Site icon Szallas.hu Blog

Abbázia Country Club – Fedezd fel az őrségi kutyabarát szálloda kincseit!


A kikapcsolódás nem csak a vízparton eltöltött napokat jelenti számodra? Szívesen pihennél erdei környezetben egy olyan állatbarát hotelben, ahol helyi fogásokat kóstolgatsz, miközben lovaglási lehetőség, borkóstolás, horgászat, illetve sport-, és gyermekprogramok teszik színesebbé a kiruccanást? Az őrségi kikapcsolódást az Abbázia Country Club hotelben receptre kellene felírni mindenkinek, aki maga mögött hagyná a stresszt, és a szürke hétköznapokat. 

Abbázia Country Club hotel

Abbázia Country Club – Ahol valódi élmény a kikapcsolódás

Az Őrség szívében található Abbázia Country Club az egyik kedvenc hazai szállodád lesz, ha élvezed a sportprogramokat, ha gyerekekkel pihennél, vagy ha el sem tudod képzelni a tervezett kiruccanást a kutyáid nélkül. A kutyabarát szálláshely gondoskodik arról, hogy a házi kedvencek se unatkozzanak, ha pedig elfáradtál az egész napos kirándulásban, merülj el az őrségi hagyományos ételek jellegzetes fogásainak fenséges ízében. 

A környékbeli mesés falvak, a természet közelsége és a csodaszép környezet biztosan meggyőz majd arról, hogy arra vágysz, hogy az idő egy kicsit lelassuljon körülötted. Hogy megismerd az autentikus programokat, a látnivalókat, és a nyugalom édes érzését. 

A hotel ideális helyszín a kikapcsolódáshoz, ha színes programkínálatra vágysz, ráadásul a szálláshely autóval is könnyen megközelíthető. 

Kényelmes apartmanok, gyönyörű kilátás! 

A szállodában minden szoba egy tágas apartman, ezért családok számára tökéletes választás, kisebb gyerekekkel is. A 2, 4 és 6 fős apartmanok kialakítása praktikus, vidéki vakációhoz keresve sem találnál csendesebb, nyugalmasabb szálláshelyet. 

A 4-6 fős apartmanokból gyönyörű a kilátás, este pedig jóleső érzés lesz leülni a teraszon egy pohár bor társaságában. 

Tipp! A szálloda nem véletlenül kutyabarát hotel, itt arra is figyelnek, hogy a négylábúak kellemesen érezzék magukat. A kutyás vendégeket éppen ezért igyekeznek földszinti, kertkapcsolatos apartmanban elhelyezni.

A szállodában minden szoba egy tágas apartman

Kutyabarát szálloda, a négylábúak ajánlásával

Milyen hely lehet tökéletesen ideális egy kutya számára, ha nem az, ahol a friss levegőn kedvére szaladgálhat, kirándulhat a gazdái, és más kutyaszerető emberek társaságában? 

A kutyákat meglepetés várja az apartmanokban, az étteremben a gazdi asztalánál lehetnek, ezen kívül ügyességi pálya és kutyamedence teszi még kellemesebbé a pihenést számukra. A közelben található kutyakozmetika, és kutyaspecialista állatorvos is, a kutyák itt valóban a legjobb kezekben vannak. 

Még több állatbarát szálláshely Magyarországon >>

Abbázia Country Club Nemesnép ***+superior

Fedezd fel az őrségi gasztronómia világát! 

A szálloda étterme a magyar és a nemzetközi konyha remek ízeivel vár, ráadásul a helyi specialitásokból is csemegézhetsz. A tájjellegű finomságok mellett a könnyű és vegetáriánus ételek is a választék részét képezik, a hotel pedig a friss alapanyag használat miatt az évszaknak megfelelő ételkülönlegességekkel kényezteti a vendégeket. Nyaranta például szinte vétek lenne kihagyni a teraszon rendezett gulyás-, és grillpartikat! 

A kulináris élményeket pedig nem csak a hotel vendégei élvezhetik, hanem a környéken kirándulók is. 

Egy hotel az aktív és passzív kikapcsolódás szerelmeseinek

Egész évben talpon vagy, és most másra sem vágysz, csak egy kis pihenésre? Élvezd a kültéri medencét, és a pezsgőfürdőt, frissülj fel a szaunában, vagy fizess be egy kellemes masszázsra!  

Örömmel veted bele magad az aktív programokba? Az asztalitenisznél és a tollaslabdánál izgalmasabb szabadidős elfoglaltságot keresel? Itt az ideje a gyalogos és kerékpáros túrázásnak! A környéken számos hosszabb-rövidebb túraútvonal és tanösvény fut, ezért az idős és fiatal korosztály számára is akad megfelelő program.

A kutyabarát szálloda ráadásul nem csak a kutyások számára tökéletes választás, hanem azoknak is, akik szabadidejükben szívesen lovagolnak. A lovaglás kezdőknek és haladóknak is ajánlott program, a fedett lovardának köszönhetően pedig nem csak az plusz pont, hogy minden évszakban lehet lovagolni, de a környék kiváló helyszín a tereplovagláshoz is. 

A lovaglás kezdőknek és haladóknak is ajánlott program

Programtipp gyerekeknek!

A gyerekek számára a lovaglás mellett a biciklizés, a teniszpálya, a kültéri medence, és a játszótér egyértelműen toplistás választás. Itt biztosan nem fognak unatkozni! 

10+1 program az Abbázia Country Club környéken, amit kár lenne kihagyni!

Nem csak a szálloda, de a környék is számos programot tartogat számodra. Mutatjuk, merre indulj, ha természet közeli élményeket, és értékes elfoglaltságot keresel!

16. századi téglaégető Őriszentpéteren
Lenti Termálfürdő

Kiknek ajánljuk a hotelt?

Legszívesebben már holnap birtokba vennéd az egyik apartmant, hogy fejest ugorj az élményekbe?  Foglalj szállást a kutyabarát szállodában! >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version