Site icon Szallas.hu Blog

4 állatsimogató, amely a gyerekek kedvence lesz


Érdemes kihasználni a nyár utolsó napjait, hiszen remek családi programokon vehettek részt. A gyerekekkel érdemes kilátogatni a természetbe, és élvezni a napsütést, az állatok társaságában. Kalandra fel, megmutatjuk a 4 legkedvesebb állatsimogatót, ahol élvezhetitek a négylábúak közelségét.

Állatkert, Állatsimogató és Állatotthon Egyesület – Zalaegerszeg

Igazi egész napos szórakozást és közösen eltöltött vidám órákat ígér a zalaegerszegi Állatkert, Állatsimogató és Állatotthon Egyesület. 140 állattal találkozhattok, közöttük kecskékkel, szamarakkal, pónikkal, nyulakkal, sőt nem csupán háziállatok de lámák, kenguruk, tevék, pónik és még egy oroszlánkölyök is vár rátok. Ha megéheznétek közösen bográcsozhattok, a gyerekek pedig játszhatnak a szabadban és még a körhintát sem kell kihagyniuk.

A legjobb zalaegerszegi szállások ide kattintva>>

Még több info és az Állatkert, Állatsimogató és Állatotthon Egyesület kedvezménye ide kattintva

Állatpark és Vadfarm – Füzesgyarmat

Füzesgyarmaton sem fognak unatkozni a legkisebbek. Az Állatpark és Vadfarm folyamatosan bővülő állománya akár szakvezetéssel is megismerhető, de a családdal is tehettek itt egy kellemes sétát, miközben érdekes és népszerű állatfajokkal találkoztok majd. A gyerekek többet tudhatnak meg a háztáji állatokról, hüllőkről, vadon élő állatokról, őshonos állatokról és emlősökről. Ha pedig ez még nem lenne elég, részt vehettek egy etetésen, lovagolhattok, sétakocsikázhattok és még homokképet is készíthettek.

A legjobb füzesgyarmati szállások ide kattintva>>

Még több info és az Állatpark és Vadfarm kedvezménye ide kattintva

Bella Állatpark – Siófok

 A Balaton fővárosa is kínál igazi, természetközeli családi élményt a nyaralóknak. A Bella Állatparkban az állatsimogatás mellett tevegelés, pónilovaglás is színesíti a programot, sőt kipróbálhatjátok milyen is hintón kocsikázni. Sétáljatok a pónik, törpe malacok, törpe kecskék, birkák, pávák, emuk és még sok más állat otthonául szolgáló állatparkban. A további szórakozásról buborékfoci és ugrálóvár gondoskodik.

A legjobb siófoki szállások ide kattintva>>

Még több info és a Bella Állatpark kedvezménye ide kattintva

Fenyvespusztai Állatsimogató – Balatonmagyaród

Balatonmagyaródra is érdemes ellátogatni, ha a kicsikkel nyaraltok a magyar tengernél. A Fenyvespusztai Állatsimogatóban testközelből tekinthettek be az állatok mindennapjaiba, megetethetitek a törpemalacokat, megölelhetitek a csacsit, együtt játszhattok a kicsi kecskékkel és hintón kirándulhattok a Kis-Balatonhoz. Ugye ti is szeretnétek megismerni a kedves kisállatokat?

A legjobb Balatonmagyaród környéki szállások ide kattintva>>

Még több info és a Fenyvespusztai Állatsimogató kedvezménye ide kattintva


Exit mobile version