Site icon Szallas.hu Blog

A 6 legromantikusabb nyár végi program


Ha még eltöltenétek kettesben egy kellemes hétvégét a nyár vége előtt és a csillaglesnél többre vágytok, ne habozzatok, válogassatok kedvetekre a romantikusabbnál romantikusabb programok közül.

Miskolctapolca Barlangfürdő****

Szeretnétek a csillagos ég alatt fürdőzni? A Barlangfürdőben ez lehetséges, ha a hangulatos Csillagtermet választjátok. Európában egyedülálló környezet, lágy fények, kanyargós barlangjáratok biztosítják a meghitt hangulatot.  

Bővebb információ a Barlangfürdőről

Kattints a legjobb miskolctapolcai szálláshelyekért>>

 

Lillafüredi Libegő

József Attila Lillafüreden írta az Ódát – és Ti is ódákat zengtek majd a kilátásról, ha kipróbáltátok a libegőt, annyira lélegzetelállító a látvány 303 méteres magasságban.

Még több információ a Lillafüredi Libegőparkról

A legszebb lillafüredi szálláshelyek ide kattintva>>

 

Gödöllői Királyi Kastély

Igazi királyi program a Gödöllői Királyi Kastély felfedezése. Repüljetek vissza az időben és járjátok be a kastély minden zegzugát Sissi és Ferenc József nyomdokaiban. A hangulat biztosan Titeket is ámulatba ejt majd, főleg ha tettetek egy sétát a kertben.

További információ a Gödöllői Királyi Kastélyról

Ide kattintva elérheted a legjobb gödöllői szálláshelyeket>>

 

Aquasziget Élményfürdő – Esztergom

Ha láttátok már az esztergomi várat és a bazilikát is, ne hagyjátok ki az Aquaszigetet sem. Kültéri és beltéri medencék, masszázs, pezsgőfürdő és Kneipp taposó várja, hogy együtt próbáljátok ki őket.

Még több információ az Aquaszigetről

Kattints a legjobb esztergomi szálláshelyekért>>

Tihanyi hajózás

Bár lassan itt a szezon vége, a Balaton örök nyári szerelem marad – miért ne mennél a szerelmeddel? Próbáljátok ki a balatoni hajózást! Járjátok be Tihanyt, Csopakot és a badacsonyi borvidék nevezetességeit. Ha már arra jártok, egy pohár borral is koronázzátok meg a napot.

Bővebb információ a tihanyi hajózásról

A legjobb tihanyi szálláshelyekért kattints ide>>

Balaton Ballooning

Ha ti vagytok a kalandos páros, nézzétek meg együtt a naplementét a Balatonon – de most felülnézetből. A hőlégballonos sétarepülés egy felejthetetlen közös élmény mindkettőtöknek, erre még évek múlva is garantáltan emlékezni fogtok.

Még több információ a Ballooningról

Kattints a legjobb balatoni szálláshelyekért>>


Exit mobile version