Site icon Szallas.hu Blog

Teszteld az ország 5 hatalmas óriáskerekét, válts jegyet az élményre!


Az óriáskerekek az elmúlt évben gombamód szaporodnak az országban, ennek köszönhetően számos város panorámájában gyönyörködhetsz 30, vagy akár 60 méteres magasságból. Remekül hangzik, nem igaz? A következő öt óriáskerék mindenképpen kerüljön fel a bakancslistádra! 

5 szuper óriáskerék az országban

Válaszd Budapest Óriáskerekét, válaszd a budapesti panorámát!

Az ország legnépszerűbb óriáskereke a budapesti, ez büszkélkedhet hazánkban a legnagyobb – 60 méteres – magassággal.  A kilátás elképesztő, egyszerre gyönyörködhetsz a Budai Várban, a Dunában és az Andrássy út látnivalóiban.  

A 43 kabinos építmény 300 fő befogadására alkalmas, a megvásárolt jegyekkel 3 kört mehetsz, a kabinok ráadásul akadálymentesen kerültek kialakításra.

Foglalj szállást Budapesten >>

Budapesti Óriáskerék

Gyönyörködj Siófok bámulatos panorámájában!  

Az 50 méter magas siófoki óriáskerék hazánk első hazai készítésű óriáskereke. Tetejéről látni lehet Siófok városát, a Tihanyi Apátságot, a Badacsonyt, a Balaton-felvidéket, és a Balaton kéklő vizét is. Az óriáskerék 180 fő befogadására alkalmas, a menetidő 10 perc, ez alatt a kerék háromszor fordul meg. 

Böngéssz a siófoki szállások között >>

Siófoki óriáskerék

Történelmi séta és EgerEye Óriáskerék vár Egerben

Eger belvárosában, a Gárdonyi Géza téren, az Eger felirat mögött épült fel az egri óriáskerék, amelynek tetejéről 30 méteres magasságban gyönyörködhetsz a város panorámájában. Az város nagyon szép az esti fényekben, így akár az esti órákban is érdemes jegyet váltani a rendhagyó egri programra. 

A legjobb szállások Egerben >>

EgerEye Óriáskerék

Keszthelyen is mesebeli panoráma vár! 

Szívesen gyönyörködnél a balatoni panorámában a Balaton északi partján? Ülj fel a keszthelyi óriáskerékre, és élvezd kilátást 50 méter magasból! Az építmény 30 db 6 fős gondolával várja vendégeit 2021. május 1-től szeptember végéig. Fontos tudni, hogy a nyitva tartás kedvezőtlen időjárási viszonyok esetén változhat.

Foglalj szállást Keszthelyen >>

Keszthelyi óriáskerék

A Vác Eye a Dunakanyar egyik rendhagyó gyöngyszeme

Vác legújabb turisztikai attrakciója a Vác Eye, amely a Duna-parton várja vendégeit, alig néhány lépésnyire a révtől. Családi és baráti programhoz is remek választás a kerék, amely akár randevúzáshoz is ötletes helyszín lehet. A 30 méter magas óriáskerék 20 db 4 fős kabinnal várja a látogatókat, egy menet 3 kört foglal magába. 

A legjobb szállások Vácon >>

Vác Eye

Télen sem szeretnél lemondani az óriáskerekek által nyújtott fergeteges panorámáról és élményről? Adventi időszakban Pécsen, Szegeden és Győrben is felülhetsz rájuk! 

Felfedeznéd a környék más látnivalóit is? Foglalj szállást a szállás.hu kínálatából, és szervezz többnapos kikapcsolódást! >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version