Site icon Szallas.hu Blog

Bűvészelőadástól a kenutúráig: 9+1 családbarát program augusztus 20-ra


Szent István király emléknapján és az államalapítás ünnepén országszerte számos izgalmas program vár rátok. Ezúttal 9+1 olyan eseményt gyűjtöttünk nektek egy csokorba, melyeken nem csak a gyerekek, hanem ti is jól érzitek majd magatokat a hosszú hétvégén. Vessétek bele magatokat az élményekbe! Íme 10 családbarát program augusztus 20-ra!

9+1 családbarát program augusztus 20 -ra

1. Balatonfüred: nemzetközi vasútmodell kiállítás

Rajongtok a terepasztalokért? Akkor látogassatok el a nemzetközi vasútmodell kiállításra, ahol nem csupán a három évtizedes veszprémi klub történetének emlékeiből kaphattok ízelítőt, hanem egy kis híján 150 méteres modul terepasztalt is megcsodálhattok. Természetesen, ha szuvenírt is vásárolnátok, akkor arra is lesz lehetőségetek!

Itt szálljatok meg, ha mentek: Anna Grand Hotel Wine&Vital Balatonfüred****

2. Sóstói Múzeumfalu: mézeskalács-díszítés

Kedvelitek a kreatív programokat és szívesen vennétek részt egy közös családi kézműveskedésen? Ez esetben keressétek fel a mézeskalácsos műhelyt egy kis bütykölésre, majd a jánkmajtisi portát, ahol népi játékokkal találkozhattok. Mindezek után pedig koronázzátok meg a napot egy jó kis gyógyteakóstolóval a temetőcsősz házában! 

Itt szálljatok meg, ha mentek: Hotel Írisz Nyíregyháza***

3. Fertő-tó: kenutúra

Evezzetek az élmények hullámain a Fertő tavon, ahol az aktív kikapcsolódásnak és a passzív nézelődésnek is hódolhattok. A remek kalandtúra során 6 km hosszan csodálhatjátok meg a náddal tarkított vizet és a belső tavak csodálatos élővilágát.

Itt szálljatok meg, ha mentek: Marben Panzió Hegykő

4. Bükfürdő: varázslatos kalandok

Egy különleges, esti bűvész show keretei között az egész családot elvarázsolja a korábbi országos bűvészbajnok, Kiss V. Balázs. Az interaktív műsor során nem csupán lenyűgöző mutatványokat láthattok, hanem hatalmas nevetésekben is részetek lehet. Válasszátok szálláshelyül a show helyszínét, a Caramell Premium Resort Bükfürdő**** szállodát és spóroljátok meg a belépődíjakat!

Itt szálljatok meg, ha mentek: Caramell Premium Resort Bükfürdő****

5. Pécs: koncert az egész családnak

Csápoljatok együtt az Alma zenekar legjobb számaira a gyerkőcökkel Pécs gyönyörű városában, délelőtt 10 órakor! Itt garantáltan nem fogtok unatkozni, mert a fülbemászó dallamokat nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek is élvezni fogják.

Itt szálljatok meg, ha mentek: Toldi Apartmanok

6. Debrecen: Galiba Gyermekfesztivál

Dátum: augusztus 16-20., vasárnap-csütörtök

Ismerjétek meg a Nagyerdő színes állat- és növényvilágát, tátsátok a szátokat a látványos gólyalábas és bábos előadásokon, kézműveskedjetek kedvetekre, bulizzatok együtt a családdal a szuper koncerteken és fedezzétek fel közösen a meseösvényt is!

Itt szálljatok meg, ha mentek: Hotel Divinus*****

7. Budapest: Mesterségek Ünnepe

A Budai vár ad otthont a népművészek hagyományos találkozójának, mely nem csupán nekik, hanem a látogatóknak is sok izgalmat ígér. Bepillantást nyerhettek a kézműves mesterek műhelyeibe, megcsodálhatjátok az utca- és bábszínház előadásokat és este a koncertek után még a táncházban is mulathattok egy jót, de érdemes részt venni a vásári komédiákon is.

Itt szálljatok meg, ha mentek: Gozsdu Style & Fashion Apartments

8. Budapest: vár a Minipolisz

Egy remek interaktív kiállítás vár rátok a Király utcában, ahol a 3-12 éves korosztályba tartozó gyerkőcök bepillantást nyerhetnek a felnőttek világába – itt egyszerre lehetnek virágárusok, autószerelők és akár világsztárok is! A jegyek pedig már 1190 Forinttól elérhetőek.

Itt szálljatok meg, ha mentek: Town Hall Apartments

9. Bakonybél: túra az erdőben

Húzzatok bakancsot és vessétek bele magatokat a természetbe egy remek vezetett túrán, mely a Gerence-völgytől a Táboros-hegyig tart. A körülbelül 6 órás kirándulás alatt meseszép tájakban gyönyörködhettek és a családdal együtt élhetitek át a tökéletes és aktív kikapcsolódás élményét.

Itt szálljatok meg, ha mentek: Odvaskő Panzió és Étterem

+1 program: Hortobágyi Vadaspark: naplemente szafari

Szerettek a természetben barangolni és megcsodálni annak szépségeit? Akkor vegyetek részt egy különleges kalandban, ahol a napsugarak utolsó fényénél gyönyörködhettek a Hortobágyi Vadaspark festői tájában – ráadásul mindezt szafari autón ülve, egy tapasztalt szakvezető társaságában tehetitek meg.

Itt szálljatok meg, ha mentek: Barátság Gyógy és Wellness Szálloda Hajdúszoboszló*** +superior

Még több belföldi szálláshelyért nézz körül a szallas.hu oldalán! >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version