Site icon Szallas.hu Blog

7 trükk, amivel spórolhatsz a horvátországi nyaralás alatt


Ha olcsó és Magyarországhoz közeli tengerparti nyaralást tervezel, nem kérdés, hogy Horvátország lesz a legjobb választás! A horvát Adria partján az ötcsillagos szállodáktól a kedvező árú apartmanokig széles a kínálat, csupán a pénztárca vastagsága szab határt annak, hogy megtaláld a tökéletes szálláshelyet. A szállásfoglaláson túl azonban egyéb tippek és trükkök is vannak, amivel sokat spórolhatsz a nyaralás alatt. Összeírtunk 7 tippet, hogy könnyebb legyen az elindulás.

7 trükk, amivel spórolhatsz a nyaralás alatt:

  1. A drágább szállások helyett foglalj olcsóbb apartmant!
  2. Utazz főszezonon kívül!
  3. Csomagolj el mindent, hogy a nyaralás alatt ne kelljen plusz költségbe verni magad (pl. telefontöltő, papucs stb.)
  4. Kutasd fel a közeli akciós programokat, ingyenes múzeumlátogatási lehetőségek!
  5. Spórolj a pénzváltás költségén, keress fel kisebb valutaváltókat!
  6. A gyakori étteremben érkezések helyett vásárolj / egyél a piacon!
  7. Autóbérlés vagy állandó autóhasználat helyett válaszd a tömegközlekedést!

+1 Használd ki a szallas.hu előfoglalási kedvezményeit április 14-ig >>

Olcsó szállások Horvátországban

Az alábbi 7 apartman normál áron is az olcsóbb kategóriájú szállások közé tartozik, de ha április 14-ig lefoglalod bármelyiket, most előfoglalási kedvezményben is részesülsz! Már csak azt kell eldönteni, a horvát tengerpart melyik részén szeretnél nyaralni 😊 Spórolj a nyaraláson és foglalj olcsó szállást Horvátországban!

Apartments Zavalatica, Korčula 547

Apartments Zavalatica Korčula 547

A Korculán található Zavalatica apartmanban akár magyarul is intézheted a szállásfoglalást, hiszen a szálláshely munkatársai az angol, német és francia nyelvek mellett további 9 nyelven beszélnek. Ingyenes Wi-fi, ingyenes parkoló és kerti grillezési lehetőség áll a vendégek rendelkezésére, a közelben, alig 100 méterre pedig étterem található.

Tovább a szálláshely oldalára >>

Apartments Zorka Malinska

Apartments Zorka Malinska

A 2 apartmanban összesen 6 fő fér el kényelmesen, ezért családok vagy baráti társaságok számára is ideális a malinskai szálláshely. 400 méterre kavicsos strand, míg 1 km-re kiváló minősítésű, Kék Zászlós strand is található. Az apartmanok teljesen felszereltek, saját fürdőszobával és teakonyhával, erkéllyel/terasszal, illetve hűtőszekrénnyel rendelkeznek.

Még több fotó az apartmanról >>

Apartments Leea Zadar Diklo

200 méterre a Kék Zászlós strandtól, kitűnő helyen fekszik a Leea apartman, amely május 20. és szeptember 30. között tart nyitva. A kerthelyiségben sütési, grillezési lehetőség van, amelyhez ingyen tűzifát biztosít a tulajdonos.

Apartments Leea Zadar Diklo

„Autóval és autó nélkül is könnyen megközelíthető. Minden van a közelben, amire szükség lehet. 15 éve járunk Horvátországba, sok apartmanban laktunk, beleértve a legmagasabb árfekvésűeket is, de ennyi figyelmességet még sehol nem kaptunk, mint itt. Nagyon jól esett a megérkezéskor a hűtött welcome üdítő és a finom édesség is.” (vendégértékelés a szallas.hu oldalán)

Kattints a további részletekért >>

Apartmani Dubravka Crikvenica

Apartmani Dubravka Crikvenica

Kedves személyzet, gyönyörű kilátás. Akár egy mondatban is össze lehet foglalni a crikvenicai apartman előnyeit, amelynek pluszban az ára is igazi főnyeremény. A 3 apartman összesen 8 férőhelyes, májustól egészen október közepéig várja a vendégeket. A szálláshelyen fizetni Euróban vagy horvát kunában, illetve készpénzben, átutalással vagy bankkártyával is lehet.

Még több információ a szálláshelyről >>

Apartmani Popo Starigrad

Alig pár perces sétára egy sziklás, kavicsos, illetve homokos strandtól található a starigradi Popo apartman. Állatbarát szálláshely, a kutyákat és macskákat is szívesen látják felár ellenében.

Apartmani Popo Starigrad

„Kedves, családias vendéglátó, makulátlan tisztaság, nagyon jó ár-érték arány, több beszélt nyelv. Az elhelyezkedése a kikapcsolódást szolgálja, zajmentes, csendes, ám nincs túlságosan messze a központtól. Az apartman kiválóan fel van szerelve, sajtreszelőtől kezdve különféle méretű tálak és edények, kávéfőző is van. Nem kell mást vinni utazáskor.” (vendégértékelés a szallas.hu oldalán)

Tovább az apartman oldalára >>

TIPP: Ha kirándulni szeretnétek, 3.5 km-re fekszik a Manita Pec barlang, ahol 30 perces vezetett túra során ismerhetjük meg a barlang különleges világát.

Horvátországi programok eső és rossz idő esetén >>

Apartmani Slavica Biograd na Moru

Kavicsos strand, Kék Zászló strand, sőt még a kisgyerekes számára ideális homokos strand is található az apartman közelében, amely október 1-ig várja a vendégeket. A szálláson napozóterasz és játszótér, míg a közelben sportpálya áll rendelkezésre.

Apartmani Slavica Biograd na Moru

„Nagyon kellemes 5 napot töltöttünk a Slavica Apartmanban, kedves háziak, Tisza szálláshely várt minket, strandok a közelben, Lidl pár percre a szálláshelytől. Vendégváró Horvát pálinkát is kaptunk illetve isteni pörköltet a szállásadótól! Jó szívvel ajánlom mindenkinek 🙂 Mi még biztosan visszatérünk :)”

Tovább a szálláshely oldalára >>

Még több homokos strandot keresel? >> Ezek a Magyarországhoz legközelebbi homokos tengerpartok Horvátországban

Apartmani Ani Crikvenica

Apartmani Ani Crikvenica

Akár november végéig élvezheted a tengerparti hangulatot a crikvenciai Ani apartmanban, ahol a mesés panoráma miatt érdemes a tengerre néző lakrészt választani. A szállás közelében több strand is található, de Crikvenica látnivalói is elérhető távolságban vannak. Az apartman Eurót és horvát kunát is elfogad fizetőeszközként, ha nem szeretnél készpénzben fizetni, válaszd az átutalási lehetőséget!

Tovább a szálláshely oldalára >>

Nem találtad meg a tökéletes apartmant? Ne búsulj, a szallas.hu first minute kínálatában garantáltan rábukkansz a tökéletes szálláshelyre! >>


Exit mobile version