Site icon Szallas.hu Blog

4 úti cél a téli romantika jegyében


Töltsetek el meghitt pillanatokat kedvesetekkel a hegyekben, kiránduljatok varázslatos helyeken vagy csak ejtőzzetek kuckós szálláshelyeken. Nekünk mindenre van válaszunk. Úti célok a téli romantika jegyében!

4 úti cél a téli romantika jegyében

1. A panoráma kedvelőinek: Ég és Föld Borvendégház, Szekszárd

Elképesztő panorámára és egyedi szálláshelyre vágytok, ahol elbújhattok a világ elől? Szekszárdon, a történelmi borvidék kellős közepén találjátok az Ég és Föld Borvendégházat, mely izgalmas berendezéssel és építészeti megoldásokkal vár rátok. A teli üvegablakok csodálatos kilátást biztosítanak az egész házból – így még az ágyból is megcsodálhatjátok a közeli település fényeit. A szálláshely másik különlegessége a házhoz tartozó borospince, ahol tizenkét mennyei borba hörpinthettek bele.

Mit csináljatok a közelben?

2. Gasztropároknak: Platán Várárok Vendégház, Tata

A Tatai vár szomszédságában és az Öreg tó partján fekszik a Platán Várárok Vendégház, ahol 12 szoba közül választhattok.  Ha szeretnétek elmélyedni a történelemi élményekben, bátran ajánljuk az egyedi hangulatú barokk szobát, ahol ízelítőt kaphattok az Esterházyak korából. A vendégház saját étteremmel rendelkezik – nem is akármilyennel! Gasztrokörökben magasan jegyzett, díjnyertes konyhával várja az érkezéseteket. Ha  itt szálltok meg, akkor a cukrászdába is térjetek be – szinte művészet, ami a süteményekkel történik!

Mit csináljatok a közelben?

3. Rejtekhely az erdőben: Wood House, Parádóhuta

Észak Magyarország egyik különleges kincseként is jellemezhetnénk Parádóhutát,  ahol bármikor elrejtőzhettek kedvesetekkel a világ zajai elől. Ha pedig így tesztek, akkor a Wood House-t ajánljuk nektek, ahol biztosan nem fog még a gyermekzsivaly sem megzavarni benneteket – a szállás ugyanis felnőttbarát, vagyis csak 18 éves kortól fogad vendégeket. A meghitt hangulatú, kuckós tereket, a jól felszerelt konyhát és a designer bútorokat imádni fogjátok. A közelben síelésre és kirándulásra is van lehetőségetek. 

Mit csináljatok a közelben?

4. Természet szerelmeseinek: Ezererdő Vendégház, Egerbakta

Heves megyében, Egertől nem messze találjátok az Ezererdő Vendégházat, ahol garantáltan együtt élvezhetitek a természet megnyugtató közelségét. A szálláshely erősségei közé tartozik a kedves vendéglátás, a gyönyörű környezet és az otthonos berendezés. A téli évszakban számos állattal találkozhattok a ház körül és több túraútvonal közül is választhattok kedvetekre – a különleges természeti kincsnek számító egerbaktai tőzegmohos láptavakat például másfél órányi sétával érhetitek el. Az Ezererdő Vendégházban ráadásul páros randit is szervezhettek, mert összesen 2 szobával bír a szálláshely.

Mit csináljatok a közelben? 

Még több belföldi szálláshely, nem csak romantikusoknak >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version