Site icon Szallas.hu Blog

„Útra fel, négylábúak!” – 2019-es bakancslista kutyabarát szálláshelyekkel


Amióta divatba jött a bakancslista írás, azóta minden évben készítek egyet december végén a következő évre vonatkozóan. Nincs is annál izgalmasabb, mint amikor az ember már ilyenkor elkezdi tervezni a jövő évi pihenést, wellnesst és túrázást, főleg akkor, ha a kutyákat is magunkkal szeretnénk vinni.

Mi szinte mindenhova négylábú barátainkkal utazunk, így ez a 2019-es bakancslista kutyabarát szálláshelyekkel felkerül majd a hűtőnkre, méghozzá szemmagasságba!

Január – Hotel Narád & Park Mátraszentimre****

Mi lehet annál varázslatosabb, mint ha a Mátrában kirándulhatunk a kutyáinkkal? A havas táj csodálatos, ráadásul kutyafogattal is utazhatunk az erdőben, ami igazán rendhagyó program.

A hotel tökéletes kikapcsolódást biztosít a szürke téli napokra, mesés kilátást ígér a környező hegyekre. Maximálisan kutyabarát, ezért ha kutyás szálláshelyre vágyunk a Mátra legszebb részén, itt biztosan jó helyen járunk.

A közeli síparkban lehetőségünk nyílik síelni és szánkózni, utána pedig jóleső érzés lesz a szálloda wellness részlegén megpihenni és feltöltődni vacsora előtt.

Tovább a szálláshely oldalára >>

Február – La Contessa Kastélyhotel Szilvásvárad****

Ha szeretnénk kihasználni a februári havas táj csodás előnyeit, akkor máris a legjobb program sétál velünk szembe Szilvásváradon. Ez a zúzmarás kastélyvarázs havas szánnal. Kipróbálhatjuk, milyen a sétakocsikázás lipicai lovakkal, hó esetén pedig egy szánnal utazhatunk a Bükkben.

Maga a hotel szívesen látja a kutyákat is, ha pedig egy nagy sétát tettünk az erdőben, pihenhetünk egyet a 600 négyzetméteres wellness részlegen. Egy kellemes relaxációs masszázs és arckezelés kinek ne esne jól a téli mínuszokban?

Az étterem és drinkbár hangulatos borokkal és halk zenével csábít bennünket a kastélyhotelbe februárban, ahonnan valószínűleg tél végéig haza sem akarunk majd jönni.

Még több információ a szállodáról >>

Március – Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalom ****

Kellemes feltöltődést nyújt Herceghalmon az a hotel, amelynek a wellness részlegében egy hatalmas beltéri úszómedence és egy szintén igen nagy élménymedence kapott helyet.

A csomagajánlatok igazán kedvezőek, a kutyákat pedig már a szálloda bejáratánál mosolyogva fogadják.

A finom ételek, a nyugalom és a márciusi levegő biztosan segít majd az ellazulásban, így Budapest vonzáskörzetében keresve sem találhatnánk magunknak kellemesebb szállást tavasz elejére.

Még több fotó a hotelről >>

Április – Danubius Health Spa Resort Bük Bükfürdő ****

Egy kellemes kirándulás, rengeteg wellness és garantált feltöltődés vár a hotelben és környékén. Gyógyászati kezelések, gyógykúrák és egészséges ételek hatalmas választéka kecsegtet bennünket, a medencék között egyértelműen nagy kedvenc lesz a fedett termál medence.

Lovaglási és golfozási lehetőség természetesen van a közelben, ez pedig a legtökéletesebb hír egy olyan hónapra, amikor még nincs igazán meleg, de szívesen töltünk időt a szabadban.

A kutyákkal túrázhatunk a friss levegőn, a nap végén pedig különleges, kímélő, egészséges ételeket fogyaszthatunk a hotel éttermében.

Tovább a hotel oldalára >>

Május – Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár *****

Itt egy egész SPA világ tárul elénk, élménymedencével, 10.000 négyzetméteres oázis, wellness és fürdőrészleggel. A 22 medencének és pezsgőfürdőnek már a gondolata is pihentető, így muszáj volt felírni a bakancslistára.

Különleges gyógyterápiás kezelések, masszázsok, és más elképesztő szolgáltatások várnak bennünket, és 267 légkondis szoba közül választhatjuk ki a tökéletes kutyabarát szállást magunknak.

Nem is szeretném tovább ragozni, a választás egyértelmű. Sárvár nem maradhatott le a listáról, hiszen az ország egyik legjobb és legkiválóbb helye a feltöltődéshez és kikapcsolódáshoz.

Próbáld ki Te is az ötcsillagos szállodát >>

Június – Belenus Thermalhotel Zalakaros ***+superior

Zalakaros az egyik legjobb nyári úti cél, főleg azoknak, akik kutyával szeretnének kikapcsolódni. Egy bakancslista kutyabarát szálláshelyekkel nyilvánvalóan nem tartalmazhat olyan települést, ahol nem lehet nagy sétákat tenni, Zalakaros pedig tárt karokkal fogadja a négylábúakat.

A hotel wellness részlegén kültéri és beltéri medence, pihenő terasz, szauna és gyermekjátszótér fogad bennünket, nem beszélve arról, hogy az aromaterápiás gőzbarlangot és a teniszpályát is kipróbálhatjuk.

A lehető legjobb választás, a szobák gyönyörűek és tágasak, az étterem pedig parádés kulináris élményt ígér. Miért ne próbálnánk ki?

Még több fotó a kutyabarát hotelről >>

Július – Hotel Residence Siófok****+superior

Júliusban nem is lehetünk máshol, mint a Balaton fővárosában, Siófokon. A bakancslistánkra ezúttal a Residence került fel, mert a Petőfi sétányhoz és a belvároshoz is sétatávolságra található, és természetesen a balatoni strand is csak 100 méterre van.

A hotel rengeteg kényeztető szolgáltatással vár bennünket, többek között masszázsokkal, és meleg vizes medencékkel.

A közelben hatalmasakat sétálhatunk a kutyákkal, akikkel átugorhatunk akár minden nap a balatonföldvári kutyás strandra, hogy a kutyusok is kipróbálhassák, milyen hűsítő a nagy melegben a Balaton vize.

Részletek a siófoki szállodáról >>

Augusztus – Hotel Aurum Hajdúszoboszló****

Hajdúszoboszló kiváló választás nyáron, hiszen a város gyönyörű, és szabadon sétálhatunk még a kánikulában is esténként a belvárosban.

A hotelben terápiás és gyógyászati szolgáltatásokat vehetünk igénybe, melyek sok betegségen könnyíthetnek amellett, hogy nagyon pihentetőek egy hosszú hét után.

A masszázsok mellett aromaterápiás kezelést is igénybe vehetünk, de a szaunákat is biztosan kipróbáljuk majd. Augusztusban egyértelműen telitalálat ez a szállás, ahogyan az év többi részében is.

Tovább a Hotel Aurum oldalára >>

Szeptember – Hotel Makár Sport & Wellness Pécs****

Szívem szerint mindegyik hónaphoz Pécset írtam volna, annyira szeretem a várost. A kutyákkal könnyedén elsétálhatunk a hoteltől a belvárosba, amelynek sosem tudjuk megunni a hangulatát.

A modern wellness részlegben beltéri úszómedence, masszázsok, gőzkabin és mindenféle szauna található, a különleges kupola étteremben és grillteraszon pedig ínycsiklandozó fogásokkal zárhatjuk a napot.

Kipróbálhatjuk magunkat fallabdában, és teniszben is, ha pedig egy kicsit ki szeretnénk mozdulni, felmehetünk a Tettyére, ahol a TV toronyból megcsodálhatjuk a gyönyörű pécsi panorámát.

Fedezd fel Te is Pécs környékét! >>

Október – Hotel Korona Wellness Rendezvény & Borszálloda Eger****

Októberben kiélvezhetjük az ősz minden előnyét Egerben. Nagyon szép a belváros a sárga falevelekkel, amiben akár minden este gyönyörködhetünk, hiszen csak 10 percre található a hoteltől.

Szaunasziget, gőzfürdő és jakuzzi is megtalálható a szálloda wellness részlegén, de a 12 méteres úszómedencét és a masszázsokat is vétek lenne nem kipróbálni.

A szálloda éttermében főként magyar ízekkel találkozhatunk, emellett borkóstolón is részt vehetünk. Kell ennél több?

Még több fotó az egri hotelről >>

November – Elizabeth Hotel Gyula****

Bár autóval és kutyákkal nekünk egy picit macerás eljutni Gyulára, de ez nem lehet ok arra, hogy kihagyjuk ezt a mesés várost. A vár szomszédságában található hotelből csodaszép panoráma nyílik a várra, amit akkor is muszáj megnézni, ha egy picit hűvösebbre fordul az idő.

A wellness részlegen finn szaunában és gőzkabinban pihenhetjük ki az év fáradalmait, de fedett medence és jakuzzi is van természetesen. A szobák tágasak és barátságosak, szinte hívogatnak bennünket egy élményekkel teli nap után.

Tervezd meg a következő gyulai pihenésed! >>

December – Pannonia Hotel Sopron****

Hova is mennénk decemberben, ha nem Sopronba? Csak egy ugrásra van Bécs, és Győr, illetve a soproni karácsonyi vásár is gyönyörű.

Ez egy igencsak régi hotel, ami nemrégiben lett felújítva. Úszómedence, pezsgőfürdő és masszázsok várnak ránk a wellness részlegen egy hideg téli nap után, de a fitnesz részleg és a gőzkamra is abszolút toplistás nálunk.

A kutyákkal érdemes felfedezni a belvárost, de a környéken nagyobb túrát is lehet tenni. Nyáron pedig muszáj lesz visszajönni, hiszen fantasztikus biciklitúrákat szerveznek Sopron környékén.

Tovább a hotel oldalára >>

Most, hogy elkészült a tökéletes 2019-es bakancslista kutyabarát szálláshelyekkel, legszívesebben újra nekilátnék egy listának, mert annyi remek szállás van Magyarországon, hogy igen nehéz csak tizenkettőt kiválasztani közülük. Hiába, ezernyi okom van rá, hogy miért nem érdemes a négy fal között tölteni az őszt. És a tavaszt, a nyarat és a telet sem.

Még több kutyabarát hotel Magyarországon >>

 


Exit mobile version