Site icon Szallas.hu Blog

Töltődj, hozd magad egyensúlyba, vagy ajándékozz különleges wellness kezelést!


A tél közeledtével egyre kevesebb napfényhez jutunk, az év végi ünnepi előkészületek miatt stresszesebbek napjaink. A stressz, ha már meghaladja szervezetünk tűrőképességét, számtalan betegség kialakulását okozhatja. Érdemes megelőznünk!

Rohanó világunkban egyre nagyobb az igény arra, hogy időnként elvonulhassunk egy olyan szálláshelyre, ahol színvonalas spa / wellness kezeléseket is igénybe vehetünk. Ezekkel a különleges kezelésekkel kellő figyelmet tudunk fordítani testi, lelki és szellemi egészségünk karbantartására.

Tudtad? A SPA szó jelentése Sanus per Aquam, azaz „egészség a víz által”, másrészt egy belga fürdőváros neve is. Világszerte olyan helyeket jelöl, ahol az egészségmegőrzés, szépségápolás, kikapcsolódás, stresszkezelés az elsődleges cél. A wellness szó jelentése az 1950-es években született meg Dr. Halbert L. Dunn által. A wellbeding és a fitness szót gyúrta össze ( jó közérzet – jó kondíció ).

Összegyűjtöttem nektek TOP5 4 csillagos, és TOP5 3 csillagos belföldi hotelt, ahol speciális wellness kezelés szerepel a szálloda szolgáltatásai között. Válogassatok kedvetekre!

Bamboo masszázs – Park Inn by Radisson Resort & Spa Hotel, Zalakaros****Superior

A masszázs fő kellékei a speciálisan előkészített, különböző méretű bambuszrudak, és a masszázsolaj.

A bamboo masszázs csökkenti a feszültséget és fokozza az érző receptorok működését, élénkíti a vérkeringést, újraépíti a bőr sziluettjét és puhaságát. Nyiroktisztító hatásának köszönhetően relaxál és megnyugtat.

Még több wellnesskezelés a szállodában >>

Törökfürdő – Hotel VécseCity**** kastélyhotel

A szálloda beltéri egysége a törökfürdők hangulatát idézi, ami már önmagában is a mesés keletre repít minket.

Hotel Vécsecity Hernádvécse****

Meleg vizes élménymedence és ellenáramos úszómedence is található a fürdőben, gőzfürdővel, sókamrával, finn szaunával, illat-és fényterápiás szobával kiegészítve. Tökéletes fürdőélmény!

További részletek >>

Meleg lávaköves masszázs – Barack Thermal Hotel & Spa Tiszakécske****Superior

Felmelegített lávakövek segítségével simító, lágy mozdulatokkal végzett masszázs.

A kövek sokáig megtartják a meleget, így az előtte felvitt illóolajak könnyebben jutnak be a bőrbe a hő hatására. Hátfájásra, stressz oldására egyaránt alkalmas.

Még több információ a szálloda szolgáltatásairól >>

Anti-stress csomag szülőknekKolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok****

Ha egész nap a számítógép előtt ülsz, kínzó hátfájás gyötör, kimerült, fáradékony és ingerült vagy, akkor mindenképpen ki kell próbálnod a Kolping Hotel anti-stress csomagját. A csomag tartalmaz: Caracalla gyógynövényes pezsgő fürdőt, hát-, talpmasszázst, Bemer mágnes terápiát és Huminó pakolást.

Kolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok****

A szálloda maximálisan családbarát, így amíg a wellnessben pihensz, a gyermekedet animátorok szórakoztatják.

Még több fotó és érdekesség>>

Kleopátra bársonyos bőr fürdő – Hunguest Hotel Helios Superior Hévíz ***+superior

A Kleopátra fürdő az egyik legjobb választás akkor, ha szeretnénk megőrizni fiatalságunkat. Speciális könnyen és gyorsan oldódó poranyag kerül a fürdővízbe, a Lactissimo, amely a fürdőzést luxus élvezetté varázsolja.

Hunguest Hotel Helios Superior Hévíz*** +superior

A termékben lévő tejfehérje nyugtató és ápoló hatású, bársonyossá varázsolja a bőrt. Ásványi anyagokkal, vitaminokkal tölt fel, ezzel megakadályozva a bőr kiszáradását.

Még több kezelés a hotelben >>

Fényterápiás aromakabin – Erzsébet Park Hotel Parádfürdő***

A 70-80 °C, fényterápiás kabin levegőjét különféle növényi illóolajokkal illatosítják. Nemcsak az illatos gőzök orron át történő beszippantása okoz kellemes élményt, de a bőr pórusain keresztül is „belélegezzük” őket. Ezek az illóolajok speciális élettani hatása szerint frissíthetnek vagy relaxálhatnak kiegészítve fényekkel.

Erzsébet Park Hotel Parádfürdő ***

Mindez a Mátra kéthektáros ősparkjának ölelésében, ahol a természetben sétálva is friss és tiszta a levegő.

Kattints a további részletekért >>

Rózsabarack elixír szauna kínálat – Elixír Medical Wellness Hotel Mórahalom***+superior

Szaunamester várja az Elixír hotel vendégeit egyedi szaunaszeánsz kínálataival.

Elixír Medical Wellness Hotel Mórahalom ***+superior

A Rózsabarack elixír szauna különlegessége, hogy a hotel Rózsabarack pálinkájával és vízzel történik a felöntés a szaunában, majd a szauna mester vanília és szegfűszeg illóolajjal teszi még kellemesebbé a forró légkört. A pihenőidő alatt és a szeánsz végén a vendégek aszalt gyümölcsöt csemegézhetnek.

Tovább a hotel oldalára >>

Etnobotanikai masszázs galvánterápiás kezeléssel – Aranygombos Fogadó Telkibánya***

Az etnobotanika a növényvilág gyógyító erejét aknázza ki. Az esszenciális illóolajokban koncentráltan jelenik meg a növények gyógyító ereje. Szervezetünkbe jutva megteremtik és helyreállítják a belső összhangot és energiával töltenek fel.

Aranygombos Fogadó Telkibánya

A galvanikus kezeléseket már évtizedek óta használják öregedésgátló hatása, valamint ízületi – gerinc- és porcproblémák miatt. Megszünteti a test mélyrétegeiben a fájdalmat, oldja a kialakult blokkokat, izomcsomókat.

Még több érdekesség a telkibányai szállásról >>

Kénes gyógyfürdő – Meridian Thermal Hotel Harkány***

Harkány 200 éve ismert kénes gyógyfürdőhely, méltán kapta a „reumások Mekkája” kitüntető elnevezést. A harkányi a legmagasabb osztályba sorolt gyógyfürdő, az ország 5 legjelentősebb fürdőinek egyike.

Meridian Thermal Hotel Harkány***

A kénes gyógyforrás vize igen gazdag ásványi anyagokban. A kén a szervezetbe jutva optimális vérszint mellett értágító hatású. Nagyon hasznos krónikus ízületi-, izom- és idegfájdalom, bőr- és nőgyógyászati bajok esetén. A gyógymedence vizének hőmérséklete: 33–37ºC.

További részletek >>

Mágneságy kezelés fényterápiával – Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel Hajdúszoboszló***+superior

A mágnesterápia a nyugati orvoslásban a fizikoterápiás kezelések integráns része, mozgásszervi betegségekben az egyik leggyakrabban alkalmazott módszer.

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel Hajdúszoboszló ***+superior

Számos jótékony hatása ismert: izomlazító, fájdalomcsillapító, immunrendszer stimuláló, a sejtek anyagcseréjét javító hatását klinikai vizsgálatok, tesztek igazolják.

Tovább a szálloda oldalára >>

A tél folyamán ajánlatos önmagunkra és szeretteinkre is jobban odafigyelni akár egy fürdőzéssel, vagy wellness kezeléssel. A fenti hotelek biztosítják természetes környezetben az aktív pihenést és a minden szintű regenerálódást. Ennek következményeként érzékelhetjük majd közérzetünk, fittségünk javulását. Ilyen az igazi wellness életérzés.

 


Exit mobile version