Site icon Szallas.hu Blog

10 különleges állatbarát szállás – A Mikulás is itt pihenne Rudolffal!


Minden vágyad, hogy egy állatbarát szállás rejtekében élvezd az édes kikapcsolódást, messze a munkahelyedtől? Az alábbi 10 szálláshely garantáltan bakancslistás azok számára, akik négylábú kedvenceikkel képzelik el a pihenést. Hidd el, itt a Mikulás is jól érezné magát Rudolffal! 

Thermal Hotel Visegrád – Pihenj az élő középkor városában! 

Visegrád egyik legszebb részén, Lepence-völgyben fekszik a Thermal Hotel Visegrád, csendes környezetben, ahol a friss levegő az alapfelszereltség része. A panorámás szálloda állatbarát szállás, amely azok számára is tartogat különlegességeket, akik örömmel kiélveznék a termálvíz simogatását. 

A wellness centrum mellett különleges masszázsok, szaunák, és testkezelések várják a látogatókat. 

Programok Visegrád környékén >>

Thermal Hotel Visegrád

Hotel Narád & Park – Élvezd Mátraszentimre vendégszeretetét!

Gyönyörű erdei környezetben, számos túraútvonal szomszédságában fekszik a Hotel Narád & Park, 810 m-es magasságban, Egertől mindössze 60 km-re. A szálloda az aktív és a passzív kikapcsolódás szerelmesei számára egyaránt remek választás. 

Akár túrázás, akár szaunázás, vagy medencézés szerepel a mátrai bakancslistánkon, a hotel tárt karokkal vár minket, és négylábú kedvencünket. 

Programok Mátraszentimre közelében >>

Thermal Park – Állatbarát szállás Egerszalókon, a Laskó-patak mentén

Az egerszalóki erdei Thermal Park hotel különlegessége, hogy távol tart a város zajától, és segít, hogy elfelejtsük a rohanó hétköznapok szürkeségét. A Laskó-patak mentén található állatbarát szállás tágas, hangulatos szobákkal várja a pihenni vágyókat, ráadásul a wellness részleg kényelmesen, zárt térben megközelíthető. Itt szaunák, és medencék gondoskodnak a kikapcsolódásról.

A legjobb programok Egerszalókon >>

Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok – Bikal segít a kikapcsolódásban

A bikali kastélyszálló igazi családbarát és állatbarát szállás, amely négy wellness részleggel, és hétféle szálláshangulattal várja a történelem szerelmeseit. A Kastély, a Palota, az Udvarház, a Középkori Óváros, a Liget ház és a Fürdőház egyaránt segítik a feltöltődést, és a gondtalan pihenést. 

A magyar és nemzetközi konyha fenséges ízei, illetve a Sportközpont szolgáltatásai megkoronázzák a kikapcsolódást Bikalon. 

Programok Bikal közelében >>

Puchner Kastélyszálló, Bikal

Hotel Sopron – Lazíts a hűség és a szabadság városában!

A Hotel Sopron állatbarát szállás, ahol a kedvenceink is önfeledten élvezhetik Sopron gyönyörű városának vendégszeretetét. A négycsillagos szállodából bámulatos kilátás nyílik Sopron óvárosára. 

A családbarát szolgáltatások, a sportprogramok, és a városi panorámás Sky Wellness feltölt energiával, utóbbi pezsgőfürdővel, infraszaunával, finn szaunával, és fitneszteremmel teszi széppé a napunkat. 

Különleges programok Sopronban >>

Hotel Sopron

Villa Nautica – Válaszd Balatonalmádit úti célnak!

A Villa Nautica ideális választás családok, és baráti társaságok számára, akiknek fontos, hogy modern, esztétikus környezetben élvezhessék a pihenés édes perceit. A 7 apartmanban összesen 14 férőhely biztosított, így akár többnapos kikapcsolódáshoz, hosszabb túrákhoz is választhatjuk nagyobb társasággal, nem fogunk benne csalódni. 

Programok Balatonalmádi közelében >>

Villa Nautica, Balatonalmádi

Gyere Be Vendégház – Vár Drégelypalánk, a Börzsöny szívében! 

A Gyere Be Vendégház Budapesttől alig egy órára fekszik a Börzsöny egyik legszebb részén, Drégelyvár közelében. A környék számos kirándulóhellyel és látnivalóval várja azokat, akik számára egy hangulatos állatbarát szállás jelenti az idilli kikapcsolódást. 

A házban 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, és gyermekbarát felszerelések gondoskodnak a család apraja-nagyjáról. 

Programok Drégelypalánk környékén >>

Gyere Be Vendégház, Drégelypalánk

Tóparti Üdülőház – Állatbarát szállás Gyékényesen

Az 1 szobás, 4 férőhelyes vendégház hazánk egyik legtisztább tava mellett fekszik Gyékényesen, idilli környezetben. A friss levegő, a természet közelsége, és a családunk társasága mellett aligha lehet másra szükségünk, mint az együtt töltött időre.

Programok Gyékényesen >>

Tóparti Üdülőház, Gyékényes

Revlanda Vendégház – Zalaszentgrót csak rád vár!

Szívesen pihennél Zalaszentgróttól néhány km-re, egy mesébe illő, provence-i táj szőlőhegyei között? A 4 szobás Revlanda Vendégház mesés kikapcsolódást nyújt a romantikus szobákkal, a kandalló melegével, és a vidéki hangulattal. 

Akár a családdal, akár a barátokkal szeretnénk pihenni a zalai dombok bölcsőjében, a vendégházban garantáltan nem lehet csalódni.

Programok Zalaszentgróton >>

Revlanda Vendégház, Zalaszentgrót

Kukucs Vendégház – Dézsafürdős vendégház Etyeken

Etyek legszebb részén vár a Kukucs Vendégház, ahonnan páratlan kilátás nyílik télen-nyáron a közeli horgásztóra. A 30m2-es vendégház állatbarát szálláshely, amely a gyerekek számára is gondtalan pihenést ígér, ráadásul a 6 személyes, fatüzelésű dézsafürdő vize oldott parajdi sót tartalmaz, mely számos jótékony hatással bír. 

Programok Etyeken >>

Kukucs Vendégház, Etyek

Kedvet kaptál a kikapcsolódáshoz? Válaszd ki, melyik állatbarát szálláshely varázsol el, és élvezd Buksival az édes semmittevést! 

(Képek: Szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version