Site icon Szallas.hu Blog

6 nyári slágerhely olyan szállásokkal, ahol még foglalhatsz az augusztus 20-i hétvégére


Maxoljátok ki a nyarat, és pihenjetek utoljára a hamarosan beköszöntő ősz előtt az államalapítás hétvégéjén. Ha már csak az a kérdés, hogy hová menjetek, akkor ez a cikk nektek szól. 6 olyan nyári slágervárost szedtünk csokorba, ahová érdemes többször is elutazni. Persze mindez önmagában nem elég, hiszen kell egy jó szállás is, amit augusztus 20-ra már nem egyszerű találni, de nem is lehetetlen!

6 nyári slágerhely olyan szállásokkal, ahol még foglalhatsz az augusztus 20-i hétvégére

Siófok, az örök kedvenc

Siófok azon helyek egyike, amit bármilyen évszakban szívesen felkeresünk, de mégiscsak nyáron a legvonzóbb, mikor pörög az élet. Igen, sokan vannak, de léteznek helyek, amik kihaltan inkább lehangolóak, mint vonzóak, és Siófok pont ilyen!

Amit pedig végképp nem tudunk megunni, és ezért nekünk nem csak az ország, hanem a Balaton egyik slágerhelye is a város, azok a páratlanul szép siófoki naplementék.

Siófoki naplemente

Arra most nem teszünk kísérletet, hogy az összes létező programot felsoroljuk, de mutatunk egy szuper bakancslistát, amit érdemes megjegyezni >>

Siófoki szálláshelyek, ahol még van szabad hely az augusztus 20-i hétvégére:

Vízparti pihenés: Prémium Hotel Panoráma Siófok****

Merítsetek erőt a hétköznapokhoz a Prémium Hotel Panoráma fantasztikus komplexumában! Az Aranyparton fekvő szálloda csendes vízpartja tökéletes helyszín a kikapcsolódáshoz.

A fedett úszómedencével, a szaunaparkkal (finn szauna, szanárium, fényterápiás infraszauna, tepidárium, jégkút, élményzuhany), a vízi élményelemekkel tarkított barlangfürdővel és a szezonális kültéri medencével a kényeztetést is kipipálhatjátok, ha itt szálltok meg. 

Extravagáns épület: Accomo Apartman Siófok

Egy sarokra a Petőfi sétánytól vár benneteket az Accomo Apartman Siófokon. Ide akár tömegközlekedéssel is érkezhettek, hiszen csupán néhány perc sétára van tőle a vonat- és a buszállomás is.

Az udvarban egy ingyenesen használható jakuzziban merülhettek el, de ha egy kis játékra vágytok, akkor pingpongasztalt és csocsóasztalt is találtok a szálláson. 

Szeged, a napfény városa

A kanyargó Tisza köré épült város hatalmas tereivel, szökőkútjaival és jobbnál jobb cukrászdáival tökéletes célpontja lehet az augusztus 20-i miniszabinak.

Csobbanjatok egyet a Napfényfürdő Aquapolis élménymedencéiben, csodáljátok meg a lenyűgöző Dómot vagy a világ negyedik legnagyobb zsinagógáját, az Új Zsinagógát. Aztán pedig nyaljatok el egy fagyit a Reök-palota aljában helyet kapó fantasztikus cukrászdában.

Szegedi Dóm

Szegedi szálláshelyek, ahol még van szabad hely az augusztus 20-i hétvégére:

Közvetlenül a Tisza mellett: Novotel Hotel Szeged****

A Tisza partján álló Novotel Hotel minden szobájából gyönyörű kilátás nyílik a folyóra és a városra. A városközpont innen tényleg csak egy könnyű séta.

Élvezzétek a folyó felől fújdogáló könnyű szellőt a szobátok erkélyén, aztán reggelizzetek egy ínycsiklandót a szálloda éttermében, és kapjátok nyakatokba ezt a gyönyörű, mediterrán várost!

A klasszikus elegancia kedvelőinek: Exclusive Apartmanok Szeged

Egy több mint 100 éves, patinás és gyönyörű épületben hajthatjátok álomra a fejeteket, ha az Exclusive Apartmant választjátok. Az egyedi hangulatú lakások felújításakor a szállásadók törekedtek arra, hogy a modern felszereltség  mellett a múlt századi hangulatot is megőrizzék.

Itt ráadásul kisgyerekkel is megszállhattok, mert a szállás gyermekágyat is tud biztosítani.

Hévíz, Európa kedvence

Hévíz nemcsak a magyar utazók körében örvend töretlen népszerűségnek. Több alkalommal is helyet kapott már a European Best Destination rangos listáján, és ezzel bekerült Európa 20 legjobb úti célja közé.

Ezzel nem is szállnánk vitába, mert mi is nagyon szeretjük nemcsak a város termálfürdőjét, hanem magát a környéket is. Programajánlónkat itt olvashatjátok >>

Hévízi-tó

Hévízi szálláshelyek, ahol még van szabad hely az augusztus 20-i hétvégére:

Testi-lelki feltöltődés: Ensana Thermal Aqua Hévíz****

Hévíz első all inclusive gyógy- és wellness-szállodája a város gyönyörű parkerdőjének közvetlen szomszédságában, a híres Hévízi-tó közelében vár benneteket.

A szünidőben animációs programok, saját kert és kültéri játszótér is várja a gyermekkel érkezőket. A tradicionális gyógykúrák, az élményfürdő és a sportprogramok pedig a felnőttek teljes kikapcsolódásához járulnak hozzá.

Gyerek nélkül: Bonvital Wellness & Gastro Felnőttbarát Hotel Hévíz****

Kizárólag 14 éves kor felett fogad vendégeket a Bonvital Hotel Hévízen, így itt gyerekzsivaj nélkül pihenhettek. A négycsillagos superior szálloda mindössze 100 méterre a Tófürdőtől, a belváros szívében helyezkedik el, és látványos wellnessrészleggel várja szállóvendégeit.

Gyógyító pihenés Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszló gyógyvize messze földön híres, van, aki az ország másik végéből is bármikor átutazik egy frissítő gyógykezelésre. Azonban nem csak az idősebbek és a betegséggel küszködők kedvelik a fürdővárost.

A kisgyerekes családok legalább annyira rajonganak érte, hiszen a Hungarospa az egész család számára élmény, a környék pedig olyan fantasztikus látnivalókat tartogat, mint Nyíregyháza, vagy éppen a Hortobágy. Ez utóbbi pedig talán nyáron a legszebb, ezért érdemes még augusztusban felkeresni.

Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő

Hajdúszoboszlói szálláshelyek, ahol még van szabad hely az augusztus 20-i hétvégére:

Egy barátságos szálloda: Hotel Barátság Hajdúszoboszló***

Hajdúszoboszló zöldövezetében, a szállodasétány szívében található hotel szobáiból csodás panoráma nyílik a városra, mivel a szálláshely a fürdőváros egyik legmagasabb épülete. Használjátok ki a hotel pazar wellnessrészlegét, vagy fedezzétek fel a város hatalmas fürdőkomplexumát!

Olasz vidéki hangulat: Villa Toscana Hajdúszoboszló

Ha egy kis olasz atmoszférára vágytok, akkor szálljatok meg a Villa Toscana hangulatos apartmanjában. A villa 5 modern, klimatizált lakrésze 5 illatesszencia titkait rejti.

A Levendula nyugalma, a Peppe Nero izgalma, az Acqua apartman frissessége, a Mimosa érzékisége és Melograno titokzatossága mind csak rátok vár.

A megunhatatlan Eger

Eger nekünk nagy kedvencünk, és most igazán érdemes újra ellátogatni, mert az utóbbi években szinte az egész város megújult, sőt, sok látnivalót akadálymentesítettek is. Eger látnivalóiról itt írtunk >>

Egerre egy hétvége kevés, de azért a legfőbb látnivalókat végig lehet nézni. A város kifejezetten népszerű az augusztus 20-i hétvégén, de akadnak még szabad szálláshelyek, melyek közül máris mutatunk két igazán klasszat.

Egri Vár

Egri szálláshelyek, ahol még van szabad hely az augusztus 20-i hétvégére:

Felnőttbarát szálloda: Imola Hotel Platán Eger ****+superior

Ha egy kicsit kettesben is elbújnátok a világ szeme elől, akkor a felnőttbarát Imola Hotel Platán tökéletes választásnak bizonyulhat. A modern, letisztult belső terekkel kialakított és egyedi formatervezésű bútorokkal berendezett szálloda kizárólag 16 év felett fogad vendégeket egyedülálló, nyugodt környezetben.

Ha itt szálltok meg, ne hagyjátok otthon a SZÉP-kártyátokat, hiszen azzal is fizethettek a szállásért.

Szállodai kényelem: Spirit House **** Eger

Egy családias hangulatú panzióban mindig öröm megszállni. Ilyen Egerben a Spirit House is. A barátságos szállásadók mindent megtesznek azért ezen a szálláshelyen, hogy vendégeik maximálisan jól érezzék magukat.

A látnivalók közel vannak, a grátisz pálinkakóstoló a tulajdonosokkal pedig csak hozzátesz a feledhetetlen kikapcsolódáshoz.

Ünnepeld az augusztus 20-i hétvégét Gyulán

Akik szeretik a várakat, a különleges fürdőket és a finom falatokat, azoknak jó szívvel ajánljuk Gyula városát, ahol mindez egy helyen megvan. Annyi minden vár Gyulán, hogy garantáltan kedvet kaptok, hogy itt ünnepeljétek az augusztus 20-i hétvégét.

Gyulai szálláshelyek, ahol még van szabad hely az augusztus 20-i hétvégére:

Családbarát szállás: Wellness Hotel Gyula**** +superior

A nemzetközi hírű gyulai Várfürdő szomszédságában, az Élővíz-csatorna mellett gyönyörű környezetben található a történelmi fürdőváros első és egyetlen négycsillagos, superior wellness-szállodája, a Wellness Hotel Gyula.

Gyula első család- és szülőbarát szállodája 68 légkondicionált szobával, mélygarázzsal, 650 négyzetméteres wellnessközponttal, 300 négyzetméteres játszóházzal, Game Zone játékteremmel várja az augusztus végi kirándulókat.

Közel a strandhoz: Hellasz Apartman Gyula

A közkedvelt Várfürdő szomszédságában egy igazán családias apartmant is választhattok szálláshelyetekül Gyulán. A Hellasz Apartmanházban elfogadják a SZÉP-kártyát, és számos kedvezményt igyekeznek biztosítani a vendégeik számára.

Használjátok ki az augusztus 20-i hétvégét, és látogassatok el a 6 nyári slágerhely valamelyikére, vagy ha másik hétvégére kerestek programot, akkor is segítünk a tökéletes úti cél megtalálásban. 112 hétvégi programtipp >>

(Fotók: Szallas.hu)


Exit mobile version