Site icon Szallas.hu Blog

5 vizes program a napsütéses őszi napokra


A strandoláson, napozáson és fürdőzésen túl más izgalmas programokat is kínál a víz. Rajtatok múlik, hogy az élővilágot fedeznétek fel, vagy pedig motorcsónakon szelnétek a habokat. Programajánlónkból kedvetekre válogathattok, ízléseteknek megfelelően.

Madárrezervátumi Csónaktúrák – Tiszafüred

A Tisza-tó varázslatos, rejtett világát és védett természeti értékeit tekinthetitek meg szakképzett vezetők segítségével. A madárfajok és a vízi élőlények felfedezésére Tiszafüredről indulhattok és ha igazán szerencsések vagytok szürke gémet, kanalas gémet, kerecsensólymot, és kócsagot is láthattok.

A legjobb tiszafüredi szállások ide kattintva>>

Még több info és a Madárrezervátumi Csónaktúrák kedvezménye ide kattintva

Bajai csónakázás – Baja

A természet közelsége mellett Sugó és Vica romantikus története is megelevenedik Baján. Csak rajtatok múlik, hogy a lassú ringatózást választjátok a Vicáról elnevezett nevű motoros csónakon, vagy Sugóval eveztek. A csónakokban vacsorára is van lehetőség, így egy igazi páros programot biztosít az ide látogatóknak.

A legjobb bajai szállások ide kattintva>>

Még több info és a Bajai csónakázás kedvezménye ide kattintva

Dunakanyar Motorcsónakozás – Pilismarót

Ha eddig csak túrázva fedeztétek fel a Dunakanyart, most érdemes másik szemszögből, a vízből is megtekinteni. Motorcsónakkal száguldva egészen más a Visegrádi Fellegvár, a Salamon Torony, az Esztergomi Bazilika vagy a Mária-Valéria híd. Ezt a kalandot mindenképpen érdemes betervezni az ősz első heteire.

A legjobb Dunakanyarban található szállások ide kattintva>>

Még több info és a Dunakanyar Motorcsónakozás kedvezménye ide kattintva

Motorcsónakázás a Dunán – Budapest

Nem csak a Dunakanyar, de Budapest is egészen más a vízről, egy luxus motorcsónakban ülve. Nézzétek meg a Margit-szigetet, a Duna korzót, a Parlamentet – de ezúttal úgy, hogy elszáguldotok mellette. A dunai hidak alatt áthaladva megcsodálhatjátok a Budai várat, a Halászbástyát és a Mátyás templomot is, de ami igazán izgalmas, az az, hogy erre akár éjszaka is lehetőségetek nyílik.

A legjobb budapesti szállások ide kattintva>>

Még több info és a dunai motorcsónakázás kedvezménye ide kattintva

Motorcsónakos száguldás – Siófok

Természetesen a Balatonon is élvezhetitek a vizes kalandok ezen formáját. A tó leggyorsabb, 320 lóerős csónakjaiban száguldva a felejthetetlen élmény garantált. Az igazán bevállalósak részt vehetnek egy 20 perces adrenalin túrán is, és megtapasztalhatják mennyire más így szelni a habokat.

A legjobb siófoki szállások ide kattintva>>

Még több info és a Motorcsónakos száguldás kedvezménye ide kattintva

 


Exit mobile version