Site icon Szallas.hu Blog

14+1 remek szálláshely játszótérrel – Pihenés nektek, élmény a gyerekeknek


A négy fal és a gyerkőcök bizony nem jó kombináció, ezért ha szeretnétek nyugodtan pihenni a nyaralás alatt, akkor válasszatok olyan helyszínt, ahol a legkisebbek sem fognak unatkozni. Van a tarsolyunkban 15 szuper szálláshely, melyek saját játszótérrel rendelkeznek. Kíváncsiak vagytok hol lapulnak? Akkor most megmutatjuk őket!

14+1 remek szálláshely játszótérrel

Vízparti idill Békésszentandráson: KEN-DOR Residence

Béke és nyugalom vár rátok maximális kényelemmel kiegészítve a Körös folyó partján. Merüljetek el a jakuzziban, vessétek bele magatok a saját stégről a vízbe vagy horgásszatok a csodás környezetben – biztos, hogy itt nem fogtok unatkozni! A gyerkőcök pedig felfedezhetik a hatalmas trambulint vagy a csúszdát is.

Mesebeli kalandok Móron: Lilla Apartman

Egy igényes kuckó vár rátok, organikus kerttel és a fa lombjai között megbújó kisházzal, ahonnan haza sem akarnak majd térni a gyerekek. Lazítsatok az árnyas kertben vagy térképezzétek fel a pár perc sétára található látnivalókat közösen!

Békebeli hangulatok Dudaron: Pajta Porta

Egy hangulatos, szépen felújított parasztház, egy felfedezésre váró gyermekbirodalom hatalmas homokozóval, mászókával, na és természetesen remek kirándulóhelyek a környéken! Tetszett a felsorolás? Akkor a Pajta Portán a helyetek!

Az Őrség kincse Magyarszombatfán: Picur Lak

Pihenjetek a gyönyörű természeti környezetben, egy minőségi szálláshelyen, ahonnan haza sem akartok majd menni! Borozgassatok a csodaszép udvaron, miközben a gyerekek meghódítják a mászófalat!

Kalandozások Rábahidvégen: a Csodaszarvas Vendégházak

Az otthonos, nádfedeles házikók és a varázslatos táj hamar elbűvölnek majd benneteket. Csónakázzatok, tornázzátok fel az adrenalint a drótkötélpályán és simogassatok pónit – mindezt a hatalmas játszótér mellett!

Madárdalos köszöntő Bakonynánán: Hópihe Apartmanok

Szökjetek meg a világ elől egy ízléses faházba, ahol szauna és kerti dézsa szolgálja a pihenést, miközben ráláttok a trambulinon ugrándozó gyerkőcökre!

Kerti élmények Bükön: Médea Apartman

Itt biztosan nem fogtok unatkozni, mert a kert ezer élményt rejteget: ússzatok a medencében, kosárlabdázzatok, ping-pongozzatok vagy csak nézzétek, ahogy a gyerekek önfeledten játszanak a játszótéren!

Gyenesdiási örömök: Zöld Sziget Apartmanház

Kedvelitek a közös pancsolást? Akkor válasszátok ezt a Balatonnál található szálláshelyet és frissüljetek fel a medencében vagy csak lustálkodjatok a hangulatos kertben és nézzétek a gondtalanul hintázó gyerekeket!

Vakáció Parádsasváron: Flóra Apartman

Itt mindent megtaláltok, amire szükség lehet egy kis kikapcsolódáshoz: kerti játékházat, óriássakkot, ping-pong asztalt és szaunát is, ráadásul biciklit is kölcsönözhettek, hogy két keréken deríthessétek fel a környéket!

Bohém pillanatok Hegymagason: KLASSZapartman

Laza, hangulatos szálláshelyről álmodoztok, aminek stílusa van és ahol a kertben játszótér is található a gyerekeknek? Akkor ne menjetek máshová! Nézzétek meg a többi képet is! Garantáltan beleszerettek!

Nemesvámosi nyugalom: Takács Tanya

Ezen a panorámás szálláson együtt „mászókázhattok” a lurkókkal, ugyanis a felnőtteknek megálmodott kültéri edzőhelyet a nagyobb gyerekek is élvezni fogják. Teszteljétek le bátran!

Álomszép kuckó Zebegényben: Sunset Hill Vendégház

Nem csupán játszótérrel, hanem elképesztő panorámával és otthonos kényelemmel vár rátok a Dunakanyar szívében lévő szálláshely. Ilyen naplementét még nem láttatok, mint erről a teraszról!

Tanyasi béke: Holdfény Üdülőtanya

Foglaljatok szálláshelyet ide és élvezzétek ki a csendet és a békét, amit csak egy hamisítatlan tanya tud nyújtani! Míg a gyerekek birtokba veszik a játszóteret, a felnőttek elkészíthetik a finom ételeket a kertben, ahol grillezési, bográcsozási és szalonnasütési lehetőség is van.

Családosok álma Pázmándon: Manó Vendégház 

Kerti fürdődézsa, remek játszótér és sütögetési lehetőség is található a szálláshely programlistáján. Látogassatok el ide, hogy mindet felfedezhessétek!

+1 ajánlat: Élmények Békésszentandráson: Nád a házam teteje Vendégház

Egy vízparti, csodás házikó, csillagfényes éjszakák, házias ízek és annyi élmény, amit felsorolni is nehéz lenne. Pancsoljatok a medencékben madárcsicsergés mellett, míg a gyerekek birtokukba veszik a mesesarkot!

További szálláshelyekért látogass el a szallas.hu oldalára! >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version