Site icon Szallas.hu Blog

Adventi kalendárium – a legjobb wellness szálláshelyekkel!


Kíváncsiak vagytok, hogy milyen szuper szálláshelyek rejtőznek az általunk összeállított adventi kalendáriumban? Akkor ne maradjatok le, mert 24-es listánkon minden hotel és apartman igazi felfrissülést ígér nektek december napjaira. Nézzük, hová érdemes ellátogatni a Szallas.hu adventi kalendárium szerint!

Adventi kalendárium a legjobb wellness szálláshelyekkel

Adventi kalendárium – a legjobb wellness szálláshelyekkel!

November 28.

Szuper élményfürdő szállással – Hotel Cascade Resort Spa & Conference Demjén ****

Az élményfürdős szállodák egyik legjobbja, ahol az adrenalin és a pihentető gyógyulás jól megfér egymás mellett. Demjénben egyszerre megtaláljátok a hangulatos barlangfürdő különlegességét, valamint az izgalmas aquapark és persze a gyógyfürdő áldásos hatásait. Mindez páratlan környezetben, kőhajításnyira az egri sódomboktól! 

November 29.

Közvetlen átjárás a Várfürdőbe – Hunguest Hotel Erkel Dürer Gyula****

A családoknak is ideális Hunguest Hotel Erkel Dürer szálloda, nemcsak közvetlen átjárással rendelkezik a híres Várfürdőbe, de a Harmónia Wellness minden tekintetben gondoskodik a vendégek felfrissüléséről, kikapcsolódásáról és pihenéséről. Wellness és fitness szolgáltatásaink között megtalálhatók a finn és infra szaunák, gőzkabin, szolárium, élményzuhany és kondicionáló terem. A csónakázótó és a közeli Vár mind feledhetetlen élményeket garantálnak az ide látogatóknak.

November 30.

Varázslatos tóparti élmények – Joó-tó Rönk Vendégház Marcalgergelyi

Marcalgergelyi egy apró falu Veszprém megyében, melynek klímája miatt kifejezetten ajánlott azoknak, akik asztmában vagy légúti megbetegedésben szenvednek. A Joó-tó rönkház két horgásztó partján fekszik, érthető hát, hogy a horgászok imádják. De rajtuk kívül mindenki másnak is ajánlott, akik el szeretnék felejteni a városi rohanást!  Az 500 méterre lévő szaunaházban pedig sókamra és jacuzzi is helyet kapott. Ha hangulatos, falusi faházban szeretnétek pihenni, ahonnan csodás panorámát kaptok a környező horgásztavakra, ne habozzatok!

December 1.

Családosok kedvence – Danubius Hotel Bük Bükfürdő ****

Keressétek fel az Alpok lábánál fekvő fürdővárost, Büköt, mely kitűnő hotelkínálattal vár benneteket – például a Danubius Hotel Bük Bükfürdő ****-vel! Itt biztosan az egész család jól érzi majd magát a szuper gyermekbarát szolgáltatásoknak, és az 1200 négyzetméteres wellness részlegnek köszönhetően. Ízelítőnek még annyit mondanánk: játszóház, trambulin és Xbox szoba…

Danubius Hotel Bük Bükfürdő ****

December 2.

Csillagfényes finn szauna és sópezsgőfürdő – Laroba Wellness Hotel Alsóörs***

Pihenjetek a Balaton partján, ebben a remek szállodában, melyben akár 9 szoba közül választhattok! A 150 négyzetméteres wellness helyiségben pedig exkluzív sópezsgőfürdő, csillagfényes finn szauna, valamint szolárium is helyet kapott. Érdemes kipróbálni az aromafürdőt is!

Laroba Wellness Hotel Alsóörs***

December 3.

Recept a feltöltődéshez – Palace Hotel Hévíz ****

A Hévízi-tótól karnyújtásnyira fekvő hotelben komfortos és ízléses szobákat alakítottak ki, hogy a legnagyobb kényelemben tölthessétek a pihenés napjait. A nyakzuhannyal, masszírozó jakuzzival és medencével ellátott wellnessben pedig valódi testi-lelki feltöltődésben lehet részetek. Pancsolásra fel!

Palace Hotel Hévíz ****

December 4.

Kényelmes pihenés – Park Hotel Gyula***

Csodás környezetben, a Várfürdő szomszédságában, a Csiga kert közepén magasodik a Park Hotel Gyula *** felújított épülete, mely kiváló lehetőségeket biztosít a felhőtlen kikapcsolódáshoz. Kóstoljátok meg a konyha remek kínálatát, a kedves és segítőkész személyzet pedig minden kívánságotokat készséggel teljesíti majd!

Park Hotel Gyula***

December 5.

Gyógyító kényeztetés – Ensana Thermal Sárvár

Fantasztikus szauna- és wellness világgal, kényelmes szobákkal, valamint remek konyhával találkozhattok ezen a szálláshelyen, mely Sárvár szívében fekszik. Érdemes elmerülni a különleges, gyógyvizet rejtő termálmedencében, majd frissítő sétát tehettek a meseszép Arborétumban, ahová közvetlenül átjuthattok a kis kertkapun keresztül. 

Ensana Thermal Sárvár

December 6.

A ZEN útján – Oxigén Family Hotel Noszvaj**** +superior

Minden érzéketekre hat majd ez a varázslatos hotel, melyben még a legkisebbek is élvezhetik a wellness kalandokat a csúszdától a babaszaunáig. A keleti hangulatról pedig a Zen Spa gondoskodik, ahol a felnőttek gőzfürdőt, élménymedencét és aromakabint is igénybe vehetnek.

Oxigén Family Hotel Noszvaj**** +superior

December 7.

Minden ízében tökéletes – Outlet Hotel Polgár ****

A modern környezet és az elegáns megjelenés is része a hotel védjegyeinek. Itt minden szoba csodaszép, kristálytiszta a medence, de nem lehet panasz az izzasztó szaunára és a mesteri ételkölteményekre sem. Nézzétek meg!

Outlet Hotel Polgár ****

December 8.

Gyerkőcök és felnőttek kedvence – Hotel Karos Spa Zalakaros**** +superior

Szép szobák, gyermekbarát szolgáltatások, valamint minden igényt kielégítő vízi kalandok lapulnak a hotel falai között. Úszkáljatok a szuper medencében, pancsoljatok az élménymedencében, de ne felejtsetek el megmártózni a gyógyító termálvízben se!  

Hotel Karos Spa Zalakaros**** +superior

December 9.

Mámorító pillanatok – Gróf Degenfeld Kastélyszálló Tarcal ****

Híres borvidékünk, Tokaj-Hegyalja festői vidékén magasodik ez a pazar szálláshely, mely fejedelmi kényelmet, bor- és wellness kalandokat ígér nektek a szőlőtőkék árnyékában. Fedezzétek fel! 

Gróf Degenfeld Kastélyszálló Tarcal ****

December 10.

Mindenhez közel – HR Apartmanház Eger

Bár helyben nem tudtok csobbanni, mégsem volt szívünk kihagyni ezt a szuper apartmant, ugyanis a Török Fürdő gyalogosan is maximum 10 perces sétára található. A kényelmes lakásban pedig nyugodtan hajthatjátok álomra a fejeteket, ráadásul reggelivel és félpanziós ellátással is rendelkezésetekre áll a hely. Városnézésre fel!

HR Apartmanház Eger

December 11.

Vízi örömök a Dunakanyar szívében – Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom

A Magyar Róma néven is emlegetett településen, Esztergomban számos remek látnivaló vár benneteket a Bazilikától a Vármúzeumig. A hotelben pedig gazdag szauna- és wellness világ kényeztet majd benneteket, ahol élmény lesz a pihenés!

Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom

December 12.

Fővárosi barangolások – Benczúr Hotel Budapest ***

A főváros bővelkedik kitűnő fürdőkben, így bármerre veszitek az irányt, garantált a testi-lelki feltöltődés. Körülöttetek rengeteg múzeum várja majd, hogy bebarangoljátok őket. Az erőt pedig a bőséges reggeliből meríthetitek a kiránduláshoz, amit az ár tartalmaz.

Benczúr Hotel Budapest ***

December 13.

Szárazföldi és vízi kalandok – Caramell Premium Resort Bükfürdő****

Olyan szálláshelyet kerestek, ahol minden megvan és ki sem kell mozdulni? Megtaláltátok! 2000 négyzetméter vízi élmény, remek konyha, kalandpark és meditációs japán kert is helyet kapott a kínálatban.

Caramell Premium Resort Bükfürdő****

December 14.

Télen is Balaton! – Residence Hotel Balaton Siófok**** +superior

Gyönyörű belső terek, mozaikcsempékkel díszített wellness oázis, többféle szaunavariáció, valamint fenséges ételek – ezeket találjátok közvetlenül a Balaton partján, ebben a páratlan hotelben. Ugye, hogy kihagyhatatlan?

Residence Hotel Balaton Siófok**** +superior

December 15.

Minden korosztálynak – Hotel Silver Hajdúszoboszló ****

Termál-, élmény-, valamint gyermekmedence is rejtőzik a szállodában, ahol számos szolgáltatással járnak a családok kedvében, míg az idősebbek sokféle gyógykezelés közül választhatnak. Ismerjétek meg Kelet-Magyarország híres fürdővárosát!

Hotel Silver Hajdúszoboszló ****

December 16.

Régen várt nyugalom – Zichy Park Hotel Bikács ****

A pazar természeti környezetben elhelyezkedő hotel tökéletes békét és nyugalmat ígér nektek. Frissüljetek fel az igényes wellness paradicsomban, lovagoljatok, horgásszatok, sportoljatok és természetesen kóstoljátok meg a konyha finom fogásait is!

Zichy Park Hotel Bikács ****

December 17.

Édes kettesben – Komló Hotel Gyula ****

Romantikus pillanatokra vágytok? Itt lehetőségetek lesz rá! Kérjétek a privát wellness lehetőséget és élvezzétek ki a masszázsmedence, valamint a finn szauna nyújtotta élményeket! A kettesben töltött időt pazar vacsorával is megkoronázhatjátok a gourmet étteremben!

Komló Hotel Gyula ****

December 18.

Tökéletes vakáció – Ensana Thermal Hévíz ****

Gyógyerejű termálvíz, sportolásra alkalmas medence, masszírozó buborékok és számtalan beauty, valamint wellness szolgáltatás csábít titeket ebbe a szuper hotelbe, ahol ráadásul all inclusive light ellátással is kérhetitek a szobátokat!

Ensana Thermal Hévíz ****

December 19.

Unaloműző programok – Hotel Panoráma Balatongyörök*** +superior

Mártózzatok meg az élményekben a magyar tenger partján! Méregtelenítsetek a gőzkamrában, próbáljátok ki a fitnesztermet, biliárdozzatok, asztaliteniszezzetek és a nap végén levezetésnek még úszkálhattok is! A gyerkőcöket pedig a játszóház és a gyermekmedence várja!

December 20.

Álomnyaralás a családnak – Kolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok ****

Díjnyertes családbarát szálláshelyet kerestek, ahol bébi- és gyermekmedence, csúszda, játszószoba és számos animációs program várja a legkisebbeket is? Akkor foglaljatok ide, mert ebben a hotelben végre mindannyian zavartalanul élvezhetitek az együtt töltött időt.

Kolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok ****

December 21.

Lazítás az Alföldön – Corso Boutique Hotel Gyula ****

Forró szauna kalandok, kellemes hőmérsékletű, masszírozó jakuzzi, valamint légtisztító sókamra alkotja a wellness világ szolgáltatásait. De érdemes körülnézni, mert a már említett kikapcsolódási lehetőségek mellett aromakabin, valamint gőzkamra is biztosítja a kényelmeteket – és még oly sok más is!

Corso Boutique Hotel Gyula ****

December 22.

Feltöltődés a Margit-szigeten – Ensana Thermal Margitsziget**** +superior

Csodaszép környezetben, a budapesti Margit-szigeten bújik meg az Ensana Thermal Margitsziget**** +superior impozáns épülete, mely finom ételekkel, 1500 négyzetméternyi vízi paradicsommal, valamint sóbarlanggal és business centerrel csak rátok vár!

Ensana Thermal Margitsziget**** +superior

December 23.

Felhőtlen kikapcsolódás Egerben – Hotel Eger & Park ****

Dézsafürdőt, élménymedencét, buzgárokat, nyakzuhanyokat és sok más wellness örömöt találtok ebben a varázslatos szállodában. A kulináris élvezeteket a hotel kiváló étterme garantálja, mely az ételérzékenységgel küzdőkre, valamint a diétázókra is felkészült.

Hotel Eger & Park ****

December 24.

Panorámás pihenés – Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád ****

Elképesztő kilátás, hegyvidéki hangulat – mindez a Dunakanyar festői vidékén, aminek nem lehet ellenállni. Merüljetek el a pezsgőfürdőben, szaunázzatok kedvetekre és töltsétek különleges hangulatban a karácsonyt ezen a szuper szálláshelyen! Kellemes ünnepet kívánunk!

Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád ****

Ám ezzel még nincs vége a sornak! Még több belföldi szálláshelyet találtok a szallas.hu oldalán! >>

(fotók: shutterstock, szallas.hu)


Exit mobile version