Site icon Szallas.hu Blog

4 program, amiért télen is érdemes Debrecenbe látogatni


Hétvégi kikapcsolódások ideális helyszíne Debrecen télen és nyáron egyaránt. Ha januárban vagy februárban utaznátok, most azt is megtudjátok, mi az, amit nem szabad kihagyni a városban. Akár az aktív kikapcsolódást, akár a finom ételeket vagy a kulturális programokat kedvelitek, bőven tudtok válogatni a kínálatból.

Kattints a legjobb debreceni szállásokért >>

Nagyerdei Víztorony

Debrecen egyik jelképe az 1913-ban épült Víztorony. Élményközpontjának kilátójából remek a kilátás a környékre, sőt egy speciális távcső segítségével a múltba is visszatekinthettek. Azonban nem a panoráma az egyetlen látnivaló, hiszen művészeti galéria, sőt mászófal, riksakölcsönző, kávézó és fröccsbár is várja a vendégeket. Az élményt az esti fényjáték teszi még különlegesebbé.

Aquaticum Spa

Szintén a Nagyerdőben található az Aquaticum fürdőkomplexum. A termálvizes medencék és a wellness részleg a téli pihenés ideális helyszínei, de ha családdal látogatjátok meg a fürdőt, a gyerekek kedvence egyértelműen a mediterrán élményfürdő lesz, csúszdáival és sokszínű élményelemeivel.

Szabó Magda Emlékház

Szabó Magda életébe, munkásságába nyerhettek bepillantást a Szabó Magda Emlékházban, melyet az írónő egykori iskolájában a Dóczy Gimnáziumban rendeztek be. Szabó Magda személyét és műveit korabeli bútorok, személyes tárgyai, idézetek és interjúk idézik meg. Akik kedvelik a Szabó Magda regényeket, ne hagyják ki ezt az egyedülálló élményt.

Nagyerdei Szabadtéri Korcsolyapálya

A Nagyerdő tartogat még egy igazi téli programot a sportok kedvelőinek. A Nagyerdei Szabadtéri Korcsolyapályán siklani a százéves fák alatt, a gyönyörű környezetben varázslatos élmény. Kicsik és nagyok egyaránt élvezhetik a korcsolyázás adta örömöket, egészen tavaszig.

Vintage World Cafe & Flower

A kikapcsolódáshoz hozzátartozik egy jó kávé és finom sütemény is. A Vintage World-ben igazán különleges élményben lesz részetek, hiszen ez a hely egyáltalán nem hétköznapi és hagyományos. A kávézó mellett virág-ajándék is elérhető, vintage stílusban. Jó hír, hogy laktóz- és cukormentes finomságok és smoothiek közül is válogathattok, valamint Debrecen legfinomabb sajttortáját is megkóstolhatjátok.

Itt találjátok a többi debreceni programot >>


Exit mobile version