Site icon Szallas.hu Blog

Pihenjetek hegyvidéki kastélyban vagy sziget hotelben! ‒ 10 szuper wellness szálloda KEDVEZMÉNNYEL


Dőljetek hátra a pezsgőfürdőben, huppanjatok bele a medencére néző puha függőfotelokba, tegyetek egy hangulatos sétát a kastélykertben vagy vesszetek el a csodálatos kilátásban, ami a környékre nyílik! A most következő kiváló wellness szállodákban ugyanis január 18-tól 5‒12%-os kedvezménnyel foglalhattok. Ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget és spóroljatok új élmények mellett! 

1. Residence Hotel Balaton Siófok**** +superior

Csendes, kertvárosi részen, alig 200 méterre a hullámzó Balatontól egy exkluzív nyaralásra nevezhettek be a gyermekbarát Residence Hotel Balaton Siófok**** +superiorban. Élvezzétek ki a mesés szobák kényelmét, a pompás wellness oázist és kóstoljátok meg a kiváló konyha ízletes fogásait is!

2. Termál Hotel Vesta Tápiószecső****

A híres Hévízi-tóhoz nagyon hasonló gyógyhatású termálvízben melegíthetitek fel a testeteket és lelketeket a Termál Hotel Vesta Tápiószecsőben**** ‒ alig félórányi útra Budapesttől. Szakadjatok ki a mindennapok szorításából és hódoljatok a wellness örömöknek, esetleg horgásszatok vagy kérjetek egy frissítő masszázst!

3. Sziget Hotel Nyíregyháza****

Nevéhez hűen egy festői horgásztó öleli körül a Sziget Hotel Nyíregyháza**** patinás épületét, mely gyönyörű, modern, panorámás szobákkal és maradásra csábító wellnessbirodalommal kápráztatja el a vendégeit. Persze a magyaros, helyi specialitásokban bővelkedő konyhát is imádni fogjátok!

4. Kastélyhotel Sasvár Resort Parádsasvár

Kényeztessétek magatokat egy fényűző nyaralással és kóstoljatok bele a főúri pompa világába a Kastélyhotel Sasvár Resort Parádsasvárban! Elegáns szobák, határtalan vendégszeretet, mesébe illő környezet és fejedelmi wellness örömök várnak rátok ezen a népszerű szálláshelyen.

5. Greenfield Hotel Golf & Spa Bükfürdő**** +superior

Valami újra vágytok? Akkor utazzatok el a golfpályákkal körbezárt Greenfield Hotel Golf & Spa Bükfürdő**** +superiorba! A magával ragadó környezet, az élményelemekben dúskáló medencék, a forró szaunák és a rengeteg különleges szolgáltatás kipróbálásához jó pár napra szükség lesz.

6. Fagus Hotel Conference & Spa Sopron**** +superior

Tökéletes ‒ talán ez a szó írja le leginkább a Fagus Hotel Conference & Spa Sopron**** +superiort. A zöld növényfallal díszített wellnessben fantasztikus medencék, hívogató függőfotelek és pihenésre csábító szaunák sorakoznak. A hangulatos fahíddal és tavacskával szegélyezett napozótér már csak hab lesz a tortán.

Tökéletes soproni hétvége: 5 érv a megújult Fagus Hotel**** mellett >>

7. IntercityHotel Budapest****

Fővárosi felfedezőknek ideális választás a pazar designnal gazdagított IntercityHotel Budapest****, mely alig 100 méterre fekszik a Keleti pályaudvartól. A minden ízében stílust sugárzó épületben jól felszerelt szobákban tölthetitek az éjszakákat és kiváló étteremért sem kell a szomszédba menni.

8. Hotel Margaréta Balatonfüred****

Letisztult és családbarát szállásra vágytok a magyar tenger északi partján? Ez esetben irány a Hotel Margaréta Balatonfüred****! Feküdjetek el a Jade köves masszázságyakra egy kis pezsgőmedencézés után, majd lazítsatok a fény-só- és aromaterápiás szobákban!

9. Fibula Residence Felnőttbarát Hotel & Wellness Pécs****

Csak pár lépés választ majd el benneteket a kultúra városának legszebb látnivalóitól, ha a Fibula Residence Felnőttbarát Hotel & Wellness Pécsbe **** foglaltok szobát. Mivel a szállás csak 14 év feletti vendéget fogad, így zavartalanul élvezhetitek ki a wellness szaunáit, medencéit és ragyogó pihenőtereit.

Kihagyhatatlan látnivalók Pécsen, a kultúra városában >>

10. Bassiana Hotel & Étterem Sárvár****

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőtől pár percre, a Nádasdy-vár közvetlen szomszédságában bukkanhattok rá az otthonos kényelmet ígérő Bassiana Hotel & Étterem Sárvárra****. Adjátok át magatokat az arborétumból áradó nyugalomnak, gyönyörködjetek a természetre nyíló wellnessben, nyáron pedig lógassátok a lábatokat a hűsítő kültéri medencében!

Kirándulástól a városnézésig: kihagyhatatlan úti célok a Bük-Sárvár térségből >>

Böngéssz a Szallas.hu oldalán és foglald le minél hamarabb a 2023-as wellness pihenésed >>

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version