Site icon Szallas.hu Blog

10 különleges szálláshely Magyarországon – Pihenj jurtában, hajóházban vagy meseapartmanban!


Aludtál már jurtában? És olyan házban, amely a vízen úszik? Ez nem csak a mesékben lehetséges, be is bizonyítjuk. Csokorba gyűjtöttünk tíz különleges szálláshelyet szerte az országból, ahol egyedülálló élményekben lehet részed.

1.  Ház A Vízen Tiszafüred-Tiszaörvény

Tiszafüred legnagyobb kikötőjében horgonyoz négy bájos házacska, melyek tulajdonképpen egy-egy katamarán testére épült motoros kisgéphajók. Kettőt közülük vízpartról, kettőt pedig csónakkal lehet megközelíteni, ami már önmagában is nagy kaland. Ezek a különleges szálláshelyek egyenként négy vendég számára ideálisak.

Tiszafüred egyedülálló programokat kínál gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt >>

2. Vackorkert Vendégház Sirok

A Bükk és a Mátra találkozásánál áll a Vackorkert Vendégház, mely családbarát erdei szálláshelyként két apartmanban összesen nyolc vendéget tud fogadni. Itt megtapasztalhatod a természetközeli élet minden szépségét: hallhatod a szarvasbőgést, állatokat etethetsz, vadászatra indulhatsz, vagy részt vehetsz mezőgazdasági tennivalókban.

Sirok és környéke remek programokkal vár minden korosztályt >>

3. Ezererdő Vendégház Egerbakta

Az Ezererdő Vendégház külső burkolata óriási színes kövekből áll, ez a dizájn pedig tökéletes összhangban áll az erdei környezettel. Ez a különleges hegyvidéki szálláshely a Bükk-hegység lábánál eszményi hely négy fős családoknak, társaságoknak, gyerekek számára ráadásul 3 éves korig ingyenes az itt-tartózkodás.

Egerbakta és környéke a csodaszép túraútvonalak mellett sok más látnivalót is kínál >>

4. Pangea Hotel Nyíregyháza

Gyerekek számára valóra vált álom a Pangea Hotel Nyíregyháza, itt ugyanis lépten-nyomon dinoszauruszokkal találkozhatnak. Akinek a szíve inkább a zsiráfokhoz vagy a cápákhoz húz, azoknak óriási öröm, hogy a hotel a Nyíregyházi Állatpark területén helyezkedik el, így több száz állatfaj szomszédságában ébredhetnek. A szoba ára ráadásul tartalmazza a korlátlan belépést is a Sóstó Zoo-ba. 

Az Állatpark mellett Nyíregyházán sok más érdekesség vár >>

Nyíregyházán gyerekkel – 5+1 legjobb családi program >>

5. Fehér Tulipán Apartman Debrecen

Lenyűgöző mesevilágba csöppen, aki belép a Fehér Tulipán Apartman ajtaján. Az egy légterű, galériás deluxe apartman minden szeglete igazi csoda; ódon csipkék, vintage bútorok, meseházikók köszönnek ránk. Egyedi és kihagyhatatlan lehetőség, hogy betekinthettek a tulajdonos művészműhelyébe, és részt vehettek alkotó foglalkozásokon is. 

Debrecen mindig különleges programokkal vár >>

6. Alföldi Jurta Ruzsa

Honfoglaló őseink számára természetes volt, nekünk időutazás belépni egy igazi jurtába, hát még ha lakhatunk is benne! Az Alföldi Jurta Ruzsa az egyik legkülönlegesebb hagyományőrző szálláshely, amely Kiskunhalas közelében, a tanyavilág közepén helyezkedik el, és egyszerre öt vendég számára nyújt kényelmes és nem mindennapi szállást.

Ruzsa környéke is érdemes a felfedezésre >>

7. Luxus Wellness Apartman Békéscsaba

Az Év Szállása 2017 verseny fődíját hozta el a Luxus Wellness Apartman, abszolút megérdemelten. Az igényes és magas minőségű berendezés mellett sokféle wellness szolgáltatás is hozzájárul a kikapcsolódáshoz. Kültéri medence, szauna és jakuzzi is vár, de a leginkább egyedülálló látványosság a házban található óriási tengeri akvárium

Békéscsabán és környékén itt találod a legjobb programokat >> 

A szállásról még több információt itt olvashattok >>

8. Galamboki Rönk Vendégház Galambok

A Galamboki Rönk Vendégház barátságos, otthonos atmoszférájával azonnal magával ragadja az érkezőt. Az önálló tóparti vendégház hat fő részére ideális. Aki bababarát szálláshelyet keres a Kis-Balaton közelében, annak ez a tökéletes választás. A házban minden elképzelhető felszerelési tárgyat megtaláltok, ami egy pici gyermek ellátásához csak kellhet.

Galambok után fedezd fel a környező települések programkínálatát is >>

9. Love and Dream Élményvilla Zalakaros

A Love and Dream Élményvillában minden a romantikáról szól. A prémium színvonalú felnőttbarát szállodában pompás lakosztályok, saját fényterápiás jacuzzi és infra szauna, nyugalom és harmónia vár, hogy tökéletes kikapcsolódásban legyen részetek. 

A legjobb programok Zalakaroson >>

Érzékek útján Zalakaroson >>

10. Hilltop Hideout Szentendre

Álom faház áll az erdő szélén, a hegytetőn, alig tíz percre Szentendrétől. A pazar kilátás, a csend és a hangulatos berendezés mellett szauna, kandalló és jacuzzi is vár az Év Szállása 2019 – Szakmai Díj III. helyezését elnyerő szálláson. Eszményi és különleges szálláshely egy romantikus, páros pihenéshez.  

Ezt nézd meg Szentendrén >>

Reméljük, sikerült meghoznunk a kedved, hogy szakítva a megszokottal kipróbáld ezeket a különleges belföldi szálláshelyeket. A Szallas.hu oldalán egyszerűen és gyorsan meg is teheted foglalásodat, melyhez számos kedvezménykupont adunk.

Ezek is érdekelhetnek, ha különleges szállást keresel >>

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version