Site icon Szallas.hu Blog

Állatbarát apartmanok és kutyabarát strandok Horvátországban (térképpel)


Nyaralást tervez a család, de nem tudjátok kire hagyni a kutyust? A tengerpartra szeretnétek utazni, de nem tudjátok, merre vannak kutyabarát strandok Horvátországban és a közelben nem találtok olyan szállást, ami befogadná a négylábú kedvenceket? Nem szükséges kompromisszumot kötni, inkább keresgélj azon állatbarát apartmanok között, amelyek az egész család számára tökéletesek lehetnek!

A szallas.hu oldaláról összegyűjtöttünk néhány állatbarát apartmant, amelyek ingyen vagy felár ellenében fogadják a kutyákat/macskákat is.

Horvát tengerparti szálláshelyek  >>

Állatbarát apartmanok Horvátországban

Apartman Laura Bibinje

Ébredj a tenger morajlására és élvezd a lenyűgöző panorámát! Az Apartman Laura Bibinje csendes, nyugodt környezetben, mindössze 10 méterre fekszik a tengerparttól, ennél közelebb aligha találsz szállást a környéken. A partszakasz itt kavicsos és lassan mélyülő, de homokos strand is található a közelben. A szálláshely 7 apartmanja összesen 27 fő elszállásolására alkalmas, kutyákat és macskákat ingyen fogadnak!

Tovább a szállás oldalára >>

Apartman Laura Bibinje

Apartment Goran Rovinj

Alig 800 méterre található a homokos strandtól a rovinji Apartment Goran. A szállásra kutya és macska egyaránt bevihető 8 Euró felár ellenében.

Kattints a további részletekért >>

Apartmanok A Tenger Mellett Seget Vranjica Trogir – 978 Seget Vranjica

Mesés kilátás, alig pár lépésre a strandtól és még a kutyákat is szívesen látják! A Seget Vranjica apartmanok hangulatos berendezéssel, ingyenes parkolóval és légkondicionált szobákkal várják a vendégeket. Ideális szálláshely családok és baráti társaságok részére.

Tovább a szálláshely oldalára >>

Apartman Profaca Rab

Meghitt, családias hangulat fogadja a Rab szigetén fekvő szállás vendégeit, hiszen a két apartmanban összesen 8 férőhely található. Két család számára tökéletes szálláshely és még a négylábú kedvenceket sem kell otthon hagyni! Állatbarát apartmanok kedvező áron.

Kattints a további részletekért >>

Apartmani Mikelić Pula

2 család vagy egy baráti társaság is elfér a két apartmanban, amely összesen 6 fő számára ideális. Kutyák és macskák se maradjanak otthon, hiszen a négylábú kedvencek felár ellenében bevihetők!

„Nagyon kedves vendéglátók, tiszta, modern, tökéletesen felszerelt apartman egy takaros városrészen, közel mindenhez. Strandok fantasztikusak, autóval könnyen elérhetőek. Szállásadónk egy kis tündér, végtelenül barátságos, segítőkész, kedves és szívélyes volt. Több nyelven beszélnek, bármivel lehet hozzájuk fordulni. Nagyon köszönjük az ajánlásokat, a szállást tiszta szívből ajánlom mindenkinek.” (vendégértékelés a szallas.hu oldaláról)

Tovább az apartman oldalára >>

Apartmani Josip Novi Vinodolski

Már 3800 Ft/fő áron is foglalható a Vonidolskiban található apartman, amely alig 100 méterre fekszik a belvárostól. Akár a földszinti, akár az emeleti apartmant is választod, a családias hangulat garantált lesz! Kutyákat és macskákat -felár ellenében- szívesen látnak.

Még több fotó a hangulatos szálláshelyről >>

Apartmani Sakal Trogir

Trogir egyik legszebb apartmanja tengerre néző kilátással rendelkezik, amit minden nap élvezhetsz, ha itt töltöd a nyaralást. A strand alig 100 méterre található a szállástól, de ha úgy döntesz, hogy inkább a medence partján töltenéd a napot, azt is megteheted! Ne hagyd otthon a négylábú családtagot sem, a kutyáknak ugyanis ingyen szállás jár!

Kattints a további részletekért >>

Apartmani Nina Rovinj

Mind a tengerparthoz, mind a városközponthoz közel található a Nina apartman, ahová 5 Euro/éj felár ellenében kutya és macska is bevihető.

„Nagyon kedves szállásadóink voltak, készségesek, a mellettünk levő apartmanokban is kedvesek voltak a turisták. Az apartman nincs messze a belvárostól.” (vendégértékelés a szallas.hu oldaláról)

Még több információ a szállásról >>

Apartmani Nina Rovinj

Apartmani Budzyn Novi Vinodolski

Ízlésesen berendezett és jól felszerelt apartmanok Vinodolskiban, alig 500 méterre a központtól. A szállás különlegessége a hatalmas terasz, ahonnan mesés kilátás nyílik a tengerre. Itt nem kell aggódni az otthon maradt négylábúak miatt, az apartmanok szívesen látják a kutyákat és macskákat is felár ellenében.

Kattints a további részletekért >>

Kutyabarát strandok Horvátországban

Olyan tengerpartot keresel, ahol a kutyák is kedvükre szaladgálhatnak és fürödhetnek? Ami a kutyákat illeti, táblával kijelölt helyen nyugodtan lehet velük fürödni. Íme néhány szuper állatbarát strand a teljesség igénye nélkül:

TOP5 legjobb kutyabarát strand Horvátországban

  1. CRIKVENICA – Az itt találhat Podvorska strand a legismertebb és legjobb kutyás strand
  2. ROVINJ – Kutyabarát strand vár a Lone öbölben
  3. KRK – A szigeten kutyabarát tengerpartot találsz a DRAŽICA öbölben
  4. RIJEKA – Kutyabarát strand vár a Kantrida stadion közelében
  5. LOVRAN – A Kvarner-öböl egyik kimondottan kutyabarát településén kutyabarát strand vár a partmenti Lungo Mare sétánynál

További kutyabarát strandok Horvátországban térképpel:


Foglald le a horvát tengerparti szállásod és spórolj a kedvezményekkel >>

(fotók: shutterstock, szallas.hu)


Exit mobile version