Site icon Szallas.hu Blog

Tuti karácsonyi ajándék tippek – lepjétek meg a családot egy nyaralással!


Nektek is fejtörést okoz, hogy mi kerüljön a karácsonyfa alá? Akkor idén ajándékozzatok tárgyak helyett élményt! Lepjétek meg szeretteiteket és magatokat is egy szuper nyaralással! Segítségképpen összegyűjtöttünk ehhez 9 olyan család- és gyermekbarát szállást, ahol frissítő wellness kalandok rejtőznek. 

1. Gyógybarlang a mélyben: Hunguest Hotel Pelion Tapolca**** +superior

Jól jönne egy kis wellness pihenés? Akkor válasszátok a Hunguest Hotel Pelion Tapolca**** +superiort, mely termál-, élmény- és gyermekmedencével, fantasztikus szauna kínálattal vár titeket. A felhőtlen kikapcsolódást olyan programok teszik teljessé, mint a minigolf, a tollaslabda vagy a hatalmas gyógybarlang!

ITT tudtok szállást foglalni >>

2. Páratlan élmények: Saliris Resort Spa & Conference Hotel Egerszalók ****

A varázslatos sódombok árnyékában épült a Saliris Resort Spa & Conference Hotel Egerszalók****, ahol 10 ezer négyzetméternyi vízi örömben lehet részetek a sodrófolyótól kezdve a vízi csúszdákig. A fantasztikus étterem és a mesés szobák pedig gondoskodnak arról, hogy végig mosoly legyen az arcotokon. 

ITT tudtok szállást foglalni >>

3. Lazítás felsőfokon: Thermal Hotel Visegrád**** +superior

A Dunakanyar vadregényes vidékén fekvő Thermal Hotel Visegrád**** +superiorban garantáltan nem csalódtok majd, ha testi-lelki feltöltődésre vágytok. Ejtőzzetek a sószoba különleges klímájában, úszkáljatok a kristálytiszta medencékben és élvezzétek ki a masszírozó pezsgőfürdők minden pillanatát!

ITT tudtok szállást foglalni >>

4. Programok bűvöletében: Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok Bikal ****

Utazzatok vissza a múltba, a lenyűgöző Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok Bikal **** segítségével, ahol beléphettek a történelem kapuján! Simogassatok állatokat, nézzétek meg a lovagi küzdőteret, járjátok be az óvárost, majd miután kiélveztétek a négyféle wellness-részleget, nincs más dolgotok, mint dönteni a hét különböző szállástípus közül! 

ITT tudtok szállást foglalni >>

5. Fejedelmi szálláshely: Hotel Kapitány Wellness Sümeg**** +superior

Gyönyörködjetek a Sümegi vár elbűvölő panorámájában, merüljetek el a termálvízzel töltött medencékben, nevezzetek be egy kényeztető masszázsra és ne hagyjátok ki a történelmi lovagi lakomákat se! A Hotel Kapitány Wellness Sümeg**** +superior biztosan az egész családot leveszi majd a lábáról!

ITT tudtok szállást foglalni >>

6. Családosok álma: Kolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok ****

Csodálatos, zöld környezetben még nyugodtabb és hatásosabb a pihenés, ami maximálisan megvalósulhat a Kolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok ****-ban, mely a családok igényeire specializálódott. A gyerekek itt elutazhatnak Bobóország játékbirodalmába vagy a wellness oázisban mókázhatnak a felnőttekkel, akiket szauna és nyakzuhany kényeztet – többek között.

ITT tudtok szállást foglalni >>

7. Pár lépés a lazításig: JUFA Hotel Celldömölk-Aktiv & Wellness Resort Celldömölk ****

Hűsítő medencék, forró szaunák és megszámlálhatatlanul sok élmény lapul a JUFA Hotel Celldömölk-Aktiv & Wellness Resort Celldömölk **** falai között. A vízi csibék legnagyobb örömére, elég pár lépést megtenni a Vulkán Gyógy-és Élményfürdőig, szárazföldi kalandokért pedig a Kemenes Vulkánparkot érdemes felkeresni!

ITT tudtok szállást foglalni >>

8. Kincs a folyóparton: Diamant Hotel Szigetköz Dunakiliti**** +superior

Igézően szép helyen lelhettek rá a Diamant Hotel Szigetköz Dunakiliti**** +superiorra, ahol lenyűgöző szobákat, kifogástalan wellnesst, valamint mesteri ízeket próbálhattok ki. A felnőttek egyik kedvence biztosan a Dunára néző, panorámás szauna lesz, míg a gyerekek nehezen tudnak majd választani a Playstation játékállomás vagy Füli Ugriparkja között.

ITT tudtok szállást foglalni >>

9. Minden generációnak: Karos Residence Family Suite Zalakaros

Kuckózzatok be Zalakaros egyik legsokoldalúbb szállodájába, a Karos Residence Family Suite-ba, és fedezzétek fel a 3000 négyzetméteren elnyúló wellness birodalmat, ahol a legkisebbektől a legnagyobbakig minden korosztály megtalálja majd a kedvencét! Bónuszként pedig xbox szoba és edzőterem is helyet kapott a csodás hotelben.

ITT tudtok szállást foglalni >>

(Képek: Szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version