Site icon Szallas.hu Blog

10 szállás újévezésre, ahol nagyobb társaság is kényelmesen elfér


Azt már biztosan tudjátok, hogy együtt szeretnétek az év utolsó napján pezsgőzni, de még nem találtátok meg hozzá az ideális szálláshelyet? Mutatjuk, melyik az a 10 szállás újévezésre, ahol a közös koccintás mellett a környék programjai is mosolyt csalnak majd az arcotokra. 

Állatbarát szálláshely Debrecenben – Fráter Tanya Panzió 

A Fráter Tanya a Nagycserei erdőben egy 4 hektáros területen fekszik, körülötte 8 ezer hektár fenyő és akácerdő található. 

Programok Debrecenben >>

A közelben van a Zsuzsi kisvasút, a Hármashegy, és a Bodzás tó, emellett az Országos Kéktúra útvonala is a tanya mellett halad. A szállás újévezésre kiváló választás nagyobb baráti társaságok számára. 

Szálláshely wellness szolgáltatásokkal – Flóra Apartman Parádsasvár

A 10 apartmanház 25 férőhellyel várja azokat a társaságokat, akik egy 150 éves erdő szélén, patakparton szeretnének pihenni. 

Látnivalók a közelben >>

Az apartmanok 2-4-6-8 férőhelyesek, a nagyobb apartman tágas, 10-15 főt is tud fogadni. A szálláshelyen infra és finn szauna várja a vendégeket. 

Hangulatos szállás újévezésre – Tulipános Vendégház Kiskunmajsa

Távol a város zajától, nyugodt, csendes környezetben vár minden kedves pihenni vágyó vendéget a Tulipános vendégház, a szállás újévezésre és kikapcsolódáshoz is remek választás. 

Programok a környéken >>

Az erdő mellett fekvő kis vendégházban három külön bejárattal rendelkező otthonos mini apartman található, alig 50 méterre pedig egy különálló, tágas 10 férőhelyes ház áll. 

Élvezd a lovak közelségét! – Kerca BioFarm Kercaszomor

Az Őrségi Nemzeti Park területén, Kercaszomoron, egy 10 hektáros lovasbirtokon található a négy különálló ház, ahol összesen 25 főt tudnak fogadni

Megnéznéd a helyi látnivalókat? >>

A birtok közvetlenül az erdő mellett, a Kerca-patak partján terül el. Különleges szállás szilveszterre, annál is inkább, mert a vendégek kedvük szerint részt vehetnek a farmon élő andalúz lovak és szürkemarhák ellátásában.

Csalogat a téli Őrség! – Eldugott mesevilág az ország csücskében >>

Baráti társaságoknak szállás szilveszterre – Őr-ség Vendégház Őrség

A vendégház az Őrség, a Hetés, és Göcsej néprajzi tájegységek határánál, Kerkakutason található, a Kerka-völgyben.

Programok az Őrségben >>

Az 5 szobás, 16 férőhelyes ház ideális hely pihenésre, kikapcsolódásra, de kiváló kiindulópont aktív pihenéshez, és a környék látnivalóinak felfedezéséhez is.

Vendégház a Zemplénben – Enyh-hely Vendégház Boldogkőváralja

Boldogkőváralja központjában, csendes környezetben található a légkondicionált, kényelmes, nagy alapterületű vendégház, amely közös társalgóval és felszerelt konyhával rendelkezik. 

Látnivalók a Zemplénben >>

A vendégház 5 különálló vendégrészből áll, minden egység külön előtérből nyílik, a szobákhoz pedig saját zuhanyzós fürdőszoba tartozik.

Türkizkék tengerszemek, pazar várak, felejthetetlen élmények – Zempléni kalandok és szállások >>

Szállás újévezésre a Börzsönyben – Lila Akác Vendégház Drégelypalánk

Drégelyvár romjaihoz közel, a Börzsönyben található a 3 szobás, 10 férőhelyes vendégház, amely jó választás azoknak, akik a világtól elvonultan, a családdal, vagy a barátokkal szeretnének néhány nyugodt, kellemes napot eltölteni.

A Börzsöny látnivalói >>

A vendégház egyben kiadó, így nem kell más vendéghez alkalmazkodni, a zavartalan kikapcsolódásnak semmi nem állhat az útjába. Ingyenes a wifi és a parkolás. 

15 nógrádi csoda, amit látnod kell! >>

Kikapcsolódás minden korosztálynak – Ostorházi Vendégház Kemence

A 6 férőhelyes, 3 szobás vendégház családoknak, baráti társaságoknak kínál nyugodt pihenést Kemencén, gyalog 2 percre a Kemencei kisvasút végállomástól és a Kemence pataktól.

Programok a közelben >>

A szállás újévezésre családoknak és baráti társaságoknak is ideális választás. A vendégház területén ingyenes a wifi. 

Észak-Börzsöny felfedezése – Csóványostól Kemencéig >>

Kutyabarát szállás szilveszterre – Hotel Róz Szentendre

A Hotel Róz a Dunakanyar egyik legszebb városában, Szentendrén várja azokat, akik az újévezést nagyobb társasággal tervezik. 

Látnivalók Szentendrén >>

A szálláshelyen 2 és 3 ágyas szobák biztosítják a kikapcsolódást, a családias hangulatú étteremben bőséges reggelivel kínálják a vendégeket.

Szálláshely Pécs szomszédságában – Csipke Lovaspanzió Orfű

A festői hangulatú Orfű csendes, családias környezetben fekszik, Pécstől mindössze 15 km-re. A 12 személyes panzióban 4 önálló, teljesen felszerelt minikonyhás apartman található, a szobák 2 és 3 ágyasak, mindegyik pótágyazható. 

Közeli programok >>

TIPP: Töltsd le most a Szallas.hu mobil appot ingyenesen, találj és foglalj szállást egyszerűen! Letöltöm Androidra >> , Letöltöm iOS-re >>

A közelben számos program és látnivaló várja azokat, akik úgy döntenek, hogy Orfűn töltenék az év végét. 

Toplistás látnivalók és 10 szuper szállás Orfűn >>

Kedvet kaptatok a közös szilveszterezéshez? A felsorolt 10 szállás újévezésre remek választás, további tippekért böngésszetek a Szallas.hu kínálatában >>

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Exit mobile version