Site icon Szallas.hu Blog

4 különleges wellness szálloda Magyarországon

Mesés Shiraz Hotel Egerszalók****+superior


Ma már alig van olyan kisebb-nagyobb magyar város, ahol ne találnánk valamilyen fürdőkomplexumot, wellness szállodát. Éppen ezért keressük a különleges helyeket, amelyek valami extrát nyújtanak a megszokott szolgáltatásokon felül. Ahol különleges körülmények között, páratlan élményekben lehet részünk. A következő néhány wellnesshotel elhelyezkedése, szolgáltatásai, hangulata miatt mind megérdemli a különleges címet.

Szent Orbán Erdei Wellness Hotel, Kóspallag

A Budapesttől valamivel több, mint egy óra autózásnyira található hotelnek egy Európában is egyedülálló farönképület ad otthont a Börzsöny szívében. Az épületet a Duna-Ipoly Nemzeti Park öleli körbe, így ha megunjuk a wellnesst, akkor páratlanul szép környezetben kirándulhatunk a környéken.

Kóspallagról szinte a Börzsöny összes fontos pontját meg tudjuk közelíteni, így remek kiindulópontja lehet a hotel nemcsak nyáron, de télen is a túrázás szerelmeseinek. Egy aktív nap után pedig jöhet a megérdemelt lazítás a kültéri és beltéri vagy éppen infraszuanában, a só és aromaszobákban, beltéri és kültéri medencékben, jacuzziban.

Nézz körül az erdei szállodában! >>

 

Aquaworld Resort Budapest****+superior

Különlegessége, hogy a több, mint 300 szobás hotel saját, keleties hangulatú, 500 nm-es wellness és fitness részlegén túl közvetlen kapcsolat van az Aquaworld fürdővel, ahová így nem szükséges plusz belépőjegyet vásárolnunk.

A Budapest északkeleti részén, a Megyeri hídtól nem messze található szálloda és fürdőkomplexum az egyik legnagyobb ilyen szolgáltatásokat nyújtó épület Európában. Míg a szálloda wellness részlege nyugalmat kínál, addig megannyi érdekesség és izgalom vár ránk a fürdőkomplexumban: 15 medence, 11 csúszda, szörfölési lehetőség és egy Angkor-romtemplom függőhidakkal, tornyokkal.

További részletek a komplexumról >>

 

Andrássy Rezidencia Wine & Spa Hotel Tarcal*****

Tokaj-Hegyalján járunk, a környék egyetlen öt csillagos szállodájában, a valamikori Andrássy birtokon.

Wellness szálloda és borhotel különleges ötvözete ez, amely a borgasztronómiai és kulináris élményeken túl spa részleggel is várja a hosszú autóút után megfáradt vendégeket. Aprócska, mindössze 41 szobás hotel nagyon hangulatos, patinás épületben kapott helyett a történelmi borvidék szívében.

Szállásfoglalás >>

Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár *****

A többszörös díjnyertes szálloda éppen idén ünnepli tizedik születésnapját. Széleskörű szolgáltatásainak alapját a 10.000 nm-es wellness és fürdőrészleg adja, több mint 20 kültéri, beltéri medencével. A hotelben gyógy és medical spa részleg is található, amely nemcsak a feltöltődést, hanem a gyógyulást is elősegíti.

A szálloda egyik különlegessége, hogy saját termálkúttal rendelkezik, amely minden gyógyvizes medencében megtalálható. Relaxációs kezelésekkel, hamammal, többféle szaunával, masszázsokkal, thalasso terápiás kezelésekkel és pakolásokkal várják a kedves vendégeket. Az aktív pihenésre vágyóknak lehetőséget biztosítanak nordicwalkingra, lovaglásra, kerékpározásra és teniszezésre is.

További érdekességek a szállodáról >>

 


Exit mobile version