Site icon Szallas.hu Blog

A szállásajánlatok a március 15-i hosszú hétvégére – neked már van programod?


Közeleg az év első, 3 napos hosszú hétvégéje! Bár az idő már most februárt meghazudtolóan tavaszias, ha hihetünk a 30 napos időjárás-előrejelzéseknek, az 1848–49-es forradalom és szabadságharc emléknapján is legalább 10 fok körüli lesz a hőmérséklet. Mindenképp érdemes ezt kihasználni és a szabadban tölteni pár napot! Számos hotel kedveskedik különleges március 15-i csomagajánlattal, ezekből válogattunk egy csokorra valót.

Somogy Kertje Üdülőfalu- és Étterem Bonnya – családi programok a természet ölén

Somogy Kertje ideális üdülőhely azoknak, akik élményekkel teli, aktív pihenésre vágynak, kikapcsolódva a természet harmóniájában. Somogy Kertje különlegességét az adja, hogy a házak egymástól és a főépülettől kissé szétszórtan helyezkednek el. Jelenleg 5 házban 25 db szoba biztosítja a vendégek elhelyezését. Érdekesség, hogy a szobák a helyben is megtalálható gyógynövényekről vannak elnevezve, mindegyik egyedi, ahogyan egyedi a berendezés is. A főépülettől alig 10 percnyi sétára van egy igazi háztáji gazdaság, ahol a kicsik egész közelről vehetik szemügyre a kecskét, birkát és simogathatnak nyuszit, cicát és kutyát.

Március 15-i csomagajánlat tartalma:

Artis Boutique Hotel Szombathely – barangolás a városban, édes álmok boutique hotelben

A négycsillagos Artis Boutique Hotel Szombathely legújabb és legmodernebb szállodája, melynek egy közel százéves épület ad otthont. Az elegáns szálloda Szombathely belvárosában fekszik, mindössze pár lépésre a város főterétől, de a város történelmi látnivalói, éttermei, kulturális helyszínei is csak egy rövid sétára találhatóak. A szálloda 27 tágas szobával és egy lakosztállyal várja vendégeit.

TIPP: Nézd meg összeállításunkat a Szombathely környéki látnivalókról>>>

A csomag tartalma:

Prémium Hotel Panoráma Siófok – a tökéletes wellnesshétvége a Balatonnál

A siófoki Prémium Hotel Panoráma közvetlenül a Balaton partján helyezkedik el. Tökéletes választás, ha akciós wellnesshétvégi ajánlatot keresel a március 15-i hétvégére! Itt végig próbálhatod az összes szauna típust,  sőt még a szaunaszeánszot is!

„Szuper volt a szálloda. Családias és kedves a személyzet és mindent megtettek annak érdekében, hogy jól érezzük magunkat. Az ételek nagyon finomak voltak és folyamatosan töltötték a svéd asztalt. Csodaszép kilátás nyílt a szobából és az étteremből is. Aki itt jár feltétlenül menjen el masszíroztatni és Erikát keresse, arany keze van :)” (Vendégértékelés a szallas.hu oldaláról)

A forradalmi csomag tartalma:

Patak Park Hotel Visegrád – kényeztető, szerelmes hétvége masszázzsal

A Patak Park Hotel a Dunakanyar egyik legszebb részén, az erdővel szegélyezett Apátkúti-patak partján található. Az aktív kikapcsolódást keresőket erdei fitness ligettel, csodás túraútvonalakkal és egy 340 méteres futópályával várja, a csendes pihenést pedig egy igazi kis kuriózum, a páratlan kilátással rendelkező szabadtéri jakuzzi és finn szauna biztosítja.

A csomag tartalmazza:

Tiszavirág Apartmanház Szeged – pénztárcabarát megoldás nagy társasággal

A Tiszavirág Apartmanház a tiszai védőgát közvetlen közelében, a Tiszától 2 perc sétára, és Szeged belvárosától autóval 5 percre helyezkedik el. Összesen 8 fő befogadására alkalmas, az apartmant egyszerre csak egy vendégcsoportnak adják ki, ezzel is biztosítva a vendégek zavartalan pihenését. Az apartmanház előtt modern játszótér és kosárlabdapalánk található, így nagycsaládosoknak is tökéletes választás lehet.

TIPP: Ha Szegeden jártok, ezeket a kávézókat mindenképpen próbáljátok ki!

Ti mondtátok…

Facebook oldalunkon megkérdeztünk titeket, hogy mit terveztek az év első hosszú hétvégéjére. Ha jól jönne egy kis ihlet, hogy merrefelé vegyétek az irányt, a kommentelők az alábbi városokba készülnek az első hosszú hétvégén:

Ha Te már lefoglaltad a szállásodat, oszd meg velünk itt, hogy hova készülsz!

Ha böngésznél további akciós március 15. szállásajánlatok között, kattints ide.

Exit mobile version