Site icon Szallas.hu Blog

10 szuper szállás karácsonyra – csodás ételekkel és teljes kényelemmel


Élvezed az ajándékcsomagolást, a frissen sült sütemények illatát és a feldíszített karácsonyfa látványát, ugyanakkor szívesen elkerülnéd a karácsonyi kapkodást, lökdösődést és a repedt/nem repedt bejgli körüli családi vitákat? Íme 10 szállás karácsonyra, ahol a szeretteiddel önfeledten merülhetsz el az ünnepi hangulatban, méghozzá úgy, hogy még a káposztafőzéssel sem kell foglalkoznod.  

10 szuper szállás karácsonyra

Csokorba gyűjtöttük, melyik az a 10 szállás karácsonyra Szallas.hu hűségprogram kedvezménnyel, melyek hamar meggyőznek arról, hogy ne otthon töltsd a karácsonyt

Hotel Auris Szeged

A szegedi hotel svédasztalos reggelivel, jakuzzival, finn szaunával és masszázzsal várja vendégeit a belváros szívében, néhány lépésre a Tisza-parttól és a Dóm tértől. A szobák otthonos berendezése és a barátságos személyzet tovább fokozza a családias hangulatot.

A szállás karácsonyra kisgyermekkel érkező családok számára is ideális választás, mert gyerekágynemű, bébiétel melegítési lehetőség, hordozható kiságy, játszószoba, fürdetőkád, asztali etetőszék, kiságy, pelenkázó és babajátékok is rendelkezésre állnak. 

Top programok Szegeden >>

Aquamarina Hotel Visegrád

A 40 szobás szállodahajó az orosz cári dinasztia megrendelésére készült 1903-ban. Főleg az orosz folyókon teljesített szolgálatot, napjainkban pedig a Dunakanyar egyik legszebb városában, Visegrádon horgonyoz. 

A hajó fedélzetéről páratlan kilátás nyílik a Fellegvárra, a Visegrádi-hegységre és a Börzsönyre, a légkondicionált szobákhoz saját fürdőszoba tartozik. 

Látnivalók és programok Visegrádon >>

Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag

Az állatbarát hotel ideális választás azoknak a pároknak, családoknak és baráti társaságoknak, akik csendes, nyugodt környezetben pihennének a Börzsöny szívében

A rendhagyó szálláshelynek egy farönképület ad otthont, a hotel éttermének egyedi világítása, illetve építészeti megoldásai szintén különleges atmoszférát varázsolnak. A wellness részlegen beltéri medence, sóbarlang, masszázsok és szaunák teszik még kellemesebbé a pihenést. 

Túrák a ködlepte Börzsönyben és környékén >>

Hotel Yacht Wellness & Business Siófok

Tökéletes karácsonyi hangulattal és a Balaton-part egyik legszebb kilátásával csalogatja vendégeit a siófoki vitorláskikötőben fekvő vízparti hotel. Éttermében a regionális alapanyagokra és ízvilágra épülő ételeket, a balatoni borokat, és a koktélokat is érdemes megkóstolni. 

A változatos wellness és gyermekbarát szolgáltatások, valamint a hatalmas teraszok mellett számtalan helyi és környékbeli programlehetőség gondoskodik az önfeledt kikapcsolódásról.

Siófok legjobb programjai >>

Gotthard Therme Hotel & Conference Szentgotthárd

Magyarország legnyugatibb fekvésű városában pihennél? Szentgotthárd a Rába és a Lapincs ölelésében található, a magyar-osztrák-szlovén határok találkozásánál, az Őrség kapujában. 

A szálloda romantikus szobáit kifejezetten párok részére tervezték, míg a családokat nagy légterű családi szobák várják. A hotelból közvetlen átjárással megközelíthető a mediterrán hangulatú Szentgotthárd Spa & Wellness Termálfürdő.

Top látnivalók Szentgotthárdon >>

Hotel Piroska Bükfürdő

A szálloda Bük város szívében fekszik, a hangulatos épületkomplexumban saját élményfürdő, szaunavilág, illetve sokszínű programkínálat garantálja a vendégek felhőtlen pihenését.

Emlékezetes gasztronómiai élményt nyújt a helyi termelőktől származó étel- és italkülönlegességet kínáló étterem, emellett a szállóvendégek részére ingyenes transzfert biztosít a hotel a büki Termál- és Gyógyfürdőbe.

Bükfürdő legjobb programjai >>

Újhuta Kastélyszálló Háromhuta

A festői völgybe érkező vendégek első látásra beleszeretnek a tornyos kastélyba, amelynek fehérre festett falai és zöld zsalugáterei a XIX. századba repítik a látogatókat. Igazi kuriózum a keleti szárnyban található sokszögű kápolna is a festett üvegablakokkal. 

A mesébe illő környezetet gondozott park, halastó, erdei táj és csörgedező patak teszi még idillibbé, a wellness részlegen szauna és medence is helyet kapott. Az étteremben laktóz- és gluténmentes fogások közül is választhatsz. 

Háromhuta, egy imádni való kis falu a Zemplénben >>

Holdvirág Hotel Sárvár

Sárvár csendes részén, a városközpont és a Nádasdy-vár közelében helyezkedik el az újonnan felújított szálloda. A személyzet segítőkész és kedves, a szobák világosak, a berendezés pedig modern, letisztult, színes. 

A szállás karácsonyra családok számára is ideális választás, a kisebb csemetéket játszószoba, míg a nagyobbakat Xbox szoba várja. 

Nézd meg Sárvár legjobb programjait >>

Cardoner Hotel és Konferenciaközpont Dobogókő

A Visegrádi-hegység szívében, Dobogókőn található hotelben azok a vendégek különösen jól érzik majd magukat, akik természetközeli élményekre, friss levegőre és erdei környezetre vágynak. 

A környéken számos túraútvonal találkozik, a szálloda étterme pedig a magyaros és vadételek széles választékát, valamint a magyar borvidékek legkiválóbb borait kínálja.

Kirándulóhelyek a közelben >>

Park Hotel Sóstó Nyíregyháza

Nyíregyháza északi részére, Sóstógyógyfürdőre csalogatja vendégeit a hotel, amelynek egyedi enteriőrje garantáltan lenyűgöz mindenkit. A szobák padló- és falburkolatának köszönhetően úgy érezheted magad, mintha az erdő közepén pihennél.  

A szálloda, amelynek wellness részlege dézsafürdővel, jakuzzival és szaunával vár, sétatávolságra fekszik a Sóstótól, a Sóstói Múzeumfalutól és a Nyíregyházi Állatparktól. 

Top látnivalók Nyíregyházán >>

Eldöntötted már, hogy számodra melyik a tökéletes szállás karácsonyra? Ha még nézelődnél, bátran válogass a Szallas.hu hűségprogram kedvezményes ajánlataiból >>

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Exit mobile version