Site icon Szallas.hu Blog

5+1 program, amivel Te is könnyedén kikapcsolódhatsz a húsvéti hosszú hétvégén!


Nem kell már sokat várni egy kis lazításra, már csak pár nap és itt a húsvéti hosszú hétvége. A  négy szabadnap alatt a legjobb kikapcsolódás pedig az új vidékek felfedezése és új programok átélése. Akár a pároddal romantikáznátok, esetleg a gyerekekkel vennétek részt izgalmas rendezvényen, netán a barátokkal túráznátok: 6 testileg és szellemileg is frissítő programot hoztunk Nektek a húsvéti hosszú hétvégére. Ráadásul a BeeRides segítségével, bérelt autóval a húsvéti hétvége alatt bármelyik programra könnyedén el is juthattok.

Romantikus utazás a pároddal

Esterházy-kastély és a Fertő-tó

A fertődi Esterházy-kastély és a közelben elhelyezkedő Fertő-tó az egyik legideálisabb környék arra, hogy a hosszú hétvégét romantikusan töltsd el pároddal, hiszen a legnagyobb magyar barokk kastélyban és a parkjában sétálgatva teljesen újraélhetitek az 1700-as évek romantikáját. A Fertő-Hanság Nemzeti Park pedig izgalmas élővilágával vár benneteket, hogy igazán feltöltődjetek.

A túristvándi vízimalom

A határmenti Túristvándon található vízimalom, a budapesti repülőtértől körülbelül három órás autózásra található. A három órás útnak köszönhetően teljesen magatok mögött tudjátok hagyni a város zaját. Az 1752 előtt épített vízimalom és környéke remek lehetőséget nyújt arra, hogy húsvéti hétvégét kettesben töltsétek, messze a hétköznap rohanásától.

Ha a hosszú hétvégén romantikus utazásokhoz keresnél autót kattints a linkre

 

Kisgyermekes rendezvények

Hol a tojás, piros tojás, húsvéti programok az Egri várban 2018

Az Egri várban a hosszú hétvége minden napján, Nagypéntektől Húsvéthétfőig különböző programok várnak minden odalátogatóra. Gyermekünkkel részt vehetünk a húsvéti kézműves vásáron, tradicionális íjászversenyen vagy kézműves foglalkozásokon. A vár mellett a környék ideális lehet egy hosszabb kirándulásra is, ahol az Eger közelében található Bükki Nemzeti Park is számos felejthetetlen élménnyel várja az odalátogatókat.

Húsvéti Vígadalom Hévízen

Ha gyermekünk kirobban az energiától, az autóval könnyen megközelíthető Hévízen megrendezésre kerülő Húsvéti Vígadalom lehet az egyik legjobb program a húsvéti hétvégére. A gyerekprogramok mellett a a magyar népművészet és a folklór képviselő tartanak remek előadásokat.

Ha a húsvéti hosszú hétvégére keresnél kényelmes autót a családnak kattints a linkre!

 

Kalandok a családdal, barátokkal

Matyó Húsvét Mezőkövesden

Magyarország egyik leghíresebb húsvéti fesztiválja a Matyó Húsvét Mezőkövesden. A BeeRides budapesti parkolójától bő egy óra alatt elérhető városban minden évben megrendezésre kerül a húsvéti fesztivál, ahol a 3 napos ünnepség alatt a hagyományos húsvéti programok minden odalátogatót visszarepítenek az időben.

Cuha-völgyi kirándulóerdő

Azoknak akik a 4 nap alatt teljesen aktív kikapcsolódásra vágynak, Magyarország egyik kevésbé ismert kirándulóhelyét ajánljuk. A túrázni vágyókat a Cuha-patak mellett egy 4 kilométeres sziklás völgy várja. Akik a túrázás közben elfáradtak, a környéket bejárhatják az 1896-ban épült vasúttal is.

Ha a húsvéti kalandokhoz, túrákhoz bérelnél autót kattints a linkre!


Exit mobile version