Site icon Szallas.hu Blog

„Álmodtam egy világot magamnak…” – Álmok hete a Szallasguru.hu-n


Hová is utaznék el a legszívesebben, ha megtehetném? Gyors baráti kérdésre, gyors választ akartam adni, de hirtelen nem tudtam. Álmaim utazása, szálláshelye? Időt kérek és megmondom. Amúgy is szeretném meglepni a Feleségemet, csak úgy, mert olyan régen mozdultunk ki már kettesben. A Gyerekek, a napi hajtás.. – Igen, megérdemeljük, hogy lazítsunk egyet! Ha már lúd, akkor pedig legyen kövér! – mondom magamnak.

Minőségi, luxus pihenésen gondolkodom, de nem tudom, hogy mi alapján lenne érdemes választani? Úgy döntök, megálmodom.

Luxus pihenés a 4*-os Borostyán Medhotelben

Vagy ott van, segít az Álmok hete! és kattintok.

A szallasguru.hu tematikus kínálatában most számos olyan belföldi és külföldi úti cél, illetve szállás megtalálható, amelyek kimagasló, luxus színvonalon kínálják a pihenés lehetőségét, ráadásul most 30-50%-os kedvezménnyel.

Fedezd fel a varázslatos New York-ot most olcsóbban!

Dúdolom a régi slágert: „Álmodtam egy világot magamnak, itt állok a kapui előtt..”
Mert, ki ne képzelte volna már el, hogy elegánsan öltözött emberek között van egy hangulatos szállodai étteremben, amely minden szegletében igényes környezet, ahol rengeteg felejthetetlen emlék marad meg örökre? A festői szépségű tájak, a romantikus élmények, a háborítatlan magány, a tökéletes kikapcsolódások.

Ti is megérdemlitek a romantikus kikapcsolódást!

Meg szeretném tapasztalni, hogy milyen a luxus és a kifinomultság szallasguru.hu  egy igazi paradicsomban, ahol azért kelnek fel minden reggel, hogy minden egyes pillanatban úgy érezzem, mindenhol az „A bizonyos”, várva-várt VIP vendég vagyok.
Ez kell nekünk: édes semmittevés maximális kiszolgálással, megfizethető áron! Foglalok szallasguru.hu és tovább ajánlom. Segítek, mert most sokak álma is valósággá válhat!


Te már tudod ugye, hogy hová utaznál, ha megtehetnéd?! Álmok hete – szallasguru.hu

Martini Emil – Vendég blogíró

 

 


Exit mobile version