Site icon Szallas.hu Blog

Hegyvidéki álmok nyomában: 9 kandallós házikó Magyarországon


Pezsgőzzetek dézsafürdőben, relaxáljatok izzasztó hordószaunában, reggelizzetek vadregényes tájakra nyíló, festői kilátás mellett, vagy épp melegítsétek meg a testeteket és lelketeket a pattogó tűznél! Következzenek a legjobb kandallós szállások, házak és apartmanok, amikre ti sem mondhattok nemet!

1. Mesés kuckó: Kikötő Vendégház, Jósvafő

Vessetek horgonyt a nyugalom szigetén, a Kikötő Vendégházban, melynek terasza a fodrozódó vízre nyílik! Ebben a mesebeli házikóban ugyanis a praktikus konyha, a stílusos berendezés és az utánozhatatlan hangulat akár 4 embert is lenyűgöz majd egyszerre. A szuper túrák után pedig a kandalló ropogó tüze mellett olvadhattok ki.

ITT tudtok szállást foglalni >>

Látnivalók Jósvafő környékén:

2. Édes álmok otthona: Puckó Family Vendégház, Perőcsény

Vesszetek el bátran a hegyek erdeire néző, varázslatos panorámában, a Puckó Family Vendégházban, ahol minden karnyújtásnyira lesz tőletek, amire szükségetek lehet. Beleértve a teljes körűen felszerelt konyhát, a zuhanykabinnal ellátott fürdőszobát és a légkondicionálót is. Ráadásként pedig bármikor odakucorodhattok a hangulatos kandalló mellé. 

ITT tudtok szállást foglalni >>

3. Természetrajongók előnyben: Ágoston Vadászház, Simontornya

A Tolnai-dombság csodás vidékére invitál titeket az Ágoston Vadászház, melyben összesen 12-en tudtok egyszerre éjszakázni. Ezen az erdővel körülölelt szálláshelyen kényelmes szobákban pihenhettek, felújított fürdőszobákban frissülhettek fel és a hatalmas udvaron bármikor odapörkölhettek a szalonnának, kolbásznak is a szabad ég alatt. 

ITT tudtok szállást foglalni >>

4. Egy bűbájos hely: Négy Évszak Vendégház, Noszvaj

Már akkor garantáltan megbabonáz titeket a Négy Évszak Vendégház, ha még a küszöböt sem léptétek át. Itt ugyanis ízlésesen berendezett, kétemeletes házikóba csöppenhettek, mely panorámás pihenőkertet, henyélésre csábító függőágyat és bográcsozási lehetőséget is kínál nektek. Ugye, hogy ellenállhatatlan?

ITT tudtok szállást foglalni >>

Noszvaj, a mesebeli falu:

5. A Balaton-felvidék kincse: Kata Borház Vendégház, Kapolcs

Álomszép kilátás mellett szeretnétek kortyolgatni a reggeli kávét vagy az esti bort? Akkor irány a Kata Borház Vendégház, ahol az amerikai konyhás nappali ajtajából kilépve, máris a panorámás teraszon találjátok magatokat! Élvezzétek a csendet ebben a 4 fős, 85 négyzetméteres házikóban, melyre tuti nem akad majd panasz! 

ITT tudtok szállást foglalni >>

6. Modern kényelem a világtól távol: Cserépkakas Vendégház, Cserépváralja

Ébredjetek madárdalra, este pedig szunnyadjatok el a tücskök ciripelése mellett a harapni valóan friss levegőn, a Bükki Nemzeti Park határán, a Cserépkakas Vendégházban! A gyönyörűen felújított szálláson maximum 12-en fértek el, modern kényelemben. A kerti medence, a tollaslabda pálya, a társasok és az ping-pong asztal pedig gondoskodnak a színes kikapcsolódásról. 

ITT tudtok szállást foglalni >>

7. Csak természetesen: Anita Vendégház, Orfű

Töltsetek el pár napot vagy akár hetet a Baranya megye szívében meghúzódó Anita Vendégházban, melyben 7 fő is jól megfér egymás mellett! Így legalább együtt gyönyörködhettek a Pécsi-tóra néző kilátásban és fedezhetitek fel a közeli Trió-barlangot vagy az Orfűi Malmokat!

ITT tudtok szállást foglalni >>

8. Családdal is jó választás: Judit Vendégház, Füzér

Kisgyermekkel a fedélzeten sokszor nem könnyű az élet, ám a Füzéri vár lábánál álló Judit Vendégház üdítő kivételnek számít – itt ugyanis még a legkisebbekre is gondoltak, ezért kiságy, etetőszék vagy fürdetőkád is kérhető, ha gyerkőccel érkeznétek. Emellett pedig hintaágyba huppanhattok, biciklire pattanhattok vagy a kertben is sütögethettek, ha szeretnétek.  

ITT tudtok szállást foglalni >>

9. Egy kis wellness mindig jól jön: Csűr Vendégház, Gagyapáti

Kiránduljatok egy kiadósat a Cserehát lankáin, majd kuckózzatok be a Csűr Vendégházba, ahol dézsafürdő, szaunahordó, merülőmedence, biztosítja majd a wellness élményeket! A szuper konyha-nappaliban pedig étkezés mellett is elmerülhettek az izzó fahasábok látványában a fantasztikus kandalló előtt. 

ITT tudtok szállást foglalni >>

(Képek: Szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version