Site icon Szallas.hu Blog

10 szállás szaunával az őszre és télre – Miért vacognál, ha izzadhatsz is?


Mindig is tartottál a hűvös ősztől, mert jobban kedveled a forró nyári napokat? Élvezd a szaunázás és a pihentető kikapcsolódás édes pillanatait, mutatjuk, melyik az a 10 szállás szaunával, ahol az őszt is hamar megszereted majd! 

10 szállás szaunával az őszre – Dönts a pihenés mellett!

A következő szálláshelyek gondoskodnak majd arról, hogy az őszi pihenés emlékezetes legyen a friss levegőnek, a varázslatos panorámának és a wellness élményeknek köszönhetően. 

Vendégház az erdőben – Macskakő Vendégház Somoskőújfalu

Somoskőújfalu egyik legcsendesebb utcájában, Somoskő és Salgó várától karnyújtásnyira található a frissen felújított vendégház, amelyben 6 fő fér el kényelmesen.

A szállás szaunával, 6 db vadonatúj hegyikerékpárral, és nordic walking túrabotokkal várja a kirándulás szerelmeseit minden évszakban. 

Türkizkék tengerszemek, pazar várak, felejthetetlen élmények – Zempléni kalandok és szállások >>

Szállás szaunával az őszre – Őri Art Inn Őriszentpéter

A 6 db 2 fős panzió az Őrségi Nemzeti Park területén egy 2 hektáros, gondozott, panorámás birtokon található. Tévé nincsen, azonban a közös helyiségben sok társasjáték és könyv áll a vendégek rendelkezésére.

A szálláshely ideális választás őszi kikapcsolódáshoz, a teljes ellazulást a szaunaház finn- és infraszaunája segíti. 

Kutyabarát panzió családoknak – Aranybánya Panzió és Apartmanház Telkibánya

A vadregényes zempléni hegyek között pihennél, és nem vágysz másra, mint nyugalomra, kristálytiszta levegőre és természetközeli felüdülésre? 

A kutyabarát panzió egy csendes kis utcában található, és változatos szolgáltatásokkal várja a vendégeket. A sportoláshoz szükséges feltételek maximálisan adottak, ráadásul a szállás szaunával is rendelkezik. 

Élvezd a wellness élményeket! – Honti Panzió Visegrád

A panzió a Dunakanyar egyik legszebb városában, Visegrád központjában, csendes, patakparti, romantikus környezetben található. Ideális választás azoknak, akik a történelmi és a természeti értékek megismerése miatt érkeznek a térségbe.

A wellness részleg a panzió melletti hotel épületében vehető igénybe, 2 perces sétával közelíthető meg.

Szereted a lovakat? Irány a Királykúti Lovasporta Nagymaros!

A Királykúti Lovasporta egy családi lovas szálláshely a Dunakanyarban, amely a Só-hegy oldalában található. Az egy légterű, 55 m2 alapterületű szálláshelyet egy istálló fölött alakították ki. 

Szauna, dézsafürdő és számos lovas élmény várja azokat, akik úgy döntenek, hogy itt szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait. 

Dunakanyar a szívem csücskében – Nagymarosi barangolás >>

Kapcsolódj ki Győrben! – Hunyadi**** Panzió Győr

A 11 szobás kutyabarát panzió Győr történelmi belvárosától és sétálóutcájától pár lépésre csendes, nyugodt környezetben fekszik.

A vendégek kikapcsolódásáról a győri Rába Quelle Termál- és Élményfürdő gondoskodik, ami a szálláshelytől gyalogosan 10-15 perc alatt érhető el.

Miért érdemes Győrbe látogatni? Séta hazánk egyik legszebb barokk belvárosában >>

Ősz a napfény városában – European Apartman Szeged

A napfény városában, Szegeden található egyedi kialakítású apartmanok ingyenes jakuzzi használattal teszik színesebbé az őszi kikapcsolódást. A belváros megközelíthető egy nagyobb sétával vagy autóval is. 

A szállás szaunával is rendelkezik, ez – a jakuzzi használattal szemben – fizetős szolgáltatás

Aquapark, csúszdavilág és burgerek – Extrém élményeket tartogat a szegedi wellness! >>

Hegyvidéki wellness szállás – Hotel Ózon & Luxury Villas Mátraháza

A wellness szállás a Kékes lábánál található Mátraházán, 710 méterre a tengerszint felett. A szálloda hegyvidéki környezetben, egy 3,2 hektáros ősfás erdei szabadidőpark ölelésében helyezkedik el, így tökéletes választás a természetközeli pihenéshez.

A relaxálást wellness és szaunavilág segíti, a kül- és beltéri szauna a Kékestetőre néz.

Szállás szaunával a Velencei-tónál – Laura Apartman Velence

A Laura Apartman egy modern, 50 nm alapterületű apartman, amely a Velencei-tó partján helyezkedik el. A tóra néző teraszról mesés kilátás nyílik a környező tájra.

A szálláshely összeköttetésben áll a Velence Resort and Spa hotel wellness fürdőjével, melyet fűtött folyosón keresztül, akár köntösben, papucsban is megközelíthetnek az apartman vendégei.

Szaunás szállás Gyulán – La Vita Prémium Panzió Gyula

Gyula központjában, a legfontosabb látnivalóktól karnyújtásnyira található a prémium panzió, amely tökéletes választás az idilli kikapcsolódáshoz.  

A 7 db vadonatúj luxus szoba gondtalan pihenéssel ajándékoz meg, míg a wellness részlegen zavartalanul adhatjuk át magunkat a relaxáló élményeknek.

Megunhatatlan Gyula – Programok, éttermek és látnivalók a történelmi fürdővárosban >>

TIPP: Töltsd le most a Szallas.hu mobil appot ingyenesen, találj és foglalj szállást egyszerűen! Letöltöm Androidra >> , Letöltöm iOS-re >>

Tesztelnéd, melyik az országban a legjobb szállás szaunával? Nézelődj a Szallas.hu kínálatából és csapj le a legizgalmasabb helyre még ma >>

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version