Site icon Szallas.hu Blog

Ajándékozz karácsonyra pihenést! – All inclusive szállásajánlatok a tökéletes kikapcsolódásért


A naptárra pillantva láthatjuk, hogy lassan, de biztosan közeleg a december. Ebben az időszakban már mindannyiunk fejében megfordul, mi is lenne a tökéletes karácsonyi ajándék szeretteinknek. A zokni – könyv – virágváza típusú dolgok helyett ajánlunk most valamit, ami nemcsak meglepetés, hanem maradandó élmény is lehet. Idén ajándékozz all inclusive belföldi pihenést, melyhez most ötleteket adunk!  

1. Ensana Thermal Aqua Hévíz****

Csecsemőtől a nagyszülőkig mindenki számára felhőtlen kikapcsolódást, wellness élményeket kínál a hévízi Ensana Thermal Aqua szálloda. All inclusive ajánlatuk keretében kulináris élvezetek sokasága vár, ha pedig gyógyulni vágysz, saját gyógyvizes medencéjük erre is lehetőséget biztosít.

Az Ensana Thermal Aqua Hévíz épülete

Látnivalók Hévízen >>

2. Hunguest Hotel Erkel Dürer Gyula****

All inclusive wellness szálloda Gyulán a Hunguest Hotel Erkel Dürer, mely közvetlen átjárással rendelkezik a híres Várfürdőbe. A wellness szolgáltatások, a csónakázótó és a közeli Vár mind feledhetetlen élményeket garantálnak az ide látogatóknak.

A Hunguest Hotel Erkel Dürer Gyula bejárata

Gyulai programokat itt találsz >>

3. Danubius Hotel Marina Balatonfüred***+superior

A Balaton északi partja is büszkélkedhet all inclusive szállodával, méghozzá a balatonfüredi Danubius Hotel Marina révén. A közvetlen vízparti szálló 2019-ben elnyerte az „Év Szállása – Szakmai Díj” III. helyezését. Ha kisgyerekkel utazóknak választanál pihenést ajándékba, ez a hely ideális számtalan gyerekbarát szolgáltatása révén.

A Danubius Hotel Marina Balatonfüred***+superior látképe

Balatonfüreden látnivalók sora vár >>

4. Danubius Hotel Bük Bükfürdő****

Igazi családi élményparadicsom a bükfürdői Danubius Hotel Bük, mely gyerekbarát wellness szolgáltatásokkal, játékgépekkel is várja az érkezőket. All inclusive ajánlatukban nem csak számtalan finomság, de sportszolgáltatások is helyet kaptak.  

A Danubius Hotel Bük Bükfürdő**** látképe

Bükfürdő és környéke látnivalói >>

5. Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza****

Nyíregyháza rekreációs övezetében, Sóstógyógyfürdőn található az all inclusive Hotel Sóstó. A szálló egyedülálló módon közvetlen átjárást biztosít az Aquarius Élmény – és Parkfürdőbe, melynek használata a vendégek számára alapszolgáltatás. Állatbarátok számára eszményi választás, hisz a közelben található a híres Nyíregyházi Állatkert.

Aquarius Élményfürdő, Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza

Nyíregyháza programkínálata >>

6. Belenus Thermalhotel Zalakaros*** +superior

All inclusive wellness szálló Zalakaroson, a gyógyfürdő közelében a Belenus Thermalhotel. A környezettudatos, családbarát szálloda 2014-ben elnyerte az „Év Szállása – Minőségi Díj” II. helyezését. Különleges mediterrán hangulatának köszönhetően itt télen is „nyaralhatsz.”

A Belenus Thermalhotel Zalakaros kültéri medencéje

Zalakaroson ezek a legjobb programok >>

7. Angyal Borház Rátka

Ugorjatok fejest pároddal a borok világába Rátkán, a tokaji borvidék szívében! Az Angyal Borház all inclusive szolgáltatásai, wellness élményei, és fantasztikus borospincéje különleges élményekkel ajándékoznak meg minden vendéget.

Angyal Borház Rátka

Rátka vidékén ezek a látnivalók várnak >>

8. Fenyőharaszt Kastélyszálló Verseg – Fenyőharaszt****

Kipróbálnátok családosan egy négycsillagos wellness kastélyszállót? Ha igen, vessetek egy pillantást Fenyőharaszt all inclusive szállodájára, ahol gyerekek 11 éves korig ingyenesen pihenhetnek. A 200 éves Podmaniczky – kastélyban működő hotelben kényelem és korhű miliő fogadja az érkezőket.

Enteriőr a Fenyőharaszt Kastélyszállóban****, Verseg – Fenyőharaszt

Verseg környékének programkínálatát itt láthatod >>

9. Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa****

Az all inclusive pihenést összekötnéd egy regeneráló gyógyvízkúrával? Akkor irány a sárvári Park Inn hotel! A gyerekeket animációs programok és játékok várják, a felnőttek pedig biztosan örülnek majd a korlátlan belépőnek a Sárvári Fürdőbe, melynek közvetlen összeköttetése van a szállodával. 

A Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa**** épülete

Ezt nézd meg Sárváron >>

10. Thermal Hotel Harkány

A villányi borvidéken keresel all inclusive szállodát? Akkor vedd az irányt Harkány felé, ahol vár a Thermal Hotel! A szálloda saját gyógyvizes medencéiben ellazulva élvezheted a harkányi gyógyvíz jótékony hatását, és nagy sétákat tehetsz a környező ősfás parkban.

Thermal Hotel Harkány

Harkányban ezek a látnivalók várnak >>

Bízunk benne, hogy kínálatunkban te is megtaláltad azt az all inclusive ajánlatot, amely a leginkább illik a megajándékozni kívánt családtagodhoz, ismerősödhöz. Hogy véletlenül se maradj le a kiszemelt lehetőségről, foglald le a szálláshelyet már most, csak néhány kattintás az egész!

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version