Site icon Szallas.hu Blog

10 legjobb nyári szállás – vendégértékelések alapján

Legjobb nyári hotel medencével, ahol lehet napozni is

Te mi alapján foglalsz szállást? Ár? Elhelyezkedés? Szabad kapacitás? És ha ezeknek több hotel vagy apartman is megfelel, hogyan választod ki a tökéletes szálláshelyet? Segítünk: nézd meg a vendégértékelések szövegét, pontszámát és dönts ez alapján, így tuti megtalálod, melyik legjobb nyári szállás!

Miért fontosak a vendégértékelések?

Régen elég volt, ha egy szállodáról szájhagyomány útján, barátoktól, ismerősöktől kaptunk információkat, manapság azonban nem árt több forrásból is megbizonyosodni a szolgáltatások minőségéről. Ennek megkönnyítésére vezettük be a szallas.hu oldalán a Vendégértékelések menüpontot, ahol a vendégek megírhatják tapasztalataikat, észrevételeiket és esetleges javaslataikat is.

A szallas.hu oldalon jelenleg több mint 962 500 hiteles vendégértékelés található, mindegyik kizárólag személyes tapasztalatok alapján íródott. Ha valaki bizonytalan, melyik hotelbe vagy apartmanba foglaljon, csak olvassa el a szöveges és pontozott értékeléseket, valamint győződjön meg az elégedettség mértékéről, és máris egyszerűbb lesz a döntés!  

Mit lehet pontozni (1-10-ig)?

Milyen a legjobb nyári szállás? Most megmutatjuk!

Érdekel, hogy mely hotelek, apartmanok rendelkeznek a legjobb vendégértékelések pontszámmal a szallas.hu oldalán? Az alábbi listából kiderül!

Legjobb 4 csillagos hotelek nyárra

Imola Hotel Platán Eger****+superior

Tudtátok, hogy Magyarország első felnőttbarát szállodája Egerben található? Az Imola Hotel Platán kizárólag 16 éven felüli vendégeket fogad és a vendégértékelések alapján a szolgáltatások magas minőséget képviselnek. Különösen nagy pontszámot kapott a hotel tisztasága, illetve megközelíthetősége. Ennek is köszönhető, hogy a vendégértékelések alapján az Imola Hotel Platán 9.6 pontszámmal rendelkezik a lehetséges 10-ből. Gratulálunk!

Imola Hotel Platán Eger értékelése 9.6 a lehetséges 10-ből, 1293 hiteles vendégértékelés alapján.

A Szallas.hu utazó közössége ezt mondta:

„Fantasztikusan csendes nyugodt környezet. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. A szobák tiszták és rendezettek. A wellness részleg is nagyon szép. Az ételek nagyon finomak. Ami nagyon számított nekem, hogy diétás ételeket is készítenek inzulinrezisztenseknek. Én sosem szerettem a szállodákat, de beleszerettünk a férjemmel. Csak ajánlani tudom, itt minden tökéletes.” (középkorú pár 3 nap alapján)

„Az esztétikus, környezettudatos építészeti, belsőépítészeti, műszaki megoldások, a wellness részleg, az étterem, mind-mind hozzájárult ahhoz, hogy ne keressünk másik hotelt a jövőben, ha pihenni szeretnénk. Köszönjük .” (középkorú pár 3 nap alapján)

Kastélyhotel Sasvár Resort Parádsasvár

Csodálatos erdei környezetben, a Mátra hegyei között bújik meg az elegáns Sasvár Resort Kastélyhotel, amely nem csak Parádsasvár, hanem egész Heves megye büszkesége is. Az 53 szobával és 5 lakosztállyal rendelkező szálloda tisztaságát 9.8 pontszámra értékelték a vendégek, amellett a természet közelsége és a csendes, nyugodt környezet is hozzájárult a a kitűnő pontszámokhoz.

Kastélyhotel Sasvár Resort Parádsasvár értékelése 9.5 a lehetséges 10-ből, 1420 hiteles vendégértékelés alapján.

Szallas.hu utazó közössége ezt mondta:

„Minden igény kielégítő, tartalmas, nyugodt pihenést biztosító kastélyhotel. Természet közeli elhelyezkedése távol visz minket a hétköznapok zajos világától. Csak ajánlani tudom!” (idősebb pár 3 nap alapján)

„Tetszett a szép nagy kád, meg általában a fürdőszoba, jó volt bowlingozni, valamint külön dicséret illeti az ágyat, mert az egyik legkényelmesebb szállodai ágy volt, amin valaha aludtam. Nagyon tetszik a kastély elhelyezkedése, illetve természetközelisége, és a környék kínálta aktív pihenési lehetőségek. Van egy szuper üveghuta a településen, ahol saját pohárfújására is van lehetőség, tényleg nagyon nagy élmény volt az ottlét.” (fiatal pár 3 nap alapján)

Wellness Hotel Gyula****+superior

A gyulai vár szomszédságában található Wellness Hotel a város első család- és szülőbarát szállodája. A 68 szobával és kétszintes wellness központtal rendelkező hotel legnagyobb erőssége – a vendégek szerint- a tisztaság, emellett a családias légkört és a kellemes, barátságos környzetetet is nagyra értékelték a visszajelzések szerint. A Wellness Hotel Gyula a vendégértékelések alapján 9.6 pontszámot kapott a 10-ből, amely követendő példa lehet a magyar szálláshelyek között is.

Wellness Hotel Gyula értékelése 9.6 a lehetséges 10-ből, 3279 hiteles vendégértékelés alapján.

Szallas.hu utazó közössége ezt mondta

Egyszerűen minden tökéletes. Két gyerkőccel szálltunk meg, mindenben a segítségünkre álltak. A szoba kényelmes volt, az ételek nagyon finomak, a wellness részleg nagyon szuper. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. Csak ajánlani tudom!” (család kisgyerekkel, 3 nap alapján)

„Tényleg bababarát a hotel, szobában kiságy, ágynemű, pelenkázó, fürdetőkád, étteremben is gondolnak a kisebbekre. Bőséges, ízletes svédasztalos étkezések. Nagyon elégedettek voltunk! :)” (család kigyerekkel, 5 nap alapján)

Hotel Délibáb Hajdúszoboszló****

Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a hajdúszoboszlói Hungarospa mellett fekszik a Hotel Délibáb, amely saját termálvizes medencével, wellness és gyógyászati részleggel várja a vendégeket. A vendégértékelések alapján a személyzet, a tisztaság és a megközelíthetőség kapott kimagasló pontszámot, amely alapján a szálloda kiváló értékeléssel bír.

Hotel Délibáb Hajdúszoboszló értékelése 9.5 a lehetséges 10-ből, 1471 hiteles vendégértékelés alapján.

Szallas.hu utazó közössége ezt mondta:

„Nagyon kedves személyzet, gyönyörű volt az egész szálloda! Az étterem pedig 5*-ot érdemel! Minden étel nagyon finom volt, pincérek udvariasak voltak. Maximálisan meg voltunk elégedve mindennel!” (fiatal pár 4 nap alapján)

„A személyzet a kávézóban és az étteremben különösen udvarias, kedves, gyors a felszolgálók jó team-ben dolgoznak, ennek eredménye, hogy a vendég nem várakozik szabad asztalra. A vendégekre koncentrálva: mindig figyelik kinek miben kell segíteni. Jó ilyen környezetben étkezni. Az ételek bőségesek és finomak voltak.” (idősebb pár, 4 nap alapján)

Legjobb nyári szállás a 3 csillagos szállodák közül

Belenus Thermalhotel Zalakaros***+superior

A zalakarosi gyógyfürdőtől mintegy 3 perc sétára található a Belenus Thermalhotel, amely belső fedett élménymedencével, külső fűtött termálvizes medencével (28-30 °C), infraszaunával, gőzbarlanggal és finn szaunával is rendelkezik. A szallas.hu oldalán szereplő vendégértékelések szerint a hotel legnagyobb erőssége a megközelíthetőség, a tisztaság és a személyzet. 3 csillagos szállodák között a 9.5 pontos értékeléssel az egyik legjobb választás lehet egy zalakarosi pihenéshez.

Belenus Thermalhotel Zalakaros értékelése 9.5 a lehetséges 10-ből, 1671 hiteles vendégértékelés alapján.

Szallas.hu utazó közössége ezt mondta:

„Jópofa recepciós, kedves, mosolygós pincérek, rend és patika tisztaság mindenhol. A wellness 9-ig nyitva van. Szőnyeg mindenhol, ami melegség érzetet ad. Szóval minden tökéletes!!! Köszönjük Hotel Belenus!!!” (család nagyobb gyerekkel, 3 nap alapján)

„Nagyon jól felszerelt szálloda, remek választékos az étterem konyhája, wellness -részleg minden korosztálynak remek kikapcsolódást nyújt, barátságos és családias környezet, kellemes teraszos bár – finom italokkal.” (család kisgyerekkel, 6 nap alapján)

Szinbád Hotel Pécs***

Akár egy hétvégi városlátogatáshoz, akár hosszabb időre is tökéletes választás lehet a pécsi Szinbád Hotel, amely a dómtól kb. 5 percnyi sétára fekszik. A háromcsillagos hotel barátságos légköre, a személyzet hozzáállása, valamint a szolgáltatások minősége alapján érdemelte ki a 9.6 pontos átlagértékelést.

Szinbád Hotel Pécs értékelése 9.6 a lehetséges 10-ből, 970 hiteles vendégértékelés alapján.

Szallas.hu utazó közössége ezt mondta:

„Nagyon udvarias személyzet a recepciónál és az étteremben is. Tiszta szoba, a reggelinél bőséges választék, mivel a szálláshelyen vacsoráztunk 20% kedvezményt kaptunk. Nagyon finom és bőséges volt a vacsora is.” (középkorú pár, 4 nap alapján)

„A személyzet segítőkész és kedves volt. A hotelból pár perc sétával elérhető a belváros. A szoba tiszta volt és kényelmes. Ha legközelebb Pécsre megyünk, akkor valószínűleg itt foglalunk szállást.” (család nagyobb gyerekkel, 3 nap alapján)

1-2 csillagos szállodák avagy ezek a legolcsóbb és legjobb nyári szállások

Hotel Harka Harkány**

A Baranya megyei fürdővárosban, Harkányban nem könnyű választani a jobbnál jobb szálláshelyek közül. Hogy adjunk egy kis támpontot: kétcsillagos kategóriában kimagasló vendégértékeléssel bír a Hotel Harka, amely a harkányi Gyógyfürdőtől néhány perce várja a vendégeket április és november között.

Hotel Harka Harkány értékelése 9.9 a lehetséges 10-ből, 251 hiteles vendégértékelés alapján.

Szallas.hu utazó közössége ezt mondta:

„Érkezéstől a távozásig maximális odafigyeltek a vendégre: mosolygós és szolgálatkész volt minden szállodai dolgozó. A reggeli minőségi ételeket tartalmaz, bőséges. A hőségben kellemesen hűs szoba várt minket, nagyon jól tudtunk pihenni. A harkányi gyógyfürdő és strand Platán bejárata csak 200 méter a szállodától. Legközelebb is itt fogunk megszállni!” (baráti társaság, 2 nap alapján)

Hotel Garni Veszprém**

Veszprém szívében, egy percre a sétálóutcához áll a Hotel Garni, amely kétcsillagos kényelemmel és 11 szobával várja a vendégeket. A szálláshely 6 éves kor alatt ingyenes! A vendégek értékelésükben kiemelték a jó megközelíthetőséget, valamint a kellemes, családias környezetet.

Hotel Garni Veszprém értékelése 9.6 a lehetséges 10-ből, 655 hiteles vendégértékelés alapján.

Szallas.hu utazó közössége ezt mondta:

„Imádtam a szobát, bár pici volt, de olyan kompakt, kényelmes, vidám, szép. Van légkondi, tv, plusz pokróc, ha fáznánk…, sőt a polcon még könyvek is vannak, ha esetleg olvasni támadna kedvünk…, mintha mindenre gondoltak volna” (fiatal pár 2 nap alapján)

Apartman, motel, panzió

Hotel Barbakán Pécs

Pécs szívében, karnyújtásnyira a megyeszékhely látnivalóitól várja vendégeit a Hotel Barbakán, ahol egy-, két- és háromágyas szobák is rendelkezésre állnak. 970 vendégértékelés alapján kiváló, 9.7 pontos szálláshelynek minősül, köszönhetően a személyzet és a tisztaság magas színvonalának.

Hotel Barbakán Pécs értékelése 9.7 a lehetséges 10-ből, 970 hiteles vendégértékelés alapján.

Szallas.hu utazó közössége ezt mondta:

„Egy éjszakát töltöttünk itt a férjemmel, és mindennel nagyon elégedett voltunk. A személyzet nagyon kedves és vendégorientált, a szobába belépve nagyon jó hűvös idő fogadott minket, ennek nagyon örültünk. Az étteremben mind a vacsora, mind a reggeli nagyon bőséges és finom volt. Még visszatérünk :)” (fiatal pár, 2 nap alapján)

Villa Citadella Wellness Panzió Eger

Eger belvárosában, mégis a város fölött, pár perces sétára a történelmi vártól található a Villa Citadella Panzió, amely 13 szobával és konferenciateremmel rendelkezik. A 11 méteres uszodát, az ötszemélyes pezsgőmedencét, a finn és infra szaunát, a sókamrát, az aromakabint és a kondicionáló termet korlátlanul használhatják a vendégek.

Villa Citadella Wellness Panzió Eger értékelése 9.7 a lehetséges 10-ből, 1015 hiteles vendégértékelés alapján.

Szallas.hu utazó közössége ezt mondta:

„A személyzet rendkívül barátságos és segítőkész volt. A panzió csendes helyen van és csodálatos kilátással rendelkezik a városra. Gyalog is könnyen megközelíthető, pár perces séta a városközpontig (kis kaptató a hegyoldalban). A svédasztalos reggeli ízlésesen és változatosan volt tálalva. Első nap technikai probléma volt a zuhanyzóval, de jelzésünkre azonnal javították. Nagyon jól éreztük magunkat, bármikor visszatérnénk ide, és szívből ajánlom mindenkinek!” (középkorú pár, 4 nap alapján)


„Ismered a mondást? Madarat tolláról, embert barátjáról… a legjobb nyári szállás pedig a vendégértékelésekről ismerhető meg!” – Darabos Úr, szállásszakértő tippje

Szerinted melyik a legjobb nyári szállás?

Exit mobile version