Site icon Szallas.hu Blog

10 meseszép fekvésű kastély, ahol esküvőt is lehet tartani


A tökéletes esküvőt tervezgetitek vagy csak szeretnétek meglepni magatokat valami igazán különlegessel? Akkor nézzétek meg ezeket a varázslatos, híres, és látogatható kastélyokat Magyarországon, melyekben akár egy fantasztikus lagzit is tarthattok! Íme 10 kastély, ahol esküvőt is tarthattok!

10 meseszép fekvésű kastély, ahol esküvőt is lehet tartani

1. Luxus környezet: Prónay-kastély Alsópetény****

Csodaszép környezetben, kényelmes szobákkal és 48 férőhellyel készül az érkezésetekre a Prónay-kastély****, ahol színvonalas wellness-részleget is találtok a maximális felfrissülés érdekében. Töltődjetek fel a szaunákban, majd merüljetek el a jakuzzi buborékai között! Bónuszként pedig kedves és figyelmes vendéglátók lesik minden kívánságotokat!

2. Exkluzív élmények: La Contessa Kastélyhotel Szilvásvárad****

A vadregényes Szilvásvárat varázslatos környezetében bújik meg a La Contessa Kastélyhotel****, ahol úszás közben is gyönyörködhettek a tájban a panorámás üvegfalaknak köszönhetően, melyek a hangulatos kertre néznek. Frissüljetek fel exkluzív környezetben, nyáron pedig csobbanjatok a hűsítő kültéri medencében is!

3. Minden egy helyen: Kastélyhotel Sasvár Resort Parádsasvár

Fényűző elegancia, pazar birtok és fenséges belső terek jellemzik leginkább ezt a kastélyhotelt, ahol belekóstolhattok a főúri életérzésbe. A padlófűtéses, klimatizált szobák garantálják a tökéletes pihenést, a szórakozásról pedig bowling, fallabda, snooker, tenisz és röplabdapálya, valamint medence is gondoskodik.

4. Színvonalas múltidézés: Teleki-Degenfeld Kastélyszálló Szirák****

Igazi időutazásra csábít benneteket ez a szuper szálláshely, mely korhű berendezésével, 27 szobájával, remek éttermével és 2000 négyzetméteres wellness-részlegével hamar levesz majd benneteket is a lábatokról. Engedjétek át magatokat az élményeknek, és fedezzétek fel a hangulatos koktélbárt, úszkáljatok az ellenáramoltatással bíró medencében és tegyetek egy sétát a kastélyt szegélyező ősparkban!

5. Életre kelt mesevilág: Károlyi – Kastély Hotel & Restaurant Fehérvárcsurgó

Lélegzetelállító – az első szó, ami eszetekbe jut majd erről a mesebeli kastélyról, ahol arborétum és saját tó is található. A zöld élmények mellett pedig igényes, kényelmes szobák vártnak rátok, melyeket 2 impozáns könyvtár és 500 négyzetméteres, rusztikus pince egészít ki. Kóstoljátok meg a mennyei ételeket is, amit a kitűnő étteremben készítenek!

6. Egy csipet Toszkána: Gróf Degenfeld Kastélyszálló Tarcal****

A remek borairól híres Tarcal szívében bújik meg a szőlőtőkékkel határolt Gróf Degenfeld Kastélyszálló****, mely ezer kalandot tartogat. A gasztroélmények mellett feszített víztükrű medence, szauna, masszázs is szolgálja a tökéletes pihenést. Ha pedig szeretnétek megízlelni a hegy levét, akkor vegyetek részt egy hangulatos borkóstolón is!

7. Mennyei kastélyborok: Fried Kastélyszálló Resort Simontornya

Remek ízek, nívós szobakínálat és szaunával, jakuzzival, valamint napozóterasszal megbolondított wellness világ – ezeket nyújtja nektek a Fried Kastélyszálló. Pihenjétek ki magatokat páratlan környezetben, és hódoljatok a tökéletes felfrissülés élményének! Ne felejtsétek el megkóstolni a kastélyborokat sem, egy finom zsírosdeszka társaságában!

8. Romantikus pillanatok: Batthyány Kastélyszálló Zalacsány****

Rejtőzzetek el a világ elől ebben a hangulatos, ízléses kastélyban, mely nyugalmat és békét hoz nektek a zajos hétköznapok után. Induljatok romantikus sétára a gyönyörű parkban, hódoljatok a wellness örömöknek kültéren és beltéren, valamint teszteljétek le a világszínvonalú golfpályát is!

9. Élmények mindenhol: Vörös Kastély Kastélyszálló Kunbaracs

Nézzétek meg saját szemetekkel a pazar birtokot, a 8 komfortos szobát és a remek szórakozási lehetőségeket: csobbanjatok a medencében, ízleljétek meg a lovagi étterem fogásait, és barangoljátok be a környéket, ahol lovaglási lehetőséget, kalandparkot és mesés tanösvényt is találtok!

10. Testi- lelki felfrissülés: Forgách Kastély Hotel Mándok*****

Minden igényt kielégítő szobakínálat, hatalmas, feszített víztükrű medencék és igazi wellness oázis – mind-mind a kényelmeteket szolgálja. Járjátok be az ősfás parkot, élvezzétek a korabeli hangulatot és maxoljátok ki a testi-lelki felfrissülést, melyet a Forgách Kastély Hotel***** ad nektek!

Még több szállást is megnéznél? A szallas.hu kínálatában bőven találsz kedvedre való helyet! >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version