik a család legkisebb tagjait. 

Kirándulástól a városnézésig: kihagyhatatlan úti célok a Bük-Sárvár térségből >>

Melyik gyerekbarát szállást vennétek szívesen célba? Böngésszetek a Szallas.hu kínálatában, használjátok a „Baba- és gyerekbarát” szűrőnket, és foglaljatok szállást akár már ma >>

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Exit mobile version