Site icon Szallas.hu Blog

A 4 legjobb fürdő szezon eleji strandoláshoz


Ha a napsugarak már titeket is fürdőzni csalogatnak, itt az ideje meglátogatni az ország legmenőbb strandjait! A szezon eleji csobbanáshoz összegyűjtöttük Nektek a 4 legjobb fürdőt, ahová mindenképpen érdemes ellátogatni.

Aquarius Élmény- és Parkfürdő – Sóstófürdő

Teljes felüdülés és szórakozás az egész család számára – amennyiben erre vágytok, irány az Aquarius Sóstófürdőn! Fedezzétek fel az egymással szomszédos Élményfürdő és a szabadtéri Parkfürdő nyújtotta lehetőségeket! A Termálvilág kiszakít a hétköznapi fáradtságból, az Élményvilágban bebizonyíthatjátok, mennyire vagytok bátrak, hiszen hullámmedence, vadvízi sodrófolyosó black hole csúszda és óriás csúszda csábít kalandra. A Gyermekvilágban a legkisebbekre igazi kincses sziget és egy inka romtemplom is vár, de természetesen a csúszdázás élménye számukra is adott.

A legjobb szálláshelyek az Aquarius környékén ide kattintva>>

Aquarius Élmény- és Parkfürdő – Sóstófürdő

Az Aquarius kedvezménye ide kattintva érhető el>>>

Miskolctapolca Barlangfürdő – Miskolctapolca

A Barlangfürdő nyáron is várja a Miskolctapolcára látogatókat. A benti Csillagterem és Hidas-terem titeket is biztosan elkápráztat majd. A természet alkotta barlangjáratok kellemes hőmérsékletű termálvize mellett kültéri medencékben is megmártózhattok. A Kagylómedence, az Úszómedence és a Tavifürdő élménymedence mellett, három gyermekmedence áll a kicsik rendelkezésére. A tökéletesen relaxáló élmény érdekében pedig koronázzátok meg a napot egy masszázzsal is!

A legjobb szálláshelyek a Barlangfürdő környékén ide kattintva>>
A Barlangfürdő kedvezménye ide kattintva érhető el>>>

Miskolctapolca Barlangfürdő – Miskolctapolca

Hévízi Tófürdő – Hévíz

A természetes vizek kedvelőinek Hévízen a helye! A vulkanikus eredetű, tőzegiszapos termáltó igazi pihentető hely, ha elbújnátok kicsit a város zaja elől. Ússzatok egyet a gyönyörű tavirózsák között és élvezzétek a különleges gyógyiszap áldásos hatásait, akár egy masszázs keretén belül is! A további kényeztetésről különböző kezelések gondoskodnak, melyeket nem érdemes kihagyni az ide látogatóknak.

Hévízi Tófürdő – Hévíz

A legjobb szálláshelyek a Tófürdő környékén ide kattintva>>
A Tófürdő kedvezménye ide kattintva érhető el>>>

Zalakarosi Fürdő – Zalakaros

Zalakaroson a wellness élményen túl, 2016 óta az Adrenalin Csúszdapark is a vendégek rendelkezésére áll. Több mint 400 méter hosszú csúszda, 20 méteres indítómagasság és akár 70 km/h sebesség garantálja a vidám nyári perceket. Ha családdal strandoltok, Zalakaros a legmegfelelőbb hely, hiszen a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megtalálja a neki megfelelő medencét vagy vízi játékot.

A legjobb szálláshelyek a Zalakarosi Fürdő környékén ide kattintva>>

Zalakarosi Fürdő – Zalakaros

A Zalakarosi Fürdő kedvezménye ide kattintva érhető el>>>


Exit mobile version