Site icon Szallas.hu Blog

5 ok, amiért utazással lepd meg a párodat


Az ajándékozás hallatán valamiért még mindig az él a köztudatban, hogy rohanni kell a boltba, és vásárolni, sokszor teljesen mindegy mit, csak kipipálhassuk az ajándékvásárlást. Így halmozódnak otthon a feleslegesebbnél feleslegesebb tárgyak, így kerülnek vissza a boltba, és vásárolják le sokan valami másra, vagy éppen vándorolnak gazdától gazdáig, és neadjisten egyszer visszatérnek vásárlójához. Annál pedig nincs is kellemetlenebb, ha a párunkat sikerül meglepni valami olyannal, amire semmi szüksége, és nem is örül neki igazán. Megbántani mégsem szeretne, ezért kényszeredett mosollyal örömet színlel, és kénytelen őrizgetni a felesleges ajándékot. Ugye te sem akarod ezt?

5 ok, amiért utazással lepd meg a párodat

Mennyivel kreatívabb ennél, ha élményt ajándékozunk, például egy felejthetetlen utazás formájában legalább annak, aki valóban közel áll hozzánk és fontos nekünk.

Következzen hát 5 ok, amiért utazással ajándékozd meg a párodat!

1.Közös élmény

Az első ok, ami neked is tetszeni fog, az a közös élmény, hiszen nagy valószínűséggel a párodat nem fogod egyedül elküldeni wellnessezni, te is vele tartasz. Így nem csak neki, neked is ajándék lesz magadtól. Hosszú távon nem a tárgyak tesznek boldoggá, az élmények örökké megmaradnak, egy jól sikerült utazásra pedig még évek múlva is szívesen emlékezik vissza az ember. Ez nem megy tönkre, nem kopik el, sőt, sokszor éppen akkor tör felszínre az emléke, mikor a leginkább szükségünk van rá. Milyen jó is egy borongós esős napon felidézni a tavaszi wellnesst, vagy a nyári pálmafás tengerpartot.

Ha tanácstalan vagy, melyik wellness hotelt válaszd, innen inspirálódhatsz: 6 különleges wellness szálloda

Ha inkább a pálmafák mellett teszed le a voksod, Mallorcán mindig jó idő van: Top10 kihagyhatatlan látnivaló Mallorcán

2. Romantikus hétvégék kettesben

Kezd kicsit unalmas lenni a közös élet, mert felőrölnek a hétköznapok? Akkor eljött az ideje, hogy felpörögjetek. Nem feltétlenül kell vagyonokat költeni, itthon is szuper helyek vannak, ahol romantikázni lehet, ráadásul már olyan csomagokat is tudsz venni, ahol az időpontot később választhatjátok ki közösen. Hidd el, a párod hálás lesz, hiszen ki ne vágyna titokban ilyen meglepetésre?!

Romantikus szálláshelyekből itt szemezgethetsz:

3. Ajándékutalvány

Nem feltétlenül kell neked választani. Ha nem mersz, vagy nem tudsz egyedül dönteni, lepd meg párodat egy ajándékutalvánnyal, és később közösen kiválasztjátok, mikor és hová szeretnétek utazni. Így biztosan nem lehet melléfogni, hiszen a hangulatotoknak megfelelően tudtok dönteni, ráadásul már a keresgélés, tervezgetés is egy szuper közös program.

Néhány tippet mi is adunk: Szállásguru ajándékutalványok karácsonyra

4. Nívós hazai szállások

Nem biztos, hogy vagyonokat kell költened. Például egy márkásabb óra árából akár ketten is eltölthettek egy szép hétvégét valamelyik nívós hazai szálláson, és akár még a félpanzió is beleférhet.

Romantikus és olcsó szállásokért kattints ide >>

5. Felejthetetlen élmények

Ha olyan tárgyat kaptunk, amit szeretünk, és használunk, akkor is sokszor megesik, hogy néhány év elteltével már fogalmunk sincs, kitől van. A szülőktől? Barátnőtől? Vagy a párunktól? Az utazás nem ilyen, mert azt garantáltan nem felejti el a megajándékozott, hogy kinek köszönheti az élményeket.

Te milyen ajándéknak örülsz jobban a párodtól? A tárgyaknak vagy az (utazással összefüggő) élményeknek?

***

Van még olyan ok az utazással kapcsolatos ajándékozás mellett, amit kihagytunk, de a felsorolásban a helye?

Még több szálláshelyért és inspirációért nézz körül a szallas.hu oldalán >>

(fotók: shutterstock)


Exit mobile version