Site icon Szallas.hu Blog

15 kiadó vendégház medencével – Strandolj a kertben meseszép környezetben!


Önálló ház, ahol csak ti vagytok. Bár nem szálloda, mégis van olyan kényelmes és modern. Néha még különlegesebb is. Gyerek, kutya, bicikli jöhet. Kedvező áron megkaphatod. Távol van a tömegtől, és a környezet minden, csak nem unalmas. Mi az? Nyertél, ez a vendégház! Ha vonzó számodra az ötlet, hogy családi vagy páros nyaralásotokat kiadó privát szálláshelyen töltsétek, akkor toplistánk neked szól. Főként akkor, ha imádsz a vízben lazulni a nyári hőségben. Most bemutatjuk a legszebb és legkülönlegesebb kiadó vidéki vendégházakat saját medencével. Nézd végig ajánlónkat és garantáltan leesik majd az állad!

Balatoni és dunántúli vendégházak medencével 

1. Hullám Szobák Vendégház Siófok

Siófok központi részén, az Aranyparton található a Hullám Szobák Vendégház Siófok szálláshely. Az egyik legjobb vendégház családoknak, pároknak a Balaton déli partján, hiszen a nagystrand bejáratával szemben helyezkedik el, így kényelmesen, hajcihő nélkül sétálhattok le a vízhez, hogy egy önfeledt pancsolós napot tartsatok. A gyönyörűen gondozott kertben tiszta vizű medence is vár benneteket, ha épp szívesebben fürdőznétek magatokban. Ez a balatoni medencés vendégház minden kényelmet megad, amit vársz egy nyaralás alkalmával. 

Hullám Szobák Vendégház Siófok

2. Barackvirág Apartmanház Tihany

Tihany központjától pár percnyi távolságban találod a Barackvirág Apartman Tihany medencés vendégházat, mely kiváló úti cél lehet egy családi vagy páros nyaraláshoz a Balaton északi partján. S hogy miért nagyszerű döntés itt megszállni? Ebből a friss vendégértékelésből megtudhatod:

„Kiváló! Gyönyörű a szállás, rendkívül tiszta, és a kilátás is mesés. Az ételek brutál jók! A személyzet és a szállásadó rendkívül kedves és segítőkész! Ajánlom bárkinek, akár egy éjszakára is!”

Tihany főbb nevezetességein kívül még sok szépet tartogat, itt megtalálod őket >>

3. Mózer Wellness Vendégház Alsópáhok – medencével

Hévíz peremén találod a Mózer Wellness Vendégház Alsópáhok medencés vendégházat, mely nevéhez híven szuper családi wellness szállás a Balaton északi partjához közel. Sokféle szolgáltatással várják a náluk pihenő vendégeket, ami már önmagában is elég a tökéletes nyaraláshoz. Ám ha a gyógy- és élményfürdők szerelmesei vagytok, erről a hévízi szálláshelyről rövid autózással elérhető több országos hírű fürdőhely, mint például Kehidakustány, Zalaszentgrót, Zalakaros és, persze, a Hévízi Tófürdő

Hévíz és környéke is számtalan felnőtt és gyerekprogrammal vár >>

Mózer Wellness Vendégház Alsópáhok – csodás medencével

4. Fonfa Liget Vendégház Sénye

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park nyugati peremén, Keszthelyhez közel fekszik Sénye kedves kis faluja, itt található a Fonfa Liget Vendégház Sénye szálláshely. A medencés vendégház erdőkkel övezett, óriási kertben áll, játszótérrel, kerti grillel és egy privát teniszpályával, ami nagy örömet szerezhet a sportot kedvelőknek. Kényelmes és tiszta szállást találnak itt párok és családok egyaránt, s hogy mennyire igaz ez, ismét egy kedves vendégértékeléssel támaszthatjuk alá:

„Minden tekintetben meg voltunk elégedve a szálláshellyel, sok helyen jártunk már, de még ennyire szíves vendéglátásban nem volt részünk. A Fonfa Liget egy varázslatos hely, hatalmas fák, madárcsicsergés, csend, nyugalom, szuper medence, tisztaság, rendezettség. Már a megérkezésünkkor otthon éreztük magunkat. Egészen biztos visszatérünk még. Még egyszer köszönünk mindent.”

Barangoljátok be Sényét és környékét, itt találsz látnivalókat >>

Fonfa Liget Vendégház Sénye

5. Luca Háza Feketeerdő

Feketeerdő a Szigetközben, három ország határánál fekszik, így ha a Luca Háza Feketeerdő medencés szálláshelyet választjátok, könnyen elérhetitek Bécset, Parndorfot és Pozsonyt is. Egy barátnős vagy páros kiruccanáshoz a legjobb szállás! De nemcsak egyedülálló elhelyezkedése miatt érdemes itt foglalnod. Ha családi nyaralást terveztek kisgyerekkel, óriási segítség lehet, hogy gyakorlatilag semmilyen komolyabb babagondozási kelléket nem kell magatokkal cipelnetek, hisz a vendégház biztosítja ezeket. Minden vendég számára élményszámba megy az isteni reggeli is, melyet házi készítésű finomságokból állítanak össze.

Ismerjétek meg Feketeerdőt és környékét is, itt találod a legjobb programokat >>

Luca Háza Feketeerdő

Medencés nyaralók a Tisza-tónál

6. Havellant Vendégház Abádszalók

Abádszalók egyértelműen az egyik legpörgősebb település a Tisza-tónál, óriási a népszerűsége. A strandtól sétatávolságra találod a Havellant Vendégház Abádszalók szálláshelyet, mely nyitva áll a vendégek előtt fesztiválok idején is. Ha baráti társasággal keresel medencés nyaralót a Tisza-tónál, itt foglalj szobát. Kisgyermekes családok számára is ideális választás ez a vendégház, mivel több babagondozási kelléket is biztosít a vendéglátó. Sőt, ha négylábú családtag is utazna veletek, semmi akadálya, kutya, macska ingyenesen bevihető a szállásra.

Strandolj, bulizz, élvezd a pihenést Abádszalókon, a legjobb programokat itt találod >>

Havellant Vendégház Abádszalók

7. Aranyos Vendégház Poroszló

A Tisza-tó túlsó partján várja a vendégeket az Aranyos Vendégház Poroszló szálláshely, mely alig néhány percnyi távolságra található az országos hírű Tisza-tavi Ökocentrumtól, gyerekesek számára így kiváló szállás. Itt még kamaszok sem fognak unatkozni, mert a kertben nemcsak medence, de ping-pong asztal és lengőteke is található, a házban pedig biliárd és csocsó várja őket, és persze a felnőtteket is. A kisebbek biztosan örülnek majd a kerti játszótérnek és a homokozónak. Még egy érv a vendégház mellett: ha legalább 5 éjszakát foglaltok, ajándék csónak túrán vehettek részt. 

Poroszló egyre népszerűbb turisztikai célpont. Tudd meg te is, mit találhatsz ott >>

Aranyos Vendégház Poroszló

Önálló kiadó medencés vendégházak Észak-Magyarországon

8. Magtár Vendégház Harsány

A Miskolc közelében található Magtár Vendégház Harsány olyan szálláshely, amelyet megpillantva az utazó nyomban szerelembe esik. A hihetetlenül dizájnos toszkán stílusú épület 3 szintjén egy időben 34 vendég is kényelmesen elfér, ennek köszönhetően akár esküvői bulid nívós helyszíne is lehet. A családok és párok számára egyaránt fantasztikus medencés vendégház kertjéből a Bükk fenséges vonulatait csodálhatod, akár a medencében hűsölsz, akár bográcsozol. Eláruljuk: ez a medencés vendégház a Bükkben az egyik nagy kedvencünk.

Harsányból indulva felfedezheted a Bükk legnépszerűbb látnivalóit is, így Miskolcot, Lillafüredet és Szilvásváradot. Itt választhatsz programot >>

Magtár Vendégház Harsány

9. Roxana Vendégház Szilvásvárad

Szilvásvárad a Bükk egyik legszebb és legnépszerűbb úti célja, itt található többek között a mesebeli hangulatú Szalajka ̶ völgy is. A Roxana Vendégház Szilvásvárad szálláshely a Lipicai Ménesudvarhoz közel, két különálló épületben fogadja vendégeit. A nagyobb házban egész évben megszállhattok, így ideális választás, ha a Bükkben szeretnék tenni egy kiadós őszi vagy téli túrát. A két önálló vendégházban párok és családok, társaságok egyaránt nagyszerű szállásra lelnek. Nyáron az udvaron fűthető úszómedence és gyermekmedence vár, használhattok pingpong asztalt, lengőtekét, dartsot, kerékpárt, mini focipályát kiskapukkal és csocsót. Ez a kiválóan felszerelt privát medencés vendégház ideális szálláshely, ha a hegyekben szeretnétek nyaralni.

Szilvásvárad felfedezése az egyik legjobb nyári program a családdal. Ezeken a helyeken kezdd a kirándulást >>

Roxana Vendégház Szilvásvárad

10. Jager Vendégház Kishuta

Kishuta festői falucskája a Zempléni-hegység ölelésében, a Szuha-völgyben fekszik, itt áll a tökéletesen felújított Jager Vendégház Kishuta. A télen-nyáron is foglalható medencés erdei vendégház két külön épületből áll, melyekben mind nagyobb társaságok és családok, mind pedig párok találnak kényelmes szállást. A nagyobbik épületben még egy 3 fős szauna is helyet kapott. Aki szeretne egy időre teljesen kiszakadni felgyorsult világunk információözönéből, itt megtalálja a tökéletes nyugalmat, hiszen a szálláshely területén nincs térerő. Helyette azonban biciklitúrák és kirándulások várnak – így például az országos Kéktúra -, csörgedező patakok, dús lombú zöld erdők. Próbáld ki idén te is, micsoda élmény egy eldugott erdei vendégházban pihenni. 

Kishuta természeti szépségein túl kalandozz egyet a térségben, hódítsd meg Füzér és Regéc várát! Itt találod a legkedveltebb programokat >>

Jager Vendégház Kishuta

11. Pallag Vendégház Kóspallag

A Börzsöny egyik legszebb pontján található a Pallag Vendégház Kóspallag, mely számos más vendégházhoz hasonlóan elnyerte a Patyolattiszta szálláshely címet, nem véletlenül. A ház igényes, modern és kiválóan felszerelt, nagy társaságok számára is kényelmes. A nyári hőségben azonnali felfrissülést nyújt a kerti medence és a kültéri jacuzzi hűs vize, ha pedig egy különleges vacsorára vágytok, készítsetek ízletes ételeket a kemencében. Ez a medencés vendégház akkor is ideális választás, ha túrázás idejére keresel szállást. 

Kóspallag és a Börzsöny téged várnak, barangold be legszebb vidékeit. Programajánlónkat itt találod >>

Pallag Vendégház Kóspallag

Dél-Alföldi vendégházak saját medencével

12. Gerle Apartman Berekfürdő

Berekfürdő a Hortobágyi Nemzeti Park közelében fekszik, s bár kis település, mégis sokféle szórakozási lehetőséget kínál. A Gerle Apartman Berekfürdő medencés vendégház sétatávolságra található a híres Termál- és Gyógyfürdőtől, s még közelebb a népszerű horgásztóhoz. Az épület modern, stílusos és igényes berendezésének köszönhetően ideális szállás családok, párok és baráti társaságok számára egyaránt. 

Ismerd meg Berekfürdő és környéke legnépszerűbb látnivalóit, itt találod őket >>

Gerle Apartman Berekfürdő

13. Erdei Wellness Vendégház Ópusztaszer

A mediterrán vidékek hangulatát csempészi az Alföldre a kimagasló népszerűségnek örvendő Erdei Wellness Vendégház Ópusztaszer. Egy kedves vendég így ír róluk:

„A vendégvárás, kiszolgálás tökéletes. Soha nem voltam még ilyen szuper helyen. A vendéglátók kedvessége határtalan. Nagyon jól éreztük magunkat.”
A fantasztikusan igényes privát szálláshely kerti medencével, gyerekmedencével, dézsafürdővel és szaunával is várja vendégeit. A környék tartalmas programok egész tárházát kínálja családoknak, pároknak egyaránt, kezdve az Ópusztaszeri Nemzeti Történelmi Emlékparkkal.

Kiránduljatok nagyokat Ópusztaszeren és környékén, itt mutatjuk be a legjobb programokat >>

Erdei Wellness Vendégház Ópusztaszer – csodás medencével

14. Walter Ranch Kaskantyú

Mintha csak egy westernfilm forgatásának tökéletesen élethű díszletébe lépnél, olyan miliőt teremtett a Walter Ranch Kaskantyú megálmodója. Az épület berendezése és a környező táj egyaránt ezt a feelinget adja, hisz a vendégházat körülölelő 40 hektárnyi karámmal bekerített legelőn szabadon élnek lovak, szürke marhák, kutyák, macskák. A télen-nyáron nyitva tartó vendégház mellett sós, szolárral melegített vizű medence, napozóterasz és szauna-ház is található. Ez a medencés vendégház a Dél-Alföldön az egyik legkülönlegesebb magánszálláshely.

Kaskanytú és környező tájékának nevezetességeit itt találod >>

Walter Ranch Kaskantyú

15. Erika Erdei Vendégház Ruzsa

Az Erika Erdei Vendégház Ruzsa Szegedtől 35 kilométerre áll az erdő szélén, így a nyugalmat, csendes környezetet keresők számára tökéletes választás. Az épület stílusában is harmonizál az őt körülvevő erdőkkel, igazán hangulatos szállás. Az udvarán szépen karbantartott medence várja a kánikulában csobbanni vágyókat, aki pedig a régi idők ízeit szeretné kipróbálni, kemencében is megsütheti a vacsorára szánt finomságokat 

Ruzsa és környéke is érdemes a felfedezésre. A programtervezést kezdd ajánlónk alapján >>

Erika Erdei Vendégház Ruzsa

Biztosak vagyunk benne, hogy listánkat végigböngészve már meg is találtad azt a medencés vidéki vendégházat, amely leginkább megdobogtatja a szívedet. Ha nyaralásod megtervezéséhez szívesen megismernél még további kiadó vendégházakat medencével, itt megtalálod, és néhány kattintással le is foglalhatod őket >>

(fotók: shutterstock, szallas.hu)


Exit mobile version