Site icon Szallas.hu Blog

16+1 tóparti szállás teljes ellátással, hogy teljes kényelemben nyaralj


Vannak, akiknek nem okoz gondot vakáció alatt bevásárolni, főzni, vagy helyi éttermeket keresgélni, de valljuk be, sokan preferáljuk a teljeskörű kiszolgálást. Időnként mindenkinek – főleg minden nőnek, anyukának – kijár ez a kényelem. Nem is feltétlen csak ötcsillagos szállodákra kell gondolni, egyszerű, családi apartmanok esetében is lehetséges így foglalni. 16 + 1 tóparti szállás teljes ellátással!

Hotel Corvus Aqua Gyopárosfürdő

16+1 tóparti szállás teljes ellátással, hogy teljes kényelemben nyaralj

Melis Hotel Balatonlelle ***

Nem otthon lesztek ugyan, de olyan érzés lesz! A kétszintes apartmanok ugyanis igazán otthonosak, alaposan felszerelt nappalival, konyhával, hálóval, fürdővel és erkéllyel is rendelkeznek. Távol a város zajától, 50 méterre a víztől pihenhettek, ahol a vízparti látványkonyhában ráadásul igazi hazai ízekkel szolgálnak. És hogy mivel kösse le magát a gyerek, amíg ti az erkélyen szürcsöltök valamilyen frissítő nedűt? Van játszótér ugrálóvárral, gyerek animációs programok, sőt gyerekfelügyelet is. Szuper tóparti szállás, teljes ellátással.

Melis Hotel Balatonlelle ***

Mit lehet csinálni a környéken?

Mit szóltok a 10 perc sétára lévő Napfény Strand és Élményfürdőhöz? Persze az 1 perc sétára lévő balatoni strandot semmi sem übereli. A közelben van teniszezési és lovaglási lehetőség is.

Balaton Hotel & Restaurant Siófok *** – tóparti szállás, teljes ellátással

Közvetlen lejárat a Balatonra és privát strandszakasz – ez azért eléggé csábító, nem? Bár a hotel „csak” háromcsillagos, igazi luxusérzetet ad. Miért is? Talán a tóra néző panorámás medence, vagy az említett saját partszakasz az oka, netán az, hogy elképesztően előkelő helyen található Siófokon belül. De lehet, hogy az erkélyes, légkondis, hipoallergén ágyneműs és roppant modern szobák miatt van. És akkor az ételválasztékról még nem is beszéltünk, pedig nem csak a magyar konyha remekeit szolgálják, hanem az olaszos, mediterrán ízekből is lehet válogatni. Teljes ellátással igénybevehető tóparti szállás.

Balaton Hotel & Restaurant Siófok ***

Mit lehet csinálni a környéken?

Meg sem kíséreljük felsorolni a rengeteg programelehetőséget és látnivalót, hiszen mégiscsak Siófokról van szó! Egy biztos: ha Siófokon foglaltok szállást, sok-sok helyszínre kaptok kedvezményes kupont a belépéshez. Itt tudjátok átbogarászni a listát >> 

Nagy Kócsag ÉlményPorta Sarud

Szegény Tisza-tó a Balaton mellett kevésbé kerül rivaldafénybe, pedig csodás élővilágának, nádasának, és strandjainak is megvan a maga klassz hangulata. Sarudon van az egyik legjobb strand, és itt található ez a teljesen felújított parasztház is. Falusi enteriőréhez modern kényelem párosul, tágas területekkel és közösségi térrel. Az összesen 16 fő befogadására alkalmas apartmanok egy kőhajításnyira vannak a víztől!

Nagy Kócsag ÉlményPorta Sarud

Mit lehet csinálni a környéken?

Sarud a Tisza-tó egyik legnépszerűbb üdülőközpontja, így rengeteg mindent: bevállalhattok egy kerékpártúrát a Tisza-tó körül, vár Európa második legnagyobb Aquaglide vízi játszótere, van kajak-kenuzási lehetőség, lovasközpont, paintball, és még sorolhatnánk. A teljes listát itt találjátok >>

Napsugár Club és Panzió Fonyód – tóparti szállások minden formában

Vágytok a gyerekkori kempingek nosztalgikus hangulatára? Ez egy igazi zöld oázis a Balaton partján, ahol a gyönyörű, 10 hektáros parkba a lakókocsisokat és sátrasokat is várják, de találhatóak faházak, mobilházak, egy új építésű motel és egy prémium családi kővilla is. A víz közel van, a park kulturáltan karbantartott, az étterem pedig kellemesen tágas.

Napsugár Club és Panzió Fonyód

Mit lehet csinálni a környéken?

Fonyódon egymást érik a jobbnál jobb strandok, melyek sekély vize a kicsiknek is kedvez. Ha kirándulni szeretnétek, olyan kilátók közül válogathattok, mint a Walkó kilátó, vagy a Sipos-hegyi kilátó. Ami a gasztronómiát illeti Fonyódon, mindenképp térjetek be az ország egyik legjobb kézműves fagyizójába, a Nosztalgia Fagyizóba, ahova környékbeli foglalással kedvezményt kaptok a fagyi árából!

Zselicvölgy Szabadidőfarm Hajmás ***

Az ember néha másra sem vágyik, csak elmenekülni egy csendes farmra, közvetlen a víz mellé, és kiélvezni a teljes ellátás minden kényelmét. Ismerős? Akkor irány ez a szuper szállás, ahonnan a szobád ablakából a mesés Zselic tája, vagy a farm tavának látványa tárul eléd! A vendégértékelések alapján ez a háromcsillagos, családbarát szállás és farm kiváltképpen rendezett és tisztán tartott. A magyar konyha kedvelői imádni fogják az itt felszolgált fogásokat! 

Zselicvölgy Szabadidőfarm Hajmás ***

Mit lehet csinálni a környéken?

A Zselici Tájvédelmi körzet az aktív és passzív pihenőknek is megfelel. Friss levegő, kerékpáruta, gyalogos túrák, horgászás – lesz miből válogatni! 

Platán Üdülőház Balatonszemes – tóparti szállás sütögetési lehetőséggel

Természetrajongók, figyelem! Ősfás parkban, természetvédelmi területen található a nyugalom szigete, ahol megbújik a Platán üdülő. Ennek a kertjében igazi élmény lesz az esti szalonnasütés! A szabadstrand csupán 10 perc séta, az étterem pedig bővelkedik a finom, házias ételekben. Ha igazi feltöltődésre vágytok, válasszátok ezt a szerény, ám barátságos üdülőt!

Platán Üdülőház Balatonszemes

Mit lehet csinálni a környéken?

Ha kisgyerekkel vagytok, ki ne hagyjátok a Balatonszemesi Élményfürdőt, de a híres balatonboglári Gömbkilátó vagy a boglári Bobpálya is megér egy kirándulást! 

Falusi Patika Tisza-tó Vendégház Tiszaszőlős

Vegyél részt egy kisebbfajta időutazáson: ébredj korhűen berendezett, 19. századi falusi szobában, aztán pattanj be az autóba, és negyedóra alatt ott leszel a Tisza-tó legszuperebbül felszerelt strandján, Abádszalókon! Ha itt szálltok meg, garantáltan ki tudtok szakadni a hektikus hétköznapokból, és felidézhetitek a régi, vidéki élet mindennapjait. Kóstoljatok olyan helyi csemegét, mint a Hungaricum Karcagi Birkapörkölt, vagy a Tiszai halászlé!

Falusi Patika Tisza-tó Vendégház Tiszaszőlős

Mit lehet csinálni a környéken?

A Tisza-tó végtelen lehetőségei várnak, kezdve az említett abádszalóki stranddal, vagy a 20 km-re lévő poroszlói szabadstranddal. Csónakos túravezetésen is részt vehettek, vagy biciklizzetek a tó körül! 

NaturMed Hotel Carbona Hévíz ****

Van azoknak a termálfürdőknek egy különösen vonzó hangulata, amelyek egy bizonyos korstílus atmoszférájában épültek. Ilyen például a hotelben található, római korok hangulatát felidéző fürdő is, ahol minőségi gyógyvízben regenerálódhattok. A wellness hotel egy csaknem 5 hektáros park szívében található, néhány perc sétára a hévízi tótól. 6 éves korig ingyenes a szállás, bababarát szolgáltatásokkal, de az idősebb, pihenni és gyógyulni vágyó párok is garantáltan megtalálják a számításaikat! Tóparti szállás, teljes ellátással.

NaturMed Hotel Carbona Hévíz ****

Mit lehet csinálni a környéken?

Ha már kifürödtétek magatokat, tegyetek egy sétát a hangulatos Rákóczi sétálóutcán, pihenjetek a kiülős vendéglőkben, vagy nézzétek meg a római kori romkertet. Bár Hévízen önmagában is akad bőven látnivaló, érdemes átugorni Keszthelyre, mert ott aztán tényleg minden van, Festetics-kastélytól kezdve a Csigaparlamenten és állatparkon át a történelmi panoptikumig. >>

Víziszony Nyaraló Mindszent

Töredelmesen bevalljuk, hogy ez bizony kakukktojás, mert ez a teljes ellátásos nyaraló nem tó, hanem folyó partján található – de nem maradhatott le a listáról! Barátságos, csendes, kényelmes, és állatbarát: talán így lehetne a legrövidebben összefoglalni. 4 faházban szállhatnak meg a vendégek, a szabadstrand pedig nagyon közel van!

Víziszony Nyaraló Mindszent

Mit lehet csinálni a környéken?

Bebarangolni a folyó partját, távol a város zajától! Sétáljatok, fürödjetek, a háziállat se maradjon otthon. Ha pedig mindenáron állóvízre vágytok, a Csaj-tó és a Fehér-tó is egy háromnegyed óra alatt elérhető autóval. Akárcsak Szeged: itt meg tudjátok nézni az összes programot és látnivalót a napfény városában >>

Sport és Ifjúsági Hotel Révfülöp

Elevenítsétek fel a gyerekkori sporttáborok hangulatát, csak most annyiból jobb, hogy nem lesz rajtatok a nyomás, hogy sportolni kell… A szállás neve senkit ne tévesszen meg, nem csak sportegyesületi csoportok foglalhatnak, hanem szeretettel várják a családokat, magányszemélyeket és baráti társaságokat is. 2, 4, 6 ágyas szobákat kínálnak, amik vagy a közvetlen közel lévő Balatonra, vagy a Fülöp-hegyre nyújtanak kilátást. Nem csak saját vízparttal és napozóstéggel rendelkeznek, de hatalmas zöldterülettel is, hogy az aktív pihenők tudjanak focizni vagy röplabdázni.

Sport és Ifjúsági Hotel Révfülöp

Mit lehet csinálni a környéken?

Sétáljatok a révfülöpi rózsakertben, menjetek fel a Fülöp-hegyi Millenium kilátóba, vagy látogassatok át a híresen jó ábrahámhegyi homokos strandra!

Borbarátok Panzió és Étterem Badacsonytomaj

Koccintsatok helyi, zamatos borokkal a Badacsony melletti, szőlőteraszokkal és tanúhegyekkel körbevett panzió kerthelyiségében! Kiváló helyszín ha szeretnétek egy kicsit kettesben romantikázni. A Borbarátok Panzió a Balatoni strandtól csupán 150 méterre található, és kétágyas szobákkal rendelkezik. A vendégek a családi borospincét is megnézhetik, és olyan különlegességet is kóstolhatnak, mint a 200 éves recept alapján készült és egyedül itt fogyasztható Badacsonyi Ürmös. Élvezzétek a romantikus környezetet és ínycsiklandó nedűt Badacsonytomajon!

Borbarátok Panzió és Étterem Badacsonytomaj

Mit lehet csinálni a környéken?

A strandoláson kívül Badacsony tökéletes terep egy kellemes kiránduláshoz! Felmászhattok a Kisfaludy Kilátóba, beülhettek a helyi borteraszokba, vagy a közeli szigligeti várat is felderíthetitek. A teljes listát itt találjátok >>

Hotel Corvus Aqua Gyopárosfürdő

Olyan helyet kerestek, ahol a szállás közvetlenül a gyógyvízű tó partján áll, amit élményfürdővel is egybekötöttek? Megtaláltátok! A gyopárosi tó fürdésre ugyan nem, de csónakázásra és horgászásra tökéletesen alkalmas, emellett pazar látványt nyújt a hotel szobáiból. A szállodából fűtött, zárt folyosó vezet át a Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdőbe. Ami az ellátást illeti, magyaros és nemzetközi ételekkel egyaránt szolgálnak, valamit külön gyermekétlapjuk is van. 

Hotel Corvus Aqua Gyopárosfürdő

Mit lehet csinálni a környéken?

Az Alföld gyöngyeként emlegetett Gyopárosi fürdőkomplexum nem az egyetlen kikapcsolódási opció errefelé! Városnézéshez csak a szomszédos Orosházáig kell menni, de például az Alföld Gyöngye Kalandparkot is felkereshetitek, ha izgalmasabb percekre vágytok.

Hotel Írisz Nyíregyháza ***

A Sóstói Tófürdő nem hiába az ország egyik legkedveltebb üdülőközpontja: hatalmas zöld területen, friss levegőn és csendes, nyugodt környezetben pihenhetsz. A szállás udvarától mindössze 30 méter a tó, ahol csónakázni is lehet, a hotel 17 szobája pedig családias, barátságos hangulatot áraszt.

Hotel Írisz Nyíregyháza ***

Mit lehet csinálni a környéken?

Az Európa-szerte közkedvelt nyíregyházi állatkert csupán 10 perc gyalog, akárcsak az egész évben nyitva tartó élményfürdő is. 

Hotel Járja Hajdúszoboszló ***

Hajdúszoboszlón akármelyik irányba indul el az ember, valamilyen strandba ütközik. Ez a háromcsillagos wellness hotel sem kivétel: közvetlenül a gyógyfürdő és az Aqua Palace élményfürdő mellett helyezkedik el, saját szolgáltatásai közt pedig találunk kétféle szaunát, pezsgőfürdőt és fitnesz gépeket is. Éhezni sem fogtok! Amíg a vendégek a magyar konyha ízeit élvezik, addig a hotel étterme élő zenét biztosít. A légkondis, 2 személyes szobák mellett 6 db apartmannal is rendelkeznek. Kiváló tóparti szállás, teljes ellátással.

Hotel Járja Hajdúszoboszló ***

Mit lehet csinálni a környéken?

Egyik strand, másik strand, de ha szeretnétek inkább kimozdulni, akkor is van javaslatunk: a hajdúszoboszlói Mókus Kalandparkba 15 % kedvezménnyel léphettek be, ha itt foglaltok szállást, a Gokart pályára pedig 20 % kedvezménnyel. Ha az igazi nagyváros hangulata csábít, látogassatok el Debrecenbe! Itt böngészhetitek át, mi mindent kínál a város >>

Hotel Kiss Tata ***

Ha a Tatai-tó és vár pár kilométeres körzetében kerestek szállást teljes ellátással, íme! Igazi wellness szálloda ez, infra és finn szaunával, valamint kétféle medencével. A kültéri medence egy gyönyörűen rendben tartott, kulturált kertben található, igazi kis oázis! Gyerkőccel is remek választás, hiszen 6 éves korig ingyenes a szállás! 

Mit lehet csinálni a környéken?

3 km-re található az Öreg-tó és a Tatai vár, de sok-sok program akad még, amire kedvezményt is kaptok, ha Tatán foglaltok szállást! Ezeket itt gyűjtöttük össze >>

TIPP: Ha pedig sorozatrajongók vagytok, keressétek fel azokat a tatai és környékbeli helyszíneket, ahol a Vajákot forgatták >>

Hotel Marina-Port Balatonkenese ****

Lazuljatok panorámás jacuzziban ebben a felújított, kifejezetten gyermekbarát hotelben, vagy vegyétek birtokba a szállás privát strandját! Ha nagycsalád vagytok, akkor is jó helyen jártok: panorámás, összenyitható szobát is kérhettek. Egyvalamitől nem kell félni: hogy a gyerekek unatkoznának. Kézműves foglalkozások, beltéri gyerek élménymedence és parkosított játszótér is várja a kicsiket. Családok számára ennél ideálisabb wellness szálloda aligha található, a közvetlen vízparti, teljes ellátásos kategóriában! Különleges tóparti szállás.

Hotel Marina-Port Balatonkenese ****

Mit lehet csinálni a környéken?

Ízelítőnek néhány ötlet: a balatonfűzfői Serpa Kalandpark, vagy a nagyvázsonyi vár mind elérhető közelségben van, ha pedig a természet és a kirándulás vonz, nincs jobb célpont, mint a szomszédos Balatonalmádi! 

+ 1 kihagyhatatlan „közönségkedvenc” félpanziós tóparti szállás: Velence Resort & Spa ****

Fürödtél már úgy medencében, hogy közben a pár méterre elterülő mesés tó látványában gyönyörködtél naplementekor? Ez nem elérhetetlen luxus, csupán a Velence Resort egyik előnye a sok közül. Nem hiába nyerte el pár éve az Év Szállása Díjat! Akár kisgyerekkel érkeztek, akár a párotokkal vágytok egy kis kettesben eltöltött időre, ez a hely mindenki igényeit kiszolgálja. Kitűnő tóparti szállás, teljes ellátással.

Velence Resort & Spa ****

Ne fájjon a fejetek főzés miatt: foglaljatok teljes ellátással víz mellé, és teljes lesz a pihenés élménye! További szállásokat itt találtok >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version