Site icon Szallas.hu Blog

Álmok Hete a Szallasguru.hu-n – Mert mindenkinek van egy álma….


Te miről szoktál álmodozni? Lottó ötösről? Lakatlan szigetről? Medencés házról? Ha ezeket nem is tudjuk teljesíteni, azért egy wellness hétvége megvalósításában talán segíthetünk. Hogyan? 2019. szeptember 9-én indul az Álmok Hete a szallasguru.hu oldalon, ahol hatalmas kedvezmények és akciók várnak mindenkire. Foglald le a következő pihenést akár 50 % kedvezménnyel, vagy utazz Norvégiába és pipáld ki a bakancslistádon az északi fény megfigyelést!

Mutatjuk a legjobb akciókat, amelyekről kár lenne lemaradnod.

Álmok Hete és hatalmas kedvezmények a Szallasguru.hu oldalán

Demjéni kikapcsolódás és feltöltődés

Hotel Cascade Resort Spa & Conference Demjén****

Mesés környezetben, a Bükk és a Mátra által határolt völgyben fekszik Demjén és a Hotel Cascade Resort, amelynek magas színvonalú szolgáltatásait az Álmok Hete idején 30 %-kal olcsóbban élvezheted. 3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő részére Rustic vagy Natural szobában, teljes ellátás, korlátlan belépési lehetőség a Demjéni Gyógyfürdőbe, kedvezmény az élményfürdő árából… Mi kell még a tökéletes pihenéshez?

Őszi családi élmények & wellness a Balaton-parton

Hotel Marina-Port Balatonkenese ****

Igazi családbarát pihenés vár mindenkire Balatonkenesén, a Hotel Marina-Portban. Amíg a felnőttek a wellnessben pihenik ki a hétköznapok fáradalmait, a kicsik kipróbálhatják a beltéri gyermekmedencét, az emeletes Labirintus-játszóházat vagy jó idő esetén versenyezhetnek az elektromos kisautóval és pedálos gokarttal. A játszószobában vidám, kreatív foglalkozásokat tartanak, 3 éves kor felett pedig gyermekfelügyelet vehető igénybe.

4 csillagos pihenés az Elizabeth Hotelben, fürdőbelépővel

Elizabeth Hotel Gyula****

A gyulai vár és az Almásy-kastély szomszédságában található Gyula egyik legszebb szállodája, az Elizabeth Hotel. Elegáns szobák, félpanziós ellátás és belépő a Gyulai Várfürdő strand- és gyógyfürdőjébe, mindez 45 %-os kedvezménnyel. Az utalvány egészen december 23-ig felhaszálható, így akár egy téli pihenés is beütemezhető az üdülővárosban.

Wellness Balatonfüreden, a Hotel Silverine Lake Resortban

Hotel Silverine Lake Resort Balatonfüred****+superior

Extra hosszú felhasználással, 2020. márciusig érvényes a balatonfüredi hotelbe szóló utalvány, amely 2 fő részére nyújt félpanziós ellátást. A négycsillagos szállodában kipróbálhatod a vízparti finn szaunát, a gőzfürdőket vagy a sókamrát, van melegvizes medence és a gyermekmedence, valamint fitness terem is. A szobák berendezését harmónia és visszafogott elegancia jellemzi, amelyet a páratlan balatoni panoráma tesz teljessé. Kipróbálnád?

Luxus pihenés Kecskeméten, hétvégén is felár nélkül!

Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont ****

Most 40%-kal olcsóbban pihenhetsz Kecskemét négycsillagos hotelében, a Four Points by Shearont szállodában, akár hétvégén is felár nélkül! Hangulatos szobák, gazdag büféreggeli kínálat, friss kávé és udvarias kiszolgálás. Mindehhez ingyenes internet, ásványvíz bekészítés és kiváló gasztronómia társul. A szálloda legfelső szintjén kialakított wellness részlegben úszómedence, jacuzzi, szaunák, gőzfürdő és relaxációs szoba segíti egy fárasztó nap után a feltöltődést. Ja és mindez Budapesttől csak 1 órás autóútra!

Ötcsillagos luxus pihenés Tarcalon, az Andrássy Rezidencián

Andrássy Rezidencia Wine & Spa Hotel Tarcal*****

Andrássy Rezidencia Wine & Spa Hotel Tarcal*****

Tokaj-Hegyalja egyetlen ötcsillagos szállodája Tarcalon, gyönyörű, rusztikus környezetben várja vendégeit. Az Andrássy Rezidencia Wine & Spa kiemelkedően magas minőségi színvonalon kínálja a wellness, spa és gasztronómia legjavát. Az Andrássy család egykori rezidenciájában került kialakításra a kifinomult ízléssel megálmodott, stílusos wellness szálloda, amely 41 szobával, spa & wellness részleggel, illetve Tokaj-Hegyalja egyik legjobb éttermével rendelkezik.

Varázslatos őszi wellness élmények Galyatetőn

Hunguest Grandhotel Galya Galyatető ****

Akár ősszel, akár a téli hónapokban látogattok el Galyatetőre, az ország második legmagasabb csúcsára, garantáltan varázslatos természeti környezetben pihenhettek. A Hunguest Grandhotel Galya az Álmok Hete keretében 44 %-os kedvezménnyel kínálja csomagját, amelyben félpanziós ellátás, az Aqualand ingyenes használata és animátorok által szervezett programok szerepelnek. A környék sportlehetőségei kimeríthetetlenek: nyáron erdei gyalogtúrák, éjszakai fáklyás túrák, íjászat, lábtengópálya, télen a mátraszentistváni sípálya, valamint Galyatetőn sífutó pálya áll a vendégek rendelkezésére.

Ötcsillagos wellness élmény Debrecenben az egész családnak!

Hotel Divinus Debrecen*****

Hotel Divinus Debrecen *****

Ha ötcsillagos wellness pihenés az álmod, irány Debrecen! A cívisváros zöldövezeti részén, a Nagyerdőn található Divinus Hotel amerikai büféreggelivel, svédasztalos vacsorával és minden igényt kielégítő wellness részleggel várja vendégeit, most 35%-kal kedvezőbb áron! Úszás után próbáld ki a mézes-, sós-, jeges-mentás vagy sörös szauna szeánszot, relaxálj a fény- és aromaterápiás gőzkabinban, majd kóstolj meg egy idénygyümölcsökből készített gyümölcsturmixot a wellness bárban!

+ 1 Bakancslistás utazás: 4 nap Norvégiában, sarki fény túrával!

Hotel Scandic Grand Tromso ***

A Te bakancslistádon is szerepel a sarki fény megfigyelése? Most itt az alkalom, hogy kipipáld ezt az élményt, hiszen a szallasguru.hu oldalán közel 40 %-kal olcsóbban juthatsz hozzá az utalványhoz. A csomag tartalmazza a repülőjegyet és illetéket, 3 éjszaka szállást, valamint egy egész estés, vezetett sarki fény túrát. Ne gondolkozz sokáig, Norvégia csak Téged vár!


Valósítsd meg álmaidat és vásárolj kedvezményes wellnessutalványt az Álmok Hete idején! Még több ajánlat a szallasguru.hu oldalán >>

(fotók: szallashu, szallasguru.hu)


Exit mobile version