Site icon Szallas.hu Blog

7+1 gyönyörű szabadtéri randi helyszín, ami tálcán hozza eléd a romantikát


Nem könnyű rátalálni arra a romantikus randi helyszínre, ahol a természet közelsége mellett gyönyörű látnivalók, színes élmények és vissza nem térő pillanatok várnak. Összegyűjtöttük nektek, melyik az a 7+1 gyönyörű randi helyszín, ami tálcán hozza eléd a romantikát!

Hámori-tó

7+1 gyönyörű szabadtéri randi helyszín, ami tálcán hozza eléd a romantikát

A randizós túrák legnagyobb előnye, hogy a romantika a természettel, a szürke hétköznapokon általában ritkán szerepel a programok között. A szabadtéri randi helyszínek hatalmas előnye, hogy órákon át sétálhatsz és beszélgethetsz, akár városnézés, akár természetjárás közben. Nem kérdés, hogy a hidegebb napokon is érdemes-e felállni a kandalló mellől. 

Hámori-tó

Lillafüred télen is gyönyörű, akárcsak nyáron

Hazánk egyik legszebb helye Lillafüred, ehhez kétség sem fér. A Hámori-tó és a tó mellett álló Palotaszálló látványa olyan mesés világba kalauzol el, mintha legalábbis egy filmbe csöppentél volna. A közelben ráadásul számos látnivaló akad, tökéletes randi helyszín a Lillafüredi függőkert, a vízesés, illetve a Szent István Cseppkőbarlang, az Anna barlang és a Szeleta barlang is. Akár 3-4 órát is eltölthetsz itt, az idő hamar elrepül majd. 

A legjobb szállások Lillafüreden >>

Hunguest Hotel Palota Lillafüred

Téli romantika Tihany ikonikus sétányán

A tihanyi Pisky sétány egy olyan romantikus randi helyszín, ami nem maradhat le egyetlen téli kirándulós listáról sem. Hangulatos élmény bejárni Tihany legszebb részét télen, ha egyszer itt jársz, garantáltan visszakívánkozol majd. A balatoni panoráma a vitorlások nélkül is tökéletes, ilyenkor a Balaton, és Tihany is más arcát mutatja neked, mint nyáron. Ha rövid kiruccanást tervezel, itt akár 1 óra séta is felejthetetlen időtöltés lesz. 

A legjobb szállások Tihanyban >>

Pisky sétány

Randi Velence felett – Gyönyörködj a panorámában!

Ha nem láttad még Velencét madártávlatból, itt az ideje, hogy felfedezd Velence izgalmas kilátóját, a Bence-hegyi kilátót. A kilátót autóval érdemes célba venni, a tetejéről rálátni az egész Velencei-tóra, és a közeli hegyekre. A 118 lépcsőfokot megmászva olyan téli panoráma fogad, ami felveszi a verseny akár a Balaton látványával is. A leghidegebb napokon akár egy 30 perces randi is örök életre szóló élmény lesz. 

A legjobb szállások Velencén >>

Bence-hegyi kilátó

Romantikus randi Eger belvárosában

Egerben számos úti cél közül választhatsz, ha romantikus randi helyszínt keresel. A belvárosban érdemes összekötni a sétát a vár, az Érseki Palota, a Bazilika, a Dobó tér, a Minorita templom, az Érsekkert és a Minaret felkeresésével. Ha túrázós élményre vágysz, a Nagy-Eged hegy kiváló célpont lehet, de Szépasszonyvölgy sem maradhat le a listádról. 1-2 órás téli romantikázáshoz a lehető legjobb úti cél a város. 

A legjobb szállások Egerben >>

Egri Vár

Három randi helyszín Szentendre bájos városában

Szentendre a festők városa, macskaköves kis utcáiba azonnal beleszeretsz, első látásra. Ha itt szeretnél romantikázni, teljesen megértjük, a Duna korzón sétálgatva eléd tárul Szentendre legszebb vízparti része. Amennyiben kirándulós célpontot keresel, választ a Lajos-forrást, vagy akár a Dömörkapu-vízesést, mindkettőhöz autóval érdemes érkezni, a parkolótól gyalogosan csak néhány perces sétára találod mindkettőt. 

A legjobb szállások Szentendre városában >>

Duna korzó

Keszthely télen is hangulatos sétával vár

A keszthelyi Festetics-kastély hazánk egyik legnagyobb kastélykomplexuma, az 1700-as évek közepétől 200 évig volt a Festetics család tulajdonában. Ha romantikus randi helyszín után kutakodsz Keszthelyen, a Festetics-kastély parkjánál izgalmasabb helyet nem is találhatsz. Hatalmas sétát tehetsz benne, a park különlegessége, hogy az angolkert és franciakert kombinációja.

A legjobb szállások Keszthelyen >>

Festetics-kastély

Fedezd fel Veszprém legszebb részeit

A Veszprémi Vár hazánk egyik legszebb történelmi helyszíne, egy sziklán állva büszkén magasodik a város fölé. A várban mindenképpen érdemes egy sétát tenni, de a közelben található Benedek-hegyi kereszt és a Gizella-királyné kilátó is bakancslistás hely. Romantikus kiruccanáshoz Veszprém remek város, akár 3-4 órás kikapcsolódáshoz is ajánljuk a hideg téli napokon. 

A legjobb szállások Veszprémben >>

Veszprémi Vár

Jártál már Visegrád kilátóiban? 

Visegrád az élő középkor városa, de a város nem csak a történelmi értékei miatt izgalmas célpont, hanem a panorámája miatt is. A Zsitvay-kilátó és a Panoráma kilátó olyan elképesztő dunakanyari kilátással ajándékoz meg, hogy nem győzöl majd gyönyörködni a környező hegyekben, és a közöttük csordogáló Dunában. A Zsitvay-kilátóból a Fellegvárat, és a Helemba-szigetet is látni lehet.

A legjobb szállások Visegrádon >>

Zsitvay-kilátó

A téli romantika kulcsa egy olyan romantikus szabadtéri randi helyszín, ahol jókat lehet beszélgetni, pazar a kilátás és a hideg idő ellenére is remekül érzed magad. 

Nézelődj a szallas.hu szálláshelyei között, és keresd meg azt a hotelt, vendégházat vagy apartmant, ahol akár többnapos kikapcsolódás során is remekül érzed majd magad! 

(Fotók: szallas.hu)


Exit mobile version