Site icon Szallas.hu Blog

Őszi lopott pillanatok! – 10+1 romantikus szálláshely Magyarországon


Alig várod, hogy eljöjjön a tervezett őszi miniszabi ideje, amit egy romantikus szállás kényelmét élvezheted? Nincs más dolgod, mint kiválasztani, melyik romantikus szálláscsomag illik hozzád a legjobban, ezután már csak élvezned kell a kikapcsolódást az ország legszebb részein! 

Őszi mini kikapcsolódás! – 10+1 romantikus szálláshely Magyarországon

Hotel Historia Malomkert – Panorámás szálláshely Veszprémben 

A szálláshely épülete műemlék épület, egyedi stílusa és panorámája már az első találkozás során lenyűgözi a vendégeit. A hotel különleges kiszolgálással és számos szolgáltatással várja a pihenni vágyókat Veszprémben, emellett SZÉP kártyát is elfogadnak. A parkolás, a wifi és a légkondicionálás is ingyenes. 

Teleki-Degenfeld Kastélyszálló – Élvezd Szirák vendégszeretét!

A négycsillagos Teleki-Degenfeld kastély a XVIII. század eleganciájával, és korhű berendezéssel vár. A Wellness Központban ellenáramoltatású medence, jakuzzi, szauna, wellness pihenő, wellness koktélbár, és különböző keleti masszázsok kényeztetik a kastélyszálló vendégeit. 

Hotel Szárcsa – Különleges wellness szolgáltatások Székesfehérváron

A hotel valamennyi szobája más és más, egyedi enteriőrrel, antik-, stíl-, és parasztbútorokkal vannak berendezve. Az uszodában egy 5x10m-es feszített víztükrű úszómedence található, míg a szabadtéri élményfürdőben gyermek medence, csúszda, gombazuhany, felnőtt medence sodrófolyosóval, 3 féle pezsgőfürdő, dögönyöző-zuhany, és sziklazuhatag várja a pihenni vágyókat. 

Munkácsy Hotel – Állatbarát hotel vár Békéscsaba szívében

Az állatbarát hotel exkluzív enteriőrrel, hangulatos étteremmel, illetve wellness és fitnesz részleggel várja vendégeit Békéscsabán. A családbarát szolgáltatásoknak köszönhetően kisgyermekes családok számára is kiváló választás a szálláshely, amely OTP, MKB, és K&H SZÉP kártya elfogadóhely.

Fried Kastélyszálló Resort – Egyedi családbarát szállás Simontornya ölelésében

A Fried Kastélyszálló Magyarország legkedveltebb szálláshelyeinek egyike, egyedisége a több hektáros franciaparknak, a Kastély, a Liliom szárny és a Vadászház épületegyüttesének, a Wellness-Fitness Központnak, és a saját szőlőbirtoknak köszönhető. A családbarát és kutyabarát szálláshely autentikus környezetben, friss erdei levegővel várja vendégeit. 

Laroba Wellness Hotel – Családias hangulatú hotel Alsóörsön

A családias hangulatú hotel barátságos hangulattal, 9 féle egyedi szobatípussal, és felejthetetlen élményekkel teszi teljessé a pihenést Alsóörsön. Az étteremben ínycsiklandó fogások várnak, a kávézóban pedig igazi olasz kávékülönlegességeket kóstolhatunk. A wellness részlegen érdemes kipróbálni az élménymedencét, a pezsgőfürdőt, a szaunákat, a sókamrát, és a különleges sópezsgőfürdőt is. 

Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel – Tárt karokkal vár Kecskemét

Szívesen pihennél egy olyan hotelben, ahol geotermikus energiával működő fal- és padlófűtéssel-hűtéssel ellátott, erkélyes szobák várnak? A hotel wellness részlegében jakuzzi, feszített víztükrű medence, Kneipp-taposó, melegített pad, finn- és infraszauna, gőzkabin, illetve különféle masszázsok segítik a feltöltődést. A szálláshely SZÉP kártya elfogadóhely, a gyerekeket játszótér és beltéri játszószoba várja

Abacus Business & Wellness Hotel – Egyedi wellness élménnyel vár Herceghalom

A kutyabarát hotel Budapesttől 25 km-re, Herceghalmon található, egyedülálló gasztronómiai filozófiájával, wellness részlegével és hangulatos szobáival ideális választás a családoknak, baráti társaságoknak. A legtöbb szoba rendelkezik terasszal, ingyenes a wifi és a légkondicionálás, emellett a szálláshely SZÉP kártya elfogadóhely.

AquaTherm Hotel – Töltődj fel Zalakaroson!

A zalakarosi hotel otthonos, vendégszerető, harmonikus környezettel várja vendégeit a Zalakarosi Gyógy-, termál- és élményfürdő bejáratától 300 méterre. A szálláshelynek saját wellness részlege is van, itt finn-és infraszauna, feszített víztükrű masszázsmedence, dézsás élményzuhany, illetve gyógy- és speciális masszázsfajták segítik a kikapcsolódást és felfrissülést. A gyerekeket a kertben játszótér várja. 

Kristály Imperial Hotel – Pihenj Tata szívében, akárcsak Vörösmarty!

A hotel műemléki védettséget élvező épület, ez Magyarország legrégebben működő szállodája, ahol Blaha Lujza, Jókai Mór, Vörösmarty Mihály, Dajka Margit is megszállt. A szálloda étteremmel, wellness szalonnal és Medical Wellness szalonnal várja vendégeit Tata szívében. A szálláshely OTP, MKB, és K&H SZÉP kártya elfogadóhely, a wifi, a légkondicionálás és a parkolás ingyenes. 

Imola Hotel Platán – Felnőttbarát szálláshely Egerben

A felnőttbarát szálloda kizárólag 16 éven felüli vendégeket fogad, nyugodt környezettel, és teljes kikapcsolódással várja vendégeit. A gyógyászati és wellness részleg kiváló wellness és beauty szolgáltatásokat kínál a pihenni vágyóknak, az étterem pedig a megújuló magyar konyha és legjobb egri borok ízeivel kényeztet.

+1 Extra tipp: Ég és Föld Borvendégház Szekszárd

A szekszárdi történelmi borvidék középen, a szőlők között bújik meg a vendégház, ami ideális választás 2 fő számára. A hűthető-fűthető galérián kényelmes franciaágy, jó könyvek és nagyszerű kilátás vár éjjel-nappal. A házon kívül nagy terasz, mobil tűzrakóhely, grillező, valamint csodálatos kilátás és egy élettel teli szőlőskert vár.
A szálláshoz borospince és egy külön borozó is tartozik.

Eldöntötted, melyik őszi romantikus szállás passzol az elképzeléseidhez leginkább? Foglald le az őszi miniszabi szálláshelyét, és élvezd a kikapcsolódást a párod, vagy a családod társaságában! 

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version